Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dmitri Rogozin: Armata rusa va fi printre cele mai bune din lume pana in 2020

Hotnews Hotnews,
 Dmitri Rogozin: Armata rusa va fi printre cele mai bune din lume pana in 2020

Pana in 2020, fortele armate ale Rusiei vor fi printre cele mai moderne si mai bine echipate din lume, a apreciat vineri vicepremierul rus Dmitri Rogozin, in cursul unei intalniri cu studentii, la Novosibirsk, relateaza RIA Novosti. continuă pe Hotnews

Mercedes a inregistrat cele mai bune vanzari lunare din istorie

Producatorul de masini premium Mercedes-Benz a inregistrat in martie cele mai bune vanzari lunare din istoria companiei, precum si un nivel record al livrarilor in primul trimestru, datorita cererii in crestere de masini compacte, scrie Bloomberg.

Opel, cele mai bune oferte din an

Luna aprilie aduce publicului interesat de marca Opel cea de-a patra editie a campaniei anuale Opel 24H. In cadrul acesteia, clientii sunt asteptati la partenerii Opel din toata tara in intervalul 4 - 5 aprilie pentru a beneficia de oferte unice in an.

Noile piese ale lui Michael Jackson sunt cele mai bune pe care le-ai auzit vreodata! Asta spun criticii!

Un nou album Michael Jackson, intitulat XSCAPE, va fi lansat pe 13 mai. CD-ul va contine 8 piese nemaiauzite, inregistrate de regretatul superstar, produse si remasterizate de nume cunoscute precum Timbaland sau Rodney Jerkins. Cativa critici de muzica au ascultat deja albumul si au declarat ca sunt cele mai bune piese auzite vreodata.

Comandantul suprem al fortelor NATO in Europa: armata rusa are nevoie de doar 12 ore pentru a invada Ucraina

Generalul Philip Breedlove, comandantul suprem al fortelor aliate in Europa, a declarat ca, de cand ar primi ordinul de a invada Ucraina, armata rusa ar avea nevoie de doar 12 ore pentru a realiza planurile.

Samsung, Apple, Sony -euro' Cele mai iubite branduri tech in Romania

Un top al celor mai iubite marci de tehnologie plaseaza, in ordine, Samsung, Apple si Sony pe podiumul preferintelor in Romania, conform unui studiu realizat de Unlock Market Research pentru revista Biz. Campaniile de marketing, mai agresive in cazul Samsung, mai elegante in cazul Apple, dau rezultate si in ceea ce priveste preferintele romanilor, cele doua marci tech ocupand primele doua pozitii in cadrul acestui Top 30 cele mai iubite marci tech. O surpriza este poate ocupantul locului al treilea, [].

Cele mai ciudate secrete de dieta ale vedetelor

Cea mai mare dorinta a celebritatilor care isi permit tot ce le trece prin cap este o silueta perfecta pe care, din pacate, banii nu o pot cumpara. Asadar, ce le ramane de facut, presate de lupta pentru putere si mai multa faima, daca nu sa incerce cele mai dramatice ori mai inedite metode de-a slabi?.

Cele mai solicitante jocuri pentru PC

Jocurile pentru PC au uneori cerinte mult prea ridicate chiar si pentru cele mai performante computere. Este destul de costisitor sa construiesti un computer care sa faca fata tuturor jocurilor lansate in 2013 si nu numai. Avand in vedere ca exista o varietate atat de mare de motoare de productie pentru jocuri, fiecare joc atinge limita performantelor unui PC in mod diferit, iar un top cu cele mai solicitante jocuri poate fi subiectiv, caci depinde de multe aspecte. Ne-am gandit, [].

Un tanar de doar 18 ani a adus locul II la Bistrita de la Robochallenge Viena, una dintre cele mai importante competitii dedicate roboteilor

Dupa ce urcat pe podium la toate competitiile la care a concurat, Andrei Kovari, un elev de clasa a XII-ea din Branistea, Bistrita-Nasaud, a adus in Romania locul II de la Robochallenge Viena, unul dintre cele mai importante competitii de profil din lume.

Cand iubirea virtuala devine realitate! Top 5 cele mai tari aplicatii de online dating!

Fie ca doar din curiozitate, din speranta de a-ti gasi jumatatea sau doar din dorinta unei simple aventuri, cu siguranta, cel putin o data, ai aruncat un ochi pe un site de online dating. In cazul in care esti interesat sa o faci si pe mai departe, iata care sunt cele mai reusite aplicatii de online dating, conform, knoworthy. com!.

Spania se imprumuta la cele mai reduse costuri din ultimii sapte ani

Spania se va putea imprumuta la cele mai reduse costuri din ultimii sapte ani. Randamentul de referinta al obligatiunilor de stat spaniole cu maturitatea la 5 ani a coborat vineri sub costul titlurilor echivalente emise de SUA, dupa ce Spania a atras joi din piete 5,6 miliarde euro la cele mai reduse costuri inregistrate vreodata, depasind suma vizata initial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )