Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cea mai rusinoasa gafa din istoria MAE. Moment extrem de jenant pentru Guvern! Greseala majora pe care nimeni n-a sesizat-o

Antena3 Antena3,
Cea mai rusinoasa gafa din istoria MAE. Moment extrem de jenant pentru Guvern! Greseala majora pe care nimeni n-a sesizat-o

Situatie rusinoasa pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe. in interiorul unui comunicat de presa ce este postat pe pagina Ministerului si dateaza de o saptamana intreaga, exista la un moment dau o trimitere catre un site ce lauda un tratament naturist pentru marirea penisului. continuă pe Antena3

Liderii UE au ajuns la un acord privind planul de relansare economica la capatul unuia dintre cele mai lungi summituri din istoria blocului comunitar

La capatul unuia dintre cele mai lungi summituri din istoria Uniunii Europene, liderii statelor membre au ajuns la un acord in privinta programului de relansare economica post-coronavirus. 750 de miliarde de euro.

Aceasta este cea mai mare pensie din Romania. Suma fabuloasa pe care o primeste un fost procuror comunist

Intr-o tara in care pensiile sunt si de 700 de lei, romanii se intreaba cine este cel care are cea mai mare pensie din tara, cat are si ce functii a ocupat de-a lungul vietii sale profesionale.

Lupu Rednic a povestit drama vietii lui cu lacrimi in ochi. Cea mai importanta femeie din viata sa a facut inchisoare

Lupu Rednic a povestit plangand drama prin care a trecut. Cantaretul afiseaza mereu un zambet larg pe fata, insa, indragitul artist a trait o drama in copilarie. Artistul a dezvaluit ca mama sa a facut inchisoare. Lupu Rednic a povestit drama vietii lui plangand. Mama artistului a facut doi ani de inchisoare Unul dintre cei .

EXCLUSIV Adriana Iliescu, in colaps! Pandemia de coronavirus a adus-o in pragul saraciei! Din ce a ajuns sa traiasca cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu isi marea veniturile dand meditatii elevilor, insa, in ultimele luni, ea nu a mai castigat niciun ban pe langa pensia de 2000 de lei si a ajuns sa isi duca traiul extrem de modest. Pandemia i-a luat cea mai importanta sursa de venit Ajunsa la venerabila varsta de 83 de ani, Adriana Iliescu, .

Cum arata Camilla Parker in tinerete. Asa a ajuns cea mai celebra amanta din lume

In varsta de 73 de ani, actuala sotie a Printului Charles este inca privita ca fiind cea care distrus casnicia acestuia cu Printesa Diana. Iata cum arata Camilla Parker in tinerete! Cum arata Camilla Parker in tinerete Charles si Camilla s-au cunoscut printr-un prieten comun, in 1971, cand Printul avea putin peste 20 de ani.

Economia Rusiei, rapusa de coronavirus: Veniturile au inregistrat cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent

Veniturile Rusiei au inregistrat, in al doilea trimestru din acest an, cea mai mare scadere din 1998 pana in prezent, in contextul in care tara s-a confruntat simultan cu epidemia de coronavirus si.

Volkswagen vine cu cea mai mare revolutie din industria auto: ce planuri are gigantul

Volkswagen e cel mai mare producator auto al lumii. Acum, isi adapteaza strategiile astfel incat sa-si pastreze pozitia dominanta si-n vremurile dificile pe care le traverseaza.

Insulte fara precedent la adresa liberalilor: Avem cel mai idiot Guvern din istoria Romaniei. Comitetul ala de urgente a facut totul praf si pulbere

Social-democratul Codrin Stefanescu vine cu un atac fara precedent la adresa guvernului PNL. Acesta spuna ca Guvernul si comitetul de urgenta a facut totul praf si pulbere, iar ca economia Romaniei este in colaps. Anuntul a fost facut de social-democrat pe pagina personala de Facebook.

Codrin Stefanescu: Avem cel mai idiot Guvern din istoria Romaniei. Comitetul ala de urgente a facut totul praf si pulbere

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, lanseaza un atac la adresa Cabinetului Orban, despre care sustine ca e cel mai idiot Guvern din istoria Romaniei.

Cristian Busoi: Este de departe unul dintre cele mai tensionate summituri din istoria UE. Cred ca vor reusi sa isi impuna punctul de vedere Romania si statele care incearca sa gaseasca o cale de mijloc (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Cristian Busoi a comentat, luni, in direct pe B1 TV, negocierile de la summitul Consiliului European de la Bruxelles, unde liderii celor 27 de state nationale incearca deja de patru zile sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )