Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cea mai noua statiune din Romania, un sat turistic.

România Liberă România Liberă,
Cea mai noua statiune din Romania, un sat turistic.

Vartopul s-a cocotat pe crestele Masivului Bihariei, la granita intre judetele Bihor si Alba. Ambitia autoritatilor locale si investitorilor a creat aici 70 de pensiuni si hoteluri, dar si un domeniu schiabil de doi kilometri. Primul amanunt care-ti atrage atentia este numarul locuitorilor din orasul Nucet - 2. 300 de persoane, conform celor spuse chiar de primarul localitatii. Spre comparatie, comuna invecinata, Campani, are 2. 600 de suflete. Nucetul este la ora actuala unul dintre cele mai . continuă pe România Liberă

Cea mai mare banca din Ucraina paraseste Crimeea.

Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina, a incetat sa mai furnizeze servicii clientilor din Crimeea din cauza situatiei incerte din regiune, informeaza Kyiv Post. Din cauza lucrarilor tehnice pentru modernizarea sistemului, filiala Privatbank in Republica autonoma Crimeea nu va furniza servicii clientilor. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, este raspunsul suportului tehnic al bancii. In plus, banca a redus limita de credit pentru rezidentii din Crimeea fara a preciza suma .

FOTO Imagini cu iOS 8 scapa pe Internet. Cea mai importanta functie din viitorul sistem de operare pentru iPhone

Apple planuieste sa anunte versiunea 8 a sistemului de operare iOS in vara, la conferinta anuala WWDC, din San Francisco. Totusi, multumita 9 to 5 Mac, avem detalii despre acesta, dar si despre o noua aplicatie importanta.

Cel mai mare hotel de 5 stele din Romania, pe profit dupa patru ani de pierderi

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, reiese din.

Dacia a inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor auto din UE

Dacia a inregistrat cea mai puternica crestere a vanzarilor in topul marcilor auto din UE, in luna februarie. Vanzarile de autoturisme noi din UE au urcat cu 8% in luna februarie, datorita imbunatatirii.

Cat valoreaza cea mai mare asigurare de viata din lume

Un milionar din California se poate lauda ca are cea mai mare asigurare de viata din lume. Barbatul a intrat in Cartea Recordurilordupa ce si-a facut o polita de asigurare in valoare de 200 de mili.

Tasuleasa Social pregateste cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania

In aceasta primavara, Asociatia Tasuleasa Social pregateste cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania. Nu mai putin de 10 hectare de teren degradat din localitatea Budesti-Fanate, aflate la granita dintre judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si Mures, vor fi impadurite.

HOT! Jessie J isi incanta fanii cu cea mai sexy fotografie ever! Vezi aici cum arata!

Si-a cucerit publicul mizand pe voce, hituri si concerte de cea mai buna calitate, fara a apela la o sexualizare.

VIDEO Fantasia Vaslui, cea mai buna corala din regiunea Moldovei

Cu o interpretare de exceptie, Corala Fantasia a castigat etapa regionala a Festivalului national al corurilor scolare si va reprezenta Moldova in etapa nationala. Corala, dirijata de Vasile Negura, a catigat toate editiile national organizate pana acum.

Windows Phone a depasit iPhone si a ajuns al doilea cel mai popular sistem de operare mobil din Romania

Windows Phone a depasit iOS si a devenit al doilea cel mai popular sistem de operare din Romania. Platforma dezvoltata de Microsoft are o cota de piata de 10%, informeaza firma de cercetare a pietei GfK. Va.

BOLIZII de milioane de euro ale beizadelelor din Romania

Fiii celor mai bogati romani detin cele mai scumpe masini din tara. Vorbim de bolizi de sute sau chiar milioane de euro. Iar odraslele afaceristilor de top nu rateaza nicio ocazie sa se laude cu bijuteriile pe 4.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )