Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cea mai populara aplicatie chineza pentru telefoanele mobile ii invata pe cetateni filosofia lui Xi Jinping

Adevărul Adevărul,
Cea mai populara aplicatie chineza pentru telefoanele mobile ii invata pe cetateni filosofia lui Xi Jinping

O aplicatie pentru telefoanele mobile, care a fost lansata in prima zi a anului, intentioneaza sa modeleze mintile natiunii chineze dupa chipul si asemanarea presedintelui Xi Jinping. continuă pe Adevărul

Cum ne protejam de radiatiile emise de telefoanele mobile

Toate telefoanele mobile emit radiatii prin antenele folosite pentru conectarea la celulele telecom. Unele smartphone-uri sunt mai periculoase decat altele, supunand utilizatorii la mai multe riscuri atunci cand le folosesc pentru convorbiri telefonice, insa exista cateva solutii simple prin care expunerea la radiatii poate fi macar limitata, daca nu eliminata complet.

HOROSCOP. Cea mai mare insulta pentru zodii! ii scoate din minti!

Zodiile au si ele un punct sensibil. Ai grija ce spui, caci s-ar putea ca vorbele tale sa devina insulte pe care cu greu sa le mai poti indrepta. Aceasta este cea mai mare insulta pentru fiecare zo.

INSCOP: Romanii au cea mai mare incredere in armata nationala si in NATO si cea mai putina incredere in Parlament si partidele politice

Romanii au cea mai mare incredere in armata nationala si in NATO, pe ultimul loc in clasamentul institutiilor interne, respectiv internationale, regasindu-se Parlamentul Romaniei si Comisia Europeana, potrivit unui sondaj INSCOP, realizat in perioada.

Competitia Bank of the Year, la a patra editie. Numarul categoriilor creste, iar publicul poate vota cea mai populara banca

Mastercard a dat startul celei de-a patra editii a Bank of the Year , prestigioasa competitie care premiaza excelenta in banking-ul romanesc. Bancile si IFN-urile locale intra astfel in cursa pentru cele 14 trofee acordate pentru excelenta in business.

Valentine's Day, o sarbatoare moderna a iubirii cu o istorie tot mai populara la romni

Valentine's Day, sarbatoarea occidentala a iubirii a devenit tot mai cunoscuta de romani, care profita de ocazia de a oferi cadouri si de a trai clipe romantice, potrivit Mediafax. Povestea zilei iubirii dateaza insa din vremuri indepartate si a oscilat intre ritualuri, scrisori de dragoste si cereri in casatorie.

Cea mai tare cerere in casatorie! Barbatul a lucrat cinci luni la acest moment...

Brandon Dinetz si Jen Letmann sunt amandoi avocati si, cel mai probabil, reprezinta cuplul momentului. Ei, bine, Brandon a petrecut cinci luni pentru a organiza un proces fals, la finalul careia si-a cerut iubita.

Cea mai puternica alianta militara din istoria lumii nu este destul pentru premierul Ungariei! V. Orban: Nu trebuie sa ne bazam pe NATO. imi asum cooperarea fructuoasa cu Rusia

Viktor Orban, premierul Ungariei, nu mai are incredere in garantiile oferite de NATO, despre care spune ca nu sunt suficiente, motiv pentru care doreste sa accelereze dezvoltarea armatei maghiare, astfel incat ac.

Melescanu, despre prezidentiale: Tariceanu ar fi unul dintre candidatii cei mai solizi. Cred ca cea mai buna solutie ar fi un candidat comun

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu a declarat, marti, ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, este unul dintre politicienii redutabili care nu s-au facut peste noapte si ar fi unul dintre cei mai solizi candidati pentru alegerile prezidentiale. Melescanu spune, ca, fiind intr-o alianta cu PSD, cea mai buna solutie ar fi un candidat comun.

Cea mai desteapta prajitura. Desertul fin si gustos care se prepara aproape singur

Prajitura Desteapta si-a castigat acest nume pentru ca isi face singura treaba in cuptor. Noi punem in tava o crema lichida si scoatem dupa aproximativ o ora o prajitura in trei straturi, si cu blat, dar si o crema fina si gustoasa. Este o prajitura care se pregateste rapid, dar care trebuie obligatoriu servita dupa cateva ore.

Casillas, record greu de egalat in Liga Campionilor, Buffon a intrat in top 10 meciuri jucate in cea mai tare competitie

Cu ocazia meciului Roma - Porto, disputat marti, in turul optimilor Ligii Campionilor, portarul oaspetilor Ilker Casillas, 37 de ani, a devenit primul fotbalist din istorie care a evoluat pentru a 19-a oara in optimile de finala ale competitiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )