Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai puternica rugaciune a lui Arsenie Boca

B1 B1,
Cea mai puternica rugaciune a lui Arsenie Boca

Printre numeroasele scrieri si invataturi, parintele Arsenie ne-a lasat si o multime de rugaciuni. Una dintre cele mai puternice este cea de mai jos, pe care daca o veti rosti zilnic si va veti gandi. continuă pe B1

Cum faci acasa cea mai buna banana bread. Desertul delicios, perfect pentru weekend

Un desert delicios, perfect pentru weekend sau pentru a fi servit la micul-dejun alaturi de o ceasca de cafea sau de ceai, reteta de mai jos este si foarte usor de preparat. Iata cum faci acasa cea mai buna banana bread sau chec cu banane. Cea mai buna reteta de banana bread Daca ai prea .

Cum se prepara cea mai buna varza a la Cluj. Care e reteta: asa iese gustoasa

Cea mai simpla reteta pentru varza a la Cluj are numai cateva ingrediente si se pregateste rapid. Acest fel de mancare este unul gustos si satios, fiind o alegere excelenta, indeosebi in sezonul rece. Ingrediente varza a la Cluj 500 g carne tocata, amestec de vita si porc 150 g orez 100 ml bulion de .

GRAFIC Constanta raporteaza cea mai mare rata de infectare din tara. Judetele cu cele mai mari si cele mai mici cifre

Cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus a fost raportata vineri in judetul Constanta - 7,54, urmat de Sibiu - 7,49, Cluj - 6,89, Brasov - 6,79 si municipiul Bucuresti - 6,63, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare strategica.

Cea mai buna videochatista din lume e din Timisoara. Nu o sa iti vina sa crezi ce studii are

O femeie din Timisoara a devenit cea mai de succes videochatista din lume. Ivonna Reeve a castigat acest premiu la doar trei luni dupa ce a debutat in aceasta meserie. O timisoreanca este cea mai buna videochatista din lume Dupa ce a castigat marele premiu pus la bataie de platforma LiveJasmin, Ivonna Reeve a devenit .

Cea mai buna invartita cu nuca. Reteta perfecta de weekend

Nu stii ce sa mai prepari pentru pofticiosi in weekend? invartita cu nuca moldoveneasca va face ravagii! E simpla, extrem de gustoasa si ii va aduce pana si pe cei mai mofturosi in jurul mesei. Ingrediente si modul de preparare. Reteta pentru invartita cu nuca Mancarea moldoveneasca e pe placul celor mai multi tocmai pentru .

Actorul Matthew Perry s-a logodit cu Molly Hurwitz, cea mai minunata femeie de pe fata pamantului

Actorul Matthew Perry, cunoscut din serialul Friends si din filmul The Whole Nine Yards, s-a logodit cu Molly Hurwitz, despre care spune ca este cea mai minunata femeie de pe fata pamantului, potrivit People.

ORBAN: Suntem pe punctul de a intra in cea mai prolifica perioada a tarii noastre de la intrarea in UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, la lansarea Planului National de Rezilienta si Redresare, ca Romania va beneficia de cel mai mare sprijin financiar pe care l-a avut vreodata la dispozitie. Suntem pe punctul de a intra in cea mai prolifica perioada a tarii noastre de la intrarea in UE, a afirmat premierul, adaugand ca nu este indiferent cine va castiga aceste alegeri pentru ca efortul de accesare a acestor resurse financiare nu poate fi facut de oricine, scrie News.

Record negativ de decese in SUA. Au fost inregistrate peste 2.400 de decese cauzate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cea mai mare valoare din ultimele sase luni

In Statele Unite ale Americii au fost raportatepeste 2. 400 de decese din cauza infectiei cu Covid-19, in ultimele 24 de ore, potrivitUniversitatii Johns Hopkins. Este cea mai mare valoare din ultimele s.

Cum faci acasa cea mai buna salata de cartofi. Reteta este atat de simpla, perfecta pentru post

Salata de cartofi este un fel de mancare din cartofi fierti si o varietate de alte ingrediente. in general, este considerata o garnitura, deoarece insoteste de obicei felul principal. Se crede ca preparatul isi are originile in Germania, raspandindu-se in mare parte in Europa si mai tarziu in coloniile europene. Reteta de salata de cartofi .

Lavinia Pirva la 36 de ani. Sotia lui Stefan Banica jr. a fost cea mai rasfatata femeie de ziua ei

Lavinia Pirva traieste o frumoasa perioada din viata ei. Casatorita cu Stefan Banica jr. , bruneta vedeta poate spune ca este o femeie implinita. Cu un copil frumos, o casnicie stabila, ce si-ar mai putea dori. Astazi, insa, este o femeie rasfatata, avand in vedere ca este si ziua ei de nastere. Lavinia Pirva se considera .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )