Libnet.ro
UNICEF

07:15

SFANTA MARIA. Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui inainte de Sfanta Maria. iti indeplineste orice dorinta

Antena3 Antena3,
SFANTA MARIA. Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui inainte de Sfanta Maria. iti indeplineste orice dorinta

Adormirea Maicii Domnului. Crestinii sarbatoresc pe 15 august Adormirea Maicii Domnului, cea mai mare sarbatoare inchinata Maicii Domnului. Pentru ortodocsi este ziua Adormirii Maicii Domnului, iar pentru. continuă pe Antena3

Guvernul a luat o serie de masuri privind minivacanta de Sfanta Maria, printre care suplimentarea trenurilor

Vicepremierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, o intalnire cu mai multi ministri in care a discutat despre masurile care trebuie luate de autoritati in perioada minivacantei de Sfanta Maria, fiind decisa suplimentarea numarului de trenuri, precum si sporirea controalelor la operatorii economici in zonele unde sunt asteptati multi turisti, anunta News. ro. La discutii au participat ministrul Internelor, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si ministrul Economiei, Mihai Fifor.

Vara la apogeu: cele mai tari evenimente de pe litoral, in minivacanta de Sfanta Maria

Litoralul este plin de evenimente in acest weekend prelungit care se incheie la 16 august. Minivacanta de Sfanta Maria este o sarbatoare continua la malul marii. Fiecare club si terasa organizeaza o petrecere, un spectacol sau un alt eveniment artistic pentru cea mai frumoasa serbare a verii.

ANSVSA demareaza controale in perioada premergatoare sarbatorii de Sfanta Maria

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a dispus demararea actiunilor specifice perioadei premergatoare sarbatorii de Sfanta Maria, prin intensificarea controalelor oficiale si a masurilor care trebuie aplicate pentru prevenirea toxiinfectiilor alimentare, informeaza un comunicat de presa al institutiei.

SFANTA MARIA. Traditii si obiceiuri de SFANTA MARIA. Ce nu este bine sa faci pe 15 august

Traditii si obiceiuri de SFANTA MARIA. Sfanta Maria Mare sau sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului este praznuita pe 15 august. Traditii si obiceiuri de.

SFANTA MARIA. De ce nu e bine sa spui la multi ani de Sfanta Maria. E mare pacat!

De ce nu e bine sa spui la multi ani de Sfanta Maria Sfanta. Maria Mareeste praznuita de crestini pe data de 15 august, zi in care se pomeneste Adormirea Maicii.

SFANTA MARIA. Ce e bine sa faci pe 15 august

Traditii si obiceiuri de SFANTA MARIA. Sfanta Maria Mare sau sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului este praznuita pe 15 august. Traditii si obiceiuri de.

A inceput minivacanta de Sfanta Maria. Trafic de cosmar pe Autostrada Soarelui si Valea Prahovei

Minivacanta de Sfanta Maria a dat peste cap traficul rutier pe cele mai importante sosele ale tarii. Circulatia rutiera este intensa, sambata dimineata, pe Autostrada A2, sensul de mers Bucuresti Constanta. Traficul s-a intensificat si pe DN1 Bucuresti Brasov, masinile ruland in coloana la intrarea in Comarnic.

Sute de politisti si jandarmi vor actiona pe litoral in minivacanta de Sfanta Maria

Sute de politisti si jandarmi vor actiona in minivacanta de Sfanta Maria pentru asigurarea masurilor de ordine publica la toate manifestarile organizate in aceasta perioada, forte importante fiind dislocate pentru buna desfasurare a Zilei Marinei Romane, eveniment organizat pe faleza din fata Comandamentului Flotei, iar peste 200 de pompieri vor fi pregatiti zilnic sa intervina in cazul in care situatia o va impune, fiind amenajate puncte temporare de lucru in Vama Veche si in nordul statiunii Mamaia, scrie News. ro.

Sute de mii de turisti, in minivacanta de Sfanta Maria

Sute de mii de turisti sunt asteptati in acest weekend pe litoral, in minivacanta de Sfanta Maria. Locurile de cazare disponibile sunt extrem de putine, aceeasi situatie fiind.

Ce spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in minivacanta de Sfanta Maria

Directia de Sanatate Publica Bucuresti DSPMB) informeaza ca in perioada 12 - 15 august, in minivacanta de Sfanta Maria, sapte spitale de adulti si doua de copii vor asigura asistenta medicala de urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )