Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cea mai proasta veste pentru fani. Pana cand nu va mai juca Simona Halep

Playtech Playtech,
Cea mai proasta veste pentru fani. Pana cand nu va mai juca Simona Halep

Din cauza situatiei pe plan mondial, rand pe rand au fost anulate si turneele de tenis din circuitul profesionist. Indian Wells si Miami Open, cele mai tari din luna martie, au picat deja, si urmeaza multe altele. WTA a venit cu cea mai proasta veste pentru fani, care o afecteaza direct pe Simona Halep. Cea . continuă pe Playtech

Corina Caragea, cea mai proasta veste. Vedeta PRO TV, dezamagita: Se indreapta spre cosmar!

Corina Caragea este una dintre vedetele carora planurile de vacanta i-au fost anulate, alegand sa adopte toate masurile de preventie indicate de autoritati: Am renuntat cand am vazut ca Spania se indrepta cu viteza catre acest cosmar Schimbarea brusca din viata vedetei Fiind pasionata de calatorii, Corina Caragea se lauda cu un palmares impresionant de .

Dan Negru, cea mai proasta veste. Ce se intampla cu emisiunea de la Antena 1

Dan Negru a primit o veste pe care nu o astepta deloc. Ce i-au spus sefii de la Antena 1 si ce se intampla cu emisiunea lui? Fanii prezentatorului sunt socati de cele auzite. Veste prasta pentru Dan Negru. Ce se intampla cu emisiunea de la Antena 1? Din nefericire, perioada grea prin care trecem .

Gala Zmeura de Aur: Cine a primit trofeele pentru cel mai prost film, cea mai proasta regie si cel mai prost scenariu

Musicalul Cats, cu Taylor Swift, Judi Dench si Idris Elba, a dominat editia de anul acesta a galei Zmeura de Aur, dedicata celor mai proaste prestatii din cinema, unde a obtinut sase premii, transmite Mediafax.

Cea mai mare banca din Romania anunta ca poate amana pana la trei rate la credite

Cea mai mare banca din Romania anunta ca le ofera clientilor posibilitatea amanarii pana la trei rate pentru creditele persoanelor fizice afectate de aceasta perioada.

Ultima ora! Ministrul Educatiei a facut anuntul! Pana cand vor ramane inchise scolile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru Hotnews ca scolile vor ramane inchise in perioada urmatoare, atata vreme cat Romania va fi in stare de urgenta, datorata pandemiei de coronavirus. Dat fiind acest anunt, se poate considera ca este prima data cand un oficial ofera o data estimativa pentru redeschiderea scolilor. Declaratia ministrului Educatiei cu .

Centrala termica. Cea mai simpla metoda prin care faci economie la factura pentru gaze

Vremea inca se mentine racoroasa, iar locuintele trebuie incalzite pentru a avea confortul de care avem nevoie. Cu cat in camera este mai cald, cu atat factura la gaze naturale va fi mai mare, in deosebi pentru cei care nu au incalzirea subventionata. Cum scadem factura la gaze in ceea ce priveste confortul termic, vorbim .

Cea mai mare expozitie florala din Romania, suspendata din cauza coronavirusului

Primaria Pitesti a decis, in contextul pandemiei de COVID 19, suspendarea celei de-a 43-a editii a Simfoniei Lalelelor, cea mai mare expozitie florala din Romania, care era programata pentru perioada 24-26 aprilie. La eveniment erau asteptate peste 100. 000 de persoane din tara si de peste hotare.

Dupa o saptamana de carantina, Italia ramane tara europeana cea mai afectata : 345 de noi decese in ultimele 24 de ore, numarul mortilor a ajuns la 2.503

Dupa o saptamana de carantina, Italia ramane tara europeana cea mai afectata. Medicii fac cu greu fata cazurilor in crestere, iar bilantul este alarmant. Agentia de Protectie Civila din Italia a anuntat marti 345 de noi decese inregistrate in ultimele 24 de ore, bilantul epidemiei de coronavirus ajungand la 2. 503 morti in aceasta tara.

CORONAVIRUS. Bursa de pe Wall Street, cea mai grava scadere din 1987

Pandemia de coronavirus provoaca pagube economiei mondiale. Bursa de pe Wall Street a inregistrat marti cea mai mare scadere din 1987. Nu ne-am confruntat cu o situatie similara in ultimele decenii, in.

VIDEO Neuer, Pentke, Gulacsi, Braumann sau Zingerle - Cine a reusit cea mai frumoasa parada a lunii februarie?

Bundesliga a anuntat pe contul oficial de youtube nominalizatii la titlul de cea mai frumoasa parada a lunii februarie. Pe lista se gasesc cinci portari: Pentke Hoffenheim), Gulacsi RB Leipzig), Braumann Hoffenheim), Neuer Bayern Munchen) si Zingerle Paderborn).

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )