Libnet.ro
UNICEF

16:00

PENTAGONUL: China are cele mai avansate arme din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTAGONUL: China are cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume. continuă pe Ziarul Bursa

Pentagon: China are unele dintre cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume iar in unele cazuri deja si-a depasit rivalii, conform unei analize a Pentagonului, care mai indica faptul ca reunificarea Taiwanului la China continentala figureaza in fruntea prioritatilor armatei chineze.

Efectele Ordonantei Guvernului Dancila privind supra-taxarea mediului de afaceri: Importuri masive si cele mai mari preturi din regiune la energie

Guvernul Dancila a fost avertizat ca ordonanta de urgenta privind supra-taxarea mediului de afaceri va avea printre efecte cresterea preturilor la energie electrica. Guvernul nu a tinut cont de aceste avertizari si chiar in pragul sarbatorilor de iarna a aprobat Ordonanta. Acum, pretul energiei pe bursa este cel mai mare din regiune, iar Romania a ajuns importator net de electricitate, dupa ce inainte era exportator. De ce importam? Motivul l-a spus chiar un oficial al Guvernului: Pentru ca pretul energiei este mai mic in alte tari. De ce este mai mic? Pentru ca Executivul a decis sa taxeze peste masura, pe neasteptate, mediul de afaceri. Vezi si cum s-ar putea produce scumpiri in lant in intreaga economie.

Cele mai rasfatate pisici din lume! Au un apartament doar pentru ele

David Callisch, propietarul apartamentului din San Jose, California, este de parere ca cele doua pisici, Louise si Rina, sunt chiriasii ideali. Nu consuma alcool. Nu fumeaza. Nu dau volumul tare la muzica,?.

Rata NPL-urilor din China, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Rata creditelor neperformante NPL) din portofoliile bancilor comerciale chineze a atins, anul trecut, cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, respectiv 1,89% din totalul imprumuturilor, din cauza incetinirii cresterii economice, informeaza Reuters.

Jeff Bezos se alatura unui grup select de miliardari dupa divortul de MacKenzie Bezos, cu cele mai scumpe divorturi din lumea de business

Deja nu mai este o noutate faptul ca cel mai bogat cuplu din lume, format din Jeff si MacKenzie Bezos, divorteaza dupa 25 de ani de casatorie, ceea ce ar putea deveni, asa cum presa l-a numit, drept cel mai scump divort din istorie. Asta,.

Magia Harry Potter a salvat de la faliment una dintre cele mai frumoase librarii din lume

O librarie veche de peste un secol, care a inspirat-o pe J. Rowling in Harry Potter, s-a salvat de la faliment introducand o taxa de intrare pentru vizitatori, in conditiile in care multi dintre acestia.

Zece curiozitati despre Premiile Oscar. Ce actrita are cele mai multe nominalizari

Ne apropiem cu pasi repezi de decernarea Premiilor Oscar, asa ca va prezentam, sub forma unui test de cultura generala, cateva curiozitati despre acest eveniment important pentru industria de film din SUA.

Una dintre cele mai sarace comune din Romania se va transforma complet, cu ajutorul fondurilor europene

Peste 500 de locuitori din comuna Argetoaia, jud. Dolj, vor beneficia de servicii integrate in domeniul educatiei, locuirii, formarii profesionale si serviciilor sociale in cadrul unui proiect in valoare de peste 16 milioane de lei derulat de Fundatia World Vision Romania cu sprijinul a sase parteneri.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai curajoase zodii. Nu renunta, oricat de dificil ar fi

Acestea sunt cele mai determinate, cele mai curajoase si cele mai hotarate zodii. Ele vor merge mereu inainte, oricat de dificil ar fi si orice le-ar spune cei din jur. Taur.

FOTO Cele mai bizare obiecte gasite in oameni ajunsi la Urgente. Topul unic in lume intocmit in Statele Unite

Specialistii din Statele Unite au intocmit o baza de date care cuprinde cele mai bizare obiecte gasite in oameni modul in care au ramas blocate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )