Libnet.ro
UNICEF

01:05

INSCOP: Romanii au cea mai mare incredere in armata nationala si in NATO si cea mai putina incredere in Parlament si partidele politice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
INSCOP: Romanii au cea mai mare incredere in armata nationala si in NATO si cea mai putina incredere in Parlament si partidele politice

Romanii au cea mai mare incredere in armata nationala si in NATO, pe ultimul loc in clasamentul institutiilor interne, respectiv internationale, regasindu-se Parlamentul Romaniei si Comisia Europeana, potrivit unui sondaj INSCOP, realizat in perioada. continuă pe Wall-Street Ro

Sondaj: Moldovenii au mult mai mare incredere in Vladimir Putin, decat in Klaus Iohannis

Cetatenii Republicii Moldova au mult mai mare incredere in liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, cand este vorba despre presedintii straini, decat in presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, arata datele unui sondaj de opinie realizat de Compania Date Inteligente SRL.

Pretul AURULUI explodeaza! RECORD ABSOLUT: Este cea mai MARE cotatie din 2016

Pretul aurului atinge un nivel record. BNR anunta , marti, ca gramul de aur a crescut de la 176,3361 lei la 177,4473 lei, cel mai ridicat nivel din 11 iulie 2016. Euro a fost cotat la 4,7412 lei, o scadere de.

Cel mai mare avion de linie nu se va mai fabrica

Producatorul european de aeronave Airbus a anuntat ca va opri fabricarea avionului A380 superjumbo, cea mai mare aeronava de pasageri din lume, care nu a inregistrat succesul scontat, astfel ca ultimul exemplar va fi livrat in 2021.

Airbus renunta la A380. Cand va inceta productia celui mai mare avion de pasageri din lume

Oficialii Airbus au decis sa stopeze productia de avioane A380, cea mai mare aeronava de pasageri din lume, cu pana la 544 de locuri si un pret de catalog de 436 milioane de dolari.

Sondaj INSCOP: Armata si Biserica, pe primele locuri in increderea populatiei. Romanii nu mai cred in Parlament si in partide (FOTO)

Armata Nationala se bucura de cea mai mare incredere in randul romanilor, in timp ce NATO este institutia externa car se bucura de cea mai mare apreciere, conform unui sondaj INSCOP, realizat in.

Anastasiu (ANAT): Economia Romaniei are un potential de crestere mai mare de 5,5%, dar nu mai exista incredere

Economia Romaniei are un potential de crestere mai mare de 5,5%, insa mediul de afaceri nu mai are incredere si amana investitiile, iar efectele se vor vedea mai ales dupa 2020, a declarat, luni, Dragos Anastasiu, vicepresedintele Asociatiei Nationale.

Cea mai puternica alianta militara din istoria lumii nu este destul pentru premierul Ungariei! V. Orban: Nu trebuie sa ne bazam pe NATO. imi asum cooperarea fructuoasa cu Rusia

Viktor Orban, premierul Ungariei, nu mai are incredere in garantiile oferite de NATO, despre care spune ca nu sunt suficiente, motiv pentru care doreste sa accelereze dezvoltarea armatei maghiare, astfel incat ac.

Vesti proaste pentru romanii cu rate! ROBOR atinge cel mai mare nivel din ultimele doua luni si jumatate

ROBOR continua sa creasca. BNR a anuntat, joi, ca indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei, a urcat la 3,17%, cel mai mare nivel din ultimele doua luni si.

VIDEO Peste 20.000 de bilete s-au vandut deja la Diskoteka Festival din Timisoara. Cum va arata cel mai mare eveniment dedicat muzicii anilor 80-90

In perioada 31 mai, 1 si 2 iunie 2019, pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, va avea loc Diskoteka, cel mai mare festival dedicat muzicii anilor 80 si 90.

webPR: Romnia participa la cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume - Global Legal Hackathon Romania

Cei care vor sa-si puna codul la bataie pentru un sistem juridic romanesc mai bun si mai aproape de actualitatea tehnologica a secolului 21, au aceasta ocazie la Global Legal Hackathon, cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume, eveniment care va avea loc in perioada 22-24 februarie 2019 la Bucuresti si, simultan, in alte 20 de tari. Global Legal Hackathon Romania este gazduit si organizat de societatea de avocatura Hristescu si Asociatii. Echipele vor fi alcatuite din programatori, oameni din domeniul juridic, avocati/juristi si antreprenori. impreuna, vor cauta sa gaseasca solutii tehnice pentru rezolvarea problemelor care afecteaza eficienta si promptitudinea actului juridic.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )