Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cea mai recenta achizitie a lui Isarescu: un apartament de 300.000 de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai recenta achizitie a lui Isarescu: un apartament de 300.000 de euro

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a achizitionat anul trecut un apartament in Bucuresti, in zona Arcului de Triumf, pentru care a platit aproximativ 300. 000 de euro, se arata in declaratia de avere postata pe site-ul BNR,. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai optimista prognoza: inflatia se injumatateste pana in septembrie

Decizia Guvernului de a reduce TVA la produsele de panificatie pana la 9% a determinat economistii sa isi revizuiasca prognozele. Banca centrala este asteptata sa isi ajusteze in jos prognoza miercuri, cu ocazia prezentarii raportului trimestrial asupra inflatiei. Afla care este cea mai optimista estimare pentru evolutia preturilor in toamna.

Sarapova, cea mai bine platita sportiva a anului! Dovada ca si in tenis se fac bani

Maria Sarapova 3WTA) este nominalizata pentru a noua oara consecutiv drept cea mai bine remunerata sportiva a anului la nivel mondial.

CFR Cluj la cea mai drastica infrangere din ultimii opt ani

Echipa CFR Cluj a suferit, luni seara, cea mai categorica infrangere din ultimii opt ani, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

CFR Cluj, cea mai mare infrangere din ultimii 7 ani! A pierdut cu 0-4.

CFR Cluj a fost invinsa luni seara cu scorul de 4-0 de formatia FC Vaslui in etapa a III-a a Ligii I. Pentru clujeni este cea mai drastica infrangere din ultimii sapte ani in campionat si totodata primul insucces pe teren strain din toamna trecuta, potrivit Mediafax. Toate cele patru goluri ale vasluienilor au fost inscrise in primele 32 de minute de joc. Ultima data cand CFR Cluj a fost invinsa la o diferenta de cel putin patru goluri a fost la 15 octombrie 2005, scor 0-5 cu Dinamo Bucuresti, .

CFR Cluj, cea mai mare infrangere din ultimii ani! A pierdut cu 0-4.

CFR Cluj a fost invinsa luni seara cu scorul de 4-0 de formatia FC Vaslui in etapa a III-a a Ligii I. Pentru clujeni este cea mai drastica infrangere din ultimii ani in campionat si totodata primul insucces pe teren strain din toamna trecuta, potrivit Mediafax. Toate cele patru goluri ale vasluienilor au fost inscrise in primele 32 de minute de joc. Ultima data cand CFR Cluj a fost invinsa la o diferenta de cel putin patru goluri a fost la 15 octombrie 2005, scor 0-5 cu Dinamo Bucuresti, iar .

Profit sub asteptari pentru cea mai mare banca europeana

HSBC, cea mai mare banca europeana, a avut un profit net de 10,28 miliarde de dolari in prima jumatate a anului, in urcare cu 10%, insa sub estimarile analistilor din cauza incetinirii dinamicii pietelor de crestere, mai ales cea chineza, scrie.

HSBC, cea mai mare banca europeana, a inregistrat profit sub estimari, din cauza incetinirii economiei chineze

HSBC, cea mai mare banca europeana, a inregistrat un profit net de 10,28 de miliarde de dolari in prima jumatate a anului, in crestere cu 10%. Cu toate acestea, profitul se situeaza sub estimarile analistilor,.

Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, investitor la cea mai importanta echipa din Ungaria

Cotidianul maghiar Nemzeti Sport anunta ca finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, va investi masiv in Ferencvaros, cea mai importanta echipa din tara vecina. Premierul ungar Viktor Orban spune intr-un interviu ca in scurt timp, Ferencvaros, va fi un club mai puternic decat oricare altul.

Cea mai bogata femeie din lume a castigat 39 de milioane de euro pe zi

Cea mai bogata femeie din lume a castigat 39 de milioane de euro pe zi. Gina Rinehart, este din Australia, iar averea ei a crescut exponential, datorita afacerilor din exploatarea resurselor minerale. in varsta.

China: viata in cea mai poluata tara din lume

China este cea de-a doua mare economie a lumii, insa pretul ascensiunii este platit cu viata locuitorilor tarii. Rezidentii oraselor care au cunoscut boom-ul sunt de ingrijorati din cauza riscurilor carora se expun atunci cand respira aerul de afara, cand beau apa si atunci cand aleg hrana din fiecare zi. A trai in China a devenit echivalentul unei vieti in teritoriile afectate de dezastrele de la Cernobil si Fukushima.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )