Libnet.ro
UNICEF

8 Iun.

Cea mai rezonabila catastrofa: un Ciolos reincalzit, cu carnet de partid |OPINIE

România Liberă România Liberă,
Cea mai rezonabila catastrofa: un Ciolos reincalzit, cu carnet de partid |OPINIE

Daca mi s-ar pune pistolul la tampla si as fi obligat sa spun care cred ca este cea mai buna optiune dintre toate dezastrele ce ar putea sa apara dupa alegeri la Palatul Victoria, as raspunde Dacian Ciolos. Asta este tot ce poate da mai bun aceasta clasa politica, in anul de gratie 2016. continuă pe România Liberă

Traian Basescu considera ca ar fi cea mai buna alegere in calitate de viitor premier: Nu as schimba Romania de la Cotroceni. Acolo e locul de unde poti controla institutiile de forta

Invitat pe platoul postului Nasul TV, fostul presedinte al Romaniei a declarat ca ar fi cea mai logica alegere in functia de premier, cu ocazia viitoarelor alegeri.

Cea mai gustoasa supa de pui cu taitei de casa

Sunt unele retete care solicita atentie si indemanare atunci cand vrem sa le preparam. Daca vrei sa obtii cea mai gustoasa supa de pui cu taitei de casa ai nevoie de putine ingrediente, dar este foarte important sa pregatesti taiteii. Astfel, vei obtine o delicioasa supa.

Cea mai mare indemnizatie de cresterea copilului din tara a fost platita, desi ANAF nu a finalizat cercetarea veniturilor persoanei in cauza

Agentia Judeteana de Prestatii Sociale Sibiu a platit unui sibian cea mai mare indemnizatie de cresterea copilului din tara, de aproximativ 35. 000 de euro, desi reprezentantii ANAF nu au finalizat cercetarea veniturilor barbatului. Conducerea.

S-a platit cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, echivalenta cu suma de 35.000 de euro pe luna

Un tata, om de afaceri din municipiul Sibiu, a incasat miercuri cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, echivalentul in lei a 35. 000 de euro.

Oua umplute. Reteta cea mai simpla

De la aperitiv nu pot lipsi ouale umplute cu maioneza. insa, ce ai spune daca ai adauga in aceasta umplutura cateva ingrediente pentru un gust special? Si iata ca, asa am obtinut cea mai simpla reteta de oua umplute.

Madeira, cea mai ceruta destinatie de Revelion

Arhipelagul portughez, Madeira, este, pana in prezent, cea mai cautata destinatie pentru Revelion, potrivit agentiei de turism Cocktail Holidays.

Avem cea mai buna situatie macroeconomica din ultimii 26 de ani

Tara noastra se afla in cea mai buna situatie macroeconomica din ultimii 26 de ani, insa riscurile sunt mari si numeroase, a declarat, ieri, Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR, in cadrul unei conferinte.

Cea mai buna supa-crema de morcovi si linte

Aceasta reteta pentru cea mai buna supa-crema de morcovi si linte este inspirata din bucataria marocana. Secretul sta in condimentele variate si aromate, pe care desigur, le poti alterna dupa gustul tau. Dar tine cont si de recomandarile noastre: chimen, turmeric, coriandru, boia si scortisoara care vor completa cremoasa si satioasa supa-crema.

China a trimis in spatiu astronauti pentru cea mai lunga misiune extraterestra

Pe 17 octombrie, China incepe cu doi astronauti cea mai lunga misiune extraterestra a sa. Timp de o luna vor trai in spatiu.

Cea mai importanta zi din istoria Timisoarei, sarbatorita cu fast in capitala Banatului: 300 de ani de europenitate

Timisoara sarbatoreste cu fast 300 de ani de la eliberarea de sub ocupatia otomana. Data de 18 octombrie 1716 este considerata de multi istorici cea mai importanta zi din istoria Timisoarei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 8 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )