Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai noua teapa prin SMS este bazata pe sinuciderile din Romania

Playtech Playtech,
Cea mai noua teapa prin SMS este bazata pe sinuciderile din Romania

In ultimele luni ai auzit tot mai des despre oamenii care s-au sinucis, cel mai cunoscut caz fiind al femeii care a stat peste 30 de ore pe marginea unui bloc. Aceste cazuri i-au inspirat pe cei care dau tepe prin SMS sa vina cu un nou mesaj. Tepele prin SMS nu sunt nimic nou [] Cea mai noua teapa prin SMS este bazata pe sinuciderile din Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Creatorul Silk Road, piata online cu droguri, a primit verdictul si este cea mai proasta veste

Ross Ulbricht, creatorul Silk Road, a fost condamnat zilele trecute dupa un lung proces construit in jurul activitatilor ilegale desfasurate de el ca fondatoral acestei piete negre. Silk Road sau Drumul Matasii este cel mai popular website cu continut ilegal de pe internet. Prin intermediul acestuia puteti cumpara droguri, materiale explozibile, bombe gata facute si [] Creatorul Silk Road, piata online cu droguri, a primit verdictul si este cea mai proasta veste Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare panorama din lume te plimba prin muntii Mont Blanc

Cea mai recenta dovada a obsesiei noastre pentru superlative absolute vine sub forma unui colaj foto ce se mandreste cu titlu de cea mai mare panorama. Evolutia tehnologica ne-a permis in ultimii ani imortalizarea unor secvente statice sau in miscare la care in urma cu ceva timp puteam doar sa visam. Printre acestea se numara [] Cea mai mare panorama din lume te plimba prin muntii Mont Blanc Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Descoperire unicat: cum arata cea mai veche biserica crestina din Moldova. A fost gasita in mijlocul unui adevarat oras al mortilor

O campanie arheologica din anii 80 a scos la iveala un lacas de cult vechi de aproximativ 1. 700 de ani aflat in localitatea Mihalaseni, judetul Botosani. Specialistii spun ca este vorba despre cea mai veche biserica crestina din Moldova.

Germania a inregistrat cea mai scazuta natalitate din lume

Germania a devenit tara cu cea mai mica natalitate din toata lumea, cu o rata de 8,3 nasteri la 1. 000 de locuitori, in timp ce Japonia, cea care a ocupat pana in 2013 aceasta pozitie, are o rata de 8,4 nou-nascuti la 1. 000 de locuitori, potrivit Bloomberg.

Tesla S, cea mai mare revolutie auto de la Modelul T incoace

Nu putem vorbi despre masini electrice si sa nu incepem cu Tesla. Trebuie sa va obisnuiti ca in fiecare articol voi strecura doua-trei picaturi de istorie. Pana la urma, ce e mai interesant decat inceputul oricarui lucru? Bun. Lumea putin mai informata stie ca atunci cand spui Tesla spui Elon Musk. Aprofundam putin si va [] Tesla S, cea mai mare revolutie auto de la Modelul T incoace Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

NVIDIA Shield, cea mai performanta consola cu Android TV, e gata de cumparare

In urma cu cateva luni, cei de la NVIDIA anuntau un gadget atragator ce rula Android TV si purta numele Shield. Respectivul dispozitiv poate fi acum cumparat. in luna martie a acestui an auzeam pentru prima oara de o consola de gaming atragatoare cu Android TV menita sa functioneze in tandem cu televizorul vostru si [] NVIDIA Shield, cea mai performanta consola cu Android TV, e gata de cumparare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tara noastra - cea mai mare crestere a comertului ilicit cu tigarete din UE

Consumul de tigarete contrafacute si de contrabanda a crescut in tara noastra, in ultimul an, de la o medie de 10,9% in 2013, la 15,6% din consumul total, reprezentand cea mai mare crestere inregistrata la nivelul UE, potrivit unui studiu realizat de catre KPMG pentru British American Tobacco, Imperial Tobacco, Japan Tobacco International si Philip Morris International, care precizeaza ca cele mai afectate zone sunt Nord-Est, cu 33%, respectiv Vest, cu 28% prezenta a produselor ilicite. Anul trecut, 89% din totalul tigaretelor contrafacute au avut timbru de Ucraina iar Jin Ling, Marble si Ashima sunt printre cele mai traficate tigarete pe piata romaneasca, mai precizeaza studiul.

Ministerul Agriculturii: Majorarea de preturi din aprilie 2015 la produse alimentare, cea mai mare din ultimii 3 ani

Ministerul Agriculturii a confirmat ca in aprilie 2015 a avut loc cea mai mare explozie a preturilor din domeniu alimentar din ultimii trei ani. Astfel, ministerul arata ca, fata de martie 2015, luna aprilie a.

Cum arata cea mai scumpa jucarie sexuala din lume, in valoare de 17.000 de euro

O firma de accesorii erotice de lux din Marea Britanie, Coco de Mer, a lansat pe piata cea mai scumpa jucarie sexuala din lume, placata cu aur de 18 carate.

Romania a avut anul trecut cea mai mare crestere a comertului ilicit de tigarete din UE

Romania a inregistrat anul trecut cea mai mare crestere a comertului ilicit cu tigarete la nivelul Uniunii Europene, potrivit unui studiu realizat de KPMG pentru British American Tobacco, Imperial Tobacco, Japan Tobacco International si Philip Morris.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )