Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cea mai noua reclama Samsung: Din nou, coltii la concurenta! [VIDEO]

Playtech Playtech,
Cea mai noua reclama Samsung: Din nou, coltii la concurenta! [VIDEO]

Dupa ce au anuntat la CES 2014 cateva tablete noi din gama Pro, cei de la Samsung s-au decis sa apeleze din nou la reclame agresive. Avand in vedere istoricul companiei cand vine vorba de campanii anti-Apple, nu ar trebui sa vina ca o surpriza de proportii faptul ca cea mai recenta reclama Samsung la o serie de tablete este pe acelasi ton agresiv. Vizavi de produsele prezentate, de aceasta data vorbim de Galaxy Note Pro si Galaxy Tab Pro. continuă pe Playtech

Cea mai noua statiune din Romania, un sat turistic.

Vartopul s-a cocotat pe crestele Masivului Bihariei, la granita intre judetele Bihor si Alba. Ambitia autoritatilor locale si investitorilor a creat aici 70 de pensiuni si hoteluri, dar si un domeniu schiabil de doi kilometri. Primul amanunt care-ti atrage atentia este numarul locuitorilor din orasul Nucet - 2. 300 de persoane, conform celor spuse chiar de primarul localitatii. Spre comparatie, comuna invecinata, Campani, are 2. 600 de suflete. Nucetul este la ora actuala unul dintre cele mai .

Adrian Nastase a sesizat din nou Inspectia Judiciara a CSM, reclamand faptul ca motivarea in dosarul Zambaccian nu a fost redactata in 30 de zile

Fostul premier Adrian Nastase a sesizat din nou Inspectia Judiciara a CSM. El reclama ca judecatorii din completul condus de vicepresedintele Instantei Supreme nu au redactat motivarea in dosarul Zambaccian in.

Piata auto europeana revine in forta. Dacia, din nou pe primul loc in topul vanzarilor

Vanzarile de autoturisme noi din UE au urcat cu 8% in luna februarie, datorita imbunatatirii situatiei economice si preturilor mai reduse practicate de unii producatori, Dacia inregistrand din nou cea mai puternica crestere in topul marcilor.

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din 42 de tari din lume

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din lume, respectiv de aproape 10,5%, fata de circa 6% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul.

Locuintele din Romania, cea mai mare ieftinire dintre 42 de tari din lume

Preturile locuintelor din tara noastra au inregistrat, in 2013, cea mai mare scadere dintre 42 de tari din lume, de 10,43%, fata de 5,96% in 2012, conform unui studiu al portalului globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii, ajustate cu inflatia.

Preturile locuintelor din Romania au avut cea mai mare scadere din 42 de tari din lume

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din lume, respectiv de aproape 10,5%, fata de circa 6% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii,.

Ministrul francez al Apararii: Franta a suspendat cea mai mare parte a activitatilor in domeniul cooperarii militare cu Rusia

Ministrul francez al Apararii Jean-Yves Le Drian a anuntat ca Franta si-a suspendat cea mai mare parte a activitatilor in domeniul cooperarii militare cu Rusia, inclusiv schimbul de vizite si exercitii.

Vacanta printre flori? Cea mai mare gradina de flori din lume, cu 7 milioane de plante inflorite, a fost deschisa pentru public

Parcul Keukenhof din Olanda, cea mai mare gradina de flori din lume, cu peste 7 milioane de plante inflorite, si-a deschis joi portile pentru publicul larg, cu ocazia celei de-a 65-a aniversari a acestei expozitii, informeaza AFP.

Vacanta printre flori? Cea mai mare gradina din lume a fost deschisa pentru public

Parcul Keukenhof din Olanda, cea mai mare gradina de flori din lume, cu peste 7 milioane de plante inflorite, si-a deschis joi portile pentru publicul larg, cu ocazia celei de-a 65-a aniversari a acestei expozitii, informeaza AFP.

Rusia, retrogradata de agentia de rating Fitch. SUA a primit cea mai buna nota.

Agentia de evaluare financiara Fitch Ratings a revizuit, vineri, perspectiva de rating a Rusiei, de la stabila la negativa, din cauza riscurilor legate de sanctiunile occidentale impuse Moscovei pe fondul crizei din Ucraina, in schimb SUA a primit cea mai mare nota, potrivit Le Monde. Aceasta revizuire inseamna ca Fitch ar putea retrograda in curand ratingul de tara al Rusiei, care, in prezent, beneficiaza de un calificativ BBB, din categoria celor recomandate pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )