Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cea mai populara bautura din lume, pe cale de disparitie. Noi efecte ale schimbarilorclimatice

Antena3 Antena3,
Cea mai populara bautura din lume, pe cale de disparitie. Noi efecte ale schimbarilorclimatice

Peste 60% dintre speciile salbatice de cafea sunt in pericol de disparitie, printre acestea aflandu-se si varietatile din care se prepara cea mai populara bautura din lume, au avertizat miercuri oamenii de. continuă pe Antena3

Cum arata cea mai LUNGA pisica din lume: Are 1,20 metri si este FAIMOASA pe retelele de socializare (FOTO)

Cea mai lunga pisica din lume are un metru si 20 de centimetri lungime! Pe langa faptul ca este foarte lunga, pisica este si foarte grea: are 14 kilograme. Omar, asa cum il cheama pe motanul portocali.

Cea mai sanatoasa leguma din lume, pe care romanii au uitat-o aproape complet

Cea mai sanatoasa leguma din lume, pe care noi am uitat-o aproape complet este extrem de bogata in fier, continand mai mult fier chiar si decat spanacul si mai multa vitamina C decat lamaile si.

DIETA. Este cea mai cautata dieta din lume si poti scapa rapid de 10 kilograme

Una dintre dietele sanatoase, fara restrictii alimentare majore, dieta Spark optimizeaza metabolismul si te ajuta sa slabesti in termen de doar 28 de zile. Ea a fost conceputa in 1996 de profesorul .

MONEDA EURO, LA A 20-A ANIVERSARE: Euro, a doua cea mai importanta valuta din lume

Moneda Euro a fost sarbatorita, astazi, la sediul Parlamentului European de la Strasbourg, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la lansare.

Ce provocare de 10 ani a avut MODELUL supranumit Cel mai frumos chip din lume al anului 2018 (FOTO)

Frantuzoaica Thylane Blondeau, in varsta de 17 ani, a postat o fotografie in care avea doar 6 ani, ca parte a unei provocari de 10 ani la care a luat parte, relateaza Fox News. Thylane Blondeau a fost numita.

PENTAGONUL: China are cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume.

Cea mai tare GAFA din televiziune: Neagu DJ Vara - Adelin Petrisor: Ce GHERLA ...

Viralul zilei vine, vineri, din lumea televiziunii. Cea mai tare gafa a unei prezentatoare tv a ajuns tinta glumelor in mediul online. Gafa a fost sesizata de Adelin Petrisor, care se arata uluit de ce i-a putut.

CEA MAI BUNA PERFORMANTA DIN ISTORIA SA: Dacia raporteaza 700.798 autovehicule vandute in 2018

Dacia a inregistrat in 2018 cea mai buna performanta comerciala din istoria sa cu vanzari totale pe piata interna si internationala care s-au cifrat la 700. 798 unitati, in crestere cu 7% fata de nivelul atins in anul precedent, se arata intr-un comunicat al constructorului, informeaza Agerpres.

Cele mai rasfatate pisici din lume! Au un apartament doar pentru ele

David Callisch, propietarul apartamentului din San Jose, California, este de parere ca cele doua pisici, Louise si Rina, sunt chiriasii ideali. Nu consuma alcool. Nu fumeaza. Nu dau volumul tare la muzica,?.

Apel disperat. Cea mai mare termocentrala din tara, in pragul inchiderii din cauza lipsei de carbune

Cea mai mare termocentrala din Romania se afla in pragul inchiderii din cauza lipsei de carbune, pentru ca minerii de la carierele de suprafata din judetul Gorj sunt in greva si refuza sa mai lucreze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )