Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cea mai populara imagine din lume, desktop-ul lui Windows XP

Playtech Playtech,
Cea mai populara imagine din lume, desktop-ul lui Windows XP

Cea mai populara imagine din lume este cu siguranta cea de pe desktop-ul sistemului de operare Windows XP. Lansat in 2001, sistemul de operare avea peste 400 de milioane de copii in uz pana in 2006, si asta fara sa luam in calcul copiile piratate. Imaginati-va acum cate persoane au vazut acest desktop si de cate ori a fost vizionat in ultimii 13 ani. Este usor de presupus ca aceasta imagine a fost vizualizata de miliarde de ori, si daca []. continuă pe Playtech

Cum arata cel mai scump yacht din lume

Dupa mai bine de un an si jumatate de munca asidua, zilele acestea a fost finalizata constructia celui mai scump yacht din lume. Impresionantul vas valoreaza 32 de milioane de dolari, masoara aproape 50 de metri in lungime si ii apartine lui Eddie Jordan, cunoscut mogul Formula 1.

Cea mai mare banca din Rusia a oprit acordarea de imprumuturi in valuta persoanelor fizice

Cel mai mare grup bancar din Rusia, Sberbank, a suspendat temporar acordarea de imprumuturi in valuta persoanelor fizice dar expertii sustin ca celelalte banci rusesti nu vor adopta decizii similare, transmite site-ul rt. com, citat de Agerpres. Institutiile de creditare din Rusia nu sunt pe punctul de a suspenda acordarea de imprumuturi in valuta persoanelor fizice deoarece tocmai au simplificat operatiunile de creditare, apreciaza expertii, care adauga ca decizia Sberbank are mai mult caracter politic.

Cel mai tanar hacker din lume. Un copil de 5 ani a spart conturile utilizatorilor de X-Box

Un copil de numai 5 ani din Statele Unite a descoperit o modalitate prin care oricine poate accesa datele utilizatorilor de console pentru jocuri. Desi nu petrece foarte mult timp in fata ecranului, copilul a reusit.

DESCOPERIRE incredibila facuta de cercetatorii americani: Ei ar fi putut sa declanseze cea mai mare extinctie din istoria Terrei

Microbii care produc metan, un gaz cu un puternic efect de sera, ar fi putut sa declanseze cea mai mare extinctie din istoria Terrei, petrecuta in urma cu 252 de milioane de ani, care a determinat disparitia.

FOTO Locuitorii din China, cea mai poluata tara din lume, se oxigeneaza cu aer de munte sigilat in pungi

Raporturile privind poluarea din China au zugravit un tablou sumbru, fiind o problema veche care a alarmat autoritatile locale si comunitea internationala. Cotele priculoase ale poluarii aerului au creat insa o nisa pentru afaceri, iar echipa unei companii de turism a lansat o campanie inedita: sute de chinezi suferinzi din cauza aerului murdar s-au incolonat pentru a inspira cateva guri de aer de munte, adus in cutii si pungi.

Dmitri Rogozin: Armata rusa va fi printre cele mai bune din lume pana in 2020

Pana in 2020, fortele armate ale Rusiei vor fi printre cele mai moderne si mai bine echipate din lume, a apreciat vineri vicepremierul rus Dmitri Rogozin, in cursul unei intalniri cu studentii, la Novosibirsk, relateaza RIA Novosti.

Faze Tari: Ultima fita: suzeta din aur de 30.000 de euro; Cum arata azi locul in care a fost facut cel mai cunoscut wallpaper din lume, la 20 de ani de la efectuarea fotografiei; Perucile pubiene ultimul strigat de moda

Agentia spatiala a Coreei de Nord are un logo aproape identic cu cel al NASA. Noul logo al Agentiei spatiale a Coreei de Nord, dezvaluit astazi. A avut un soc cand se pregatea sa bea din cafea! Ce a descoperit o profesoara in pahar: Sunt simboluri satanice. O tanara profesoara.

Gazprom nu va mai cauta investitori din SUA si Europa

Gazprom, cea mai mare companie din Rusia, va renunta la campaniile de promovare in randul investitorilor in actiuni si obligatiuni din Statele Unite si Europa, ca urmare a crizei din Crimeea, si se va concentra pe atragerea de fonduri din Orientul Mijlociu, America Latina si Asia, in special China.

Aceasta este cea mai rapida masina de jucarie cu radio comanda din lume

Deoarece se pare ca exista un record si pentru asa ceva, mai jos puteti vedea cea mai rapida masina cu radio comanda din lume. in teorie, este vorba de o jucarie. Aceasta nu este insa sub nici o forma o jucarie normala. Nu atunci cand a fost construita de la zero de catre un pasionat de masini cu radio comanda, cu scopul foarte clar de a depasi recordul actual de viteza cu un astfel de automobil. Cu aceasta forma aerodinamica, [].

Cea mai mare grupare de crima organizata din Japonia si-a lansat site-ul oficial

Cea mai mare grupare de crima organizata din Japonia si-a lansat site-ul oficial. Sindicatul de crima organizata doreste sa utilizeze portalul drept unealta de recrutare pentru organizatiile yakuza,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )