Libnet.ro
UNICEF

08:32

Ultima ora! Ministrul Educatiei a facut anuntul! Pana cand vor ramane inchise scolile

Playtech Playtech,
Ultima ora! Ministrul Educatiei a facut anuntul! Pana cand vor ramane inchise scolile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru Hotnews ca scolile vor ramane inchise in perioada urmatoare, atata vreme cat Romania va fi in stare de urgenta, datorata pandemiei de coronavirus. Dat fiind acest anunt, se poate considera ca este prima data cand un oficial ofera o data estimativa pentru redeschiderea scolilor. Declaratia ministrului Educatiei cu . continuă pe Playtech

Ultima ora! Romania inchide mai multe puncte de frontiera

Romania ia masuri de urgenta in contextul in care exista deja 64 de cazuri de infectare cu coronavirus la noi in tara. Pentru a tine sub control aceasta evolutie extrem de dinamica a epidemiei cu coronavirus, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut anunt oficial, joi seara, ca vor fi inchise mai multe puncte de .

Ministrul Educatiei: Scolile raman inchise pana dupa Paste

Ministrul Educatiei Monica Anisie a anuntat, duminica seara, ca scolile raman inchise pana dupa Paste.

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Scolile raman inchise pana dupa Paste, cat e anuntata starea de urgenta

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru HotNews. ro ca scolile vor ramane inchise si in perioada in care este decretata stare de urgenta de catre presedintele Klaus Iohannis. Deocamdata nu avem niciun termen pentru perioada de inchidere a scolilor, dar in perioada de stare de urgenta scolile or sa fie inchise. in perioada asta este clar ca o sa avem scolile inchise. Pana dupa Paste scolile sunt inchise, a declarat Monica Anisie pentru HotNews. ro. Telescoala pe TVR2: ce ORAR vor avea elevii care vor sa invete de la tv pentru examenele nationale VIDEO .

Cate teste de coronavirus sunt in Romania. Ministrul Costache a facut anuntul

Ministrul Sanatatii a explicat, vineri seara, ca in tara noastra avem destule teste de coronavirus.

Pensiile romanilor sunt in mare pericol! Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ia masuri drastice cu privire la decizia de a se inchide institutiile publice de teama coronavirusului. Aceasta i-a cerut oficialpresedintelui Casei Nationale de Pensii sa-i demita pe seful Casei de Pensii Bucuresti si sefii caselor de pensii de la sectoare pentru decizia luata, fara a se gandi la binele cetatenilor.

Mihai Gadea, apel de ultima ora pentru romani: Zilele acestea exista o singura batalie. Si sta in puterea noastra sa nu o pierdem!

Mihai Gadea a facut, duminica seara, la Sinteza zilei, un apel de ultima ora pentru romani.

Informatii de ultima ora in cazul Caracal! Ce au descoperit acum procurorii

Informatii de ultima ora in cazul Caracal, in urma efectuarii mai multor descinderi efectuate in cursul zilei de joi. Ce au descoperit procurorii? Cazul Caracal se extinde. Ce au descoperit procurorii Politia economica Olt a facut in dimineata zilei de joi 5 perchezitii in Caracal, la sediile a doua firme de paza si la domiciliile .

Coronavirus. Ministrul Educatiei: Profesorii vor fi sustinuti pentru a preda online, iar elevii au acces la Telescoala

Profesorii si elevii vor fi sustinuti pentru a nu pierde materia in contextul pandemiei de COVID-19. Ministrul Educatiei a precizat luni, intr-o videoconferinta ca programul Telescoala, disponibil pe TVR1 ii va ajuta pe elevi sa invete de acasa.

Din ce face bani Andreea Berecleanu, dupa ce a plecat de la Antena 1. A facut anuntul oficial

Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 1, iar acum fosta prezentatoare se ocupa de alte proiecte pe care le are in derulare, alaturi de sotul ei, medicul Constantin Stan. Din ce face bani Andreea Berecleanu, dupa ce a plecat de la Antena 1 Daca se intreba cineva cu ce se ocupa Andreea Berecleanu, dupa .

Adrian Mutu si Sandra Bachici au facut anuntul. Va rugam sa luati in serios!

Adrian Mutu alaturi de sotia sa s-au fotografiat cu baiatul lor. Ceea ce i-a surprins pe fanii sportivului a fost mesajul pe care l-a scris in descriere. Ce a postat acesta si cum ii sfatuieste pe oameni sa fie mai atenti in perioada de foc in care ne aflam? Adrian Mutu si Sandra: Va rugam .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )