Libnet.ro
UNICEF

15:00

CFR Cluj, cea mai mare infrangere din ultimii ani! A pierdut cu 0-4.

România Liberă România Liberă,
CFR Cluj, cea mai mare infrangere din ultimii ani! A pierdut cu 0-4.

CFR Cluj a fost invinsa luni seara cu scorul de 4-0 de formatia FC Vaslui in etapa a III-a a Ligii I. Pentru clujeni este cea mai drastica infrangere din ultimii ani in campionat si totodata primul insucces pe teren strain din toamna trecuta, potrivit Mediafax. Toate cele patru goluri ale vasluienilor au fost inscrise in primele 32 de minute de joc. Ultima data cand CFR Cluj a fost invinsa la o diferenta de cel putin patru goluri a fost la 15 octombrie 2005, scor 0-5 cu Dinamo Bucuresti, iar . continuă pe România Liberă

CFR Cluj, cea mai mare infrangere din ultimii 7 ani! A pierdut cu 0-4.

CFR Cluj a fost invinsa luni seara cu scorul de 4-0 de formatia FC Vaslui in etapa a III-a a Ligii I. Pentru clujeni este cea mai drastica infrangere din ultimii sapte ani in campionat si totodata primul insucces pe teren strain din toamna trecuta, potrivit Mediafax. Toate cele patru goluri ale vasluienilor au fost inscrise in primele 32 de minute de joc. Ultima data cand CFR Cluj a fost invinsa la o diferenta de cel putin patru goluri a fost la 15 octombrie 2005, scor 0-5 cu Dinamo Bucuresti, .

CFR Cluj la cea mai drastica infrangere din ultimii opt ani

Echipa CFR Cluj a suferit, luni seara, cea mai categorica infrangere din ultimii opt ani, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Vanzarile din retail s-au prabusit: a treia cea mai mare scadere din UE

Volumul vanzarilor de retail din Romania a inregistrat in iunie, fata de aceeasi luna a anului trecut, a treia mare scadere din Uninea Europeana UE), de 3,1%, dupa Spania si Slovenia, comparativ cu un avans de 0,1% la nivelul spatiului comunitar,.

Profit sub asteptari pentru cea mai mare banca europeana

HSBC, cea mai mare banca europeana, a avut un profit net de 10,28 miliarde de dolari in prima jumatate a anului, in urcare cu 10%, insa sub estimarile analistilor din cauza incetinirii dinamicii pietelor de crestere, mai ales cea chineza, scrie.

HSBC, cea mai mare banca europeana, a inregistrat profit sub estimari, din cauza incetinirii economiei chineze

HSBC, cea mai mare banca europeana, a inregistrat un profit net de 10,28 de miliarde de dolari in prima jumatate a anului, in crestere cu 10%. Cu toate acestea, profitul se situeaza sub estimarile analistilor,.

Cea mai bogata femeie din lume a castigat 39 de milioane de euro pe zi

Cea mai bogata femeie din lume a castigat 39 de milioane de euro pe zi. Gina Rinehart, este din Australia, iar averea ei a crescut exponential, datorita afacerilor din exploatarea resurselor minerale. in varsta.

Ea este Aevin Dugas, femeia cu cea mai mare coafura AFRO din lume

Aevin Dugas are 38 de ani si este asistent social in statul Louisiana. Ea detine un record in Guinness Book pentru cae mai mare coafura afro naturala din lume, cu o circumferinta a parului ce masoara 1 metru.

Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, investitor la cea mai importanta echipa din Ungaria

Cotidianul maghiar Nemzeti Sport anunta ca finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, va investi masiv in Ferencvaros, cea mai importanta echipa din tara vecina. Premierul ungar Viktor Orban spune intr-un interviu ca in scurt timp, Ferencvaros, va fi un club mai puternic decat oricare altul.

Cum profita benzinarii de pe urma soferilor comozi. Unde gasesti cea mai ieftina benzina din Bucuresti

Plinul e mai putin plin daca esti comod. Benzinarii profita de pe urma celor care nu vor sa se abata de la bulevarde si mai pun cativa bani la fiecare litru cumparat la drumul mare. Asa ca cine vrea benzina.

SIF Oltenia si-a dublat veniturile la semestru si are al doilea cel mai mare profit din sector

Veniturile SIF Oltenia SIF5) au crescut de 2,2 ori in primul semestru din acest an, la 189,92 milioane lei 43,2 milioane euro), insa cheltuielile au inregistrat o dinamica mai accentuata, fiind de 2,9 ori mai mari, de 84,26 milioane lei, ca urmare a.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )