Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui de Sfanta Maria

B1 B1,
Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui de Sfanta Maria

Crestinii sarbatoresc pe 15 august Adormirea Maicii Domnului, cea mai mare sarbatoare inchinata Maicii Domnului. Pentru ortodocsi este ziua Adormirii Maicii Domnului, iar pentru catolici a. continuă pe B1

SFANTA MARIA. Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui inainte de Sfanta Maria. iti indeplineste orice dorinta

Adormirea Maicii Domnului. Crestinii sarbatoresc pe 15 august Adormirea Maicii Domnului, cea mai mare sarbatoare inchinata Maicii Domnului. Pentru ortodocsi este ziua Adormirii Maicii Domnului, iar pentru.

Noua performanta a Guvernului Tudose - Dragnea. Trecem de la cea mai prietenoasa la cea mai agresiva impozitare a carburantilor din Europa de Est

Daca Guvernul va majora accizele, asa cum a propus Ministerul de Finante, Romania va deveni de la 1 septembrie statul est-european cu cea mai agresiva impozitare a carburantilor, informeaza.

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile!

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai buni investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business Insider. Rogers.

Presedintele interimar al USR face un apel catre Nicusor Dan sa revina in USR: Este cea mai importanta persoana din partid/ Nicusor Dan: Nu ma intorc intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat am vorbit in campania electorala

Presedintele interimar al USR, Elek Levente, a facut, luni, un apel catre Nicusor Dan sa revina in formatiunea politica, afirmand ca, in opinia sa, el este cea mai importanta persoana din partid si ca nu vrea sa se gandeasca la varianta in care mai multi membri ai USR ar putea sa plece, urmandu-l pe fostul lider, relateaza News. ro. Nicusor Dan a declarat in schimb, la Parlament, ca nu va reveni intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat in campania electorala si anunta ca in cazul in care partidul reconsidera si spune ca pe initiativa de modificare a Constitutiei pentru redefinirea familiei nu are o pozitie unitara, atunci revine in formatiunea politica.

Cea mai ieftina masina electrica din lume e mai buna decat ai crede

Cea mai ieftina masina electrica are un pret infim pe langa modelele actuale si vine cu performante destul de bune.

Ziua Marinei, cea mai asteptata sarbatoare a verii pe malul Borcei. Programul manifestarilor din 15 august

Cea mai asteptata sarbatoare a verii, Ziua Marinei, incepe marti, 15 august, pe malul Borcei. Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei. Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.

Cea mai ieftina masina electrica din lume e mai buna decat ai crede

Cea mai ieftina masina electrica are un pret infim pe langa modelele actuale si vine cu performante destul de bune. Chinezii incearca sa ia masuri drastice in ceea ce priveste reducerea poluarii, iar incurajarea vanzarii de masini electrice si hibride este una dintre solutii. Numai in 2016, 507. 000 astfel de masini au fost vandute in [].

Primul lucru pe care trebuie sa il faci cand intri intr-un loc aglomerat. iti poate salva viata!

Intotdeauna trebuie sa fii pregatit pentru situatii neprevazute. Indiferent ca mergi la un concert, la gara, la mall sau chiar la scoala, primul lucru pe care trebuie sa il faci cand intri.

Fenomen ingrijorator in Romania. Avem printre cei mai multi tineri care stau degeaba din Europa, iar numarul lor este in crestere

Romania este una dintre tarile fruntalse din Uniunea Europeana, cu cei mai multi tineri care nu urmeaza studii, dar nici nu muncesc. ingrijorator este faptul ca numarul lor tot creste. Potrivit.

Elek Levente: USR iese din referendum mai intarita, mai puternica. Daca ar fi dupa mine, as face un apel ca Nicusor Dan sa revina in partid

Presedintele interimar al USR, Eleke Levente, a declarat, luni, ca formatiunea iese mai intarita, mai puternica, in urma referendumului in care s-a decis daca USR va avea o pozitie oficiala sau nu pe tema initiativei cetatenesti privind reviziuirea Constitutiei. De asemenea, acesta sustine ca ar fi indicat un apel adresat lui Nicusor Dan pentru ca fostul lider sa revina in partid.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )