Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -23 de grade la Miercurea Ciuc Ger in toata tara pana miercuri

Hotnews Hotnews,
 Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -23 de grade la Miercurea Ciuc Ger in toata tara pana miercuri

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 23 de grade, s-a inregistrat duminica dimineata la Miercurea Ciuc. Potrivit meteorologilor, este ger in toata tara pana miercuri, cand vremea se va incalzi. continuă pe Hotnews

Meteo. Record negativ in Romania. in ce zona s-au inregistrat -23 de grade deja

La Miercurea Ciuc s-a inregistrat cea mai joasa temperatura din aceasta iarna, chiar in aceasta dimineata, si anume o temperatura de -23 de grade C. Meteo. Record negativ in Romania De altfel, meteorologii anunta ca va fi ger in toata tara pana miercuri, atunci cand vremea se va mai incalzi. La aceasta ora, la Miercurea .

Adevarul despre Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an: Un truc de PR pentru a vinde vacante

A treia zi de luni din ianuarie este considerata cea mai deprimanta zi din an si a fost numita Blue Monday. Anul acesta, Blue Monday este pe 18 ianuarie si, oricat de popular a devenit acest concept in ultimii ani, nu avem niciun motiv temeinic sa credem ca aceasta zi va fi mai proasta decat altele sau ca ne va afecta sanatatea psihica.

Coreea de Nord a prezentat cea mai puternica arma din lume, o racheta care poate fi lansata de un submarin

Coreea de Nord a dezvaluit o noua armaextrem de periculoasa,joi, la finalulunei parade organizate cu ocaziacelui de-al optulea Congres al Partidului Muncitoresc, o intalnire pentru elita.

Ger de crapa pietrele. Minus 23 de grade inregistrate la Miercurea Ciuc. Temperaturile vor continua sa scada

Mercurul termometrelor a scazut,in noaptea de sambata spre duminica, pana la minus 23 de grade Celsius la Miercurea Ciuc, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura inregistrata la nivel national, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Cea mai frumoasa sosea din Bucegi, inchisa din cauza vremii. Soferii, atentionati asupra riscului imens

DJ 713, cunoscut sub numele de Transbucegi, a fost inchis de Politie din cauza vremii nefavorabile. Autoritatile spun ca drumul va fi inchis pana cand temperaturile negative se vor mai domoli.

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top. Anul trecut a schimbat complet piata autoturismelor noi si la mana a doua. Ce se intampla dupa un an greu pe piata auto, cititi in articolul de mai jos. Ce masini s-au vandut cel mai bine in 2020. Trei marci reprezinta 60% din vanzari Acestea .

Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca. A raspuns la cea mai arzatoare intrebare

Proaspat devenita senatoare pentru partidul AUR, avocata Diana Sosoaca a raspuns la cea mai arzatoare intrebare: cand se va vaccina anti-covid-19? Veti afla raspunsul ei in randurile care urmeaza. Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca Avocata cu o experienta de peste 20 de ani in Romania este anti-masca si anti-distantare sociala. Aceasta a participat, in .

Horoscop 18 ianuarie 2021. Cea mai buna zi pentru zodia Leu. Ce se intampla azi

Horoscop 18 ianuarie 2021. Vesti bune pentru Lei, inca de la inceputul saptamanii. Acestor nativi le-au suras astrele, din cosmos. Numerele norocoase ale zilei de luni sunt 2, 14, 26, 42 si 58. Culorile potrivite pentru azi sunt argintiu si alb. Horoscop 18 ianuarie 2021 Berbec Azi este despre relatii. Unele au nevoie de o .

Controversata politica de confidentialitate a lui WhatsApp a provocat cea mai mare migratie digitala din istorie

Modificarea controversata a politicii de confidentialitate a lui WhatsApp i-a facut pe utilizatorii serviciului sa se mute in masa la alte aplicatii de mesagerie, in ceea ce a fost numita drept cea mai mare migratie digitala din istoria omenirii de catre fondatorul lui Telegram, Pavel Durov.

GRAFIC Bucurestiul si trei judete raman in continuare in zona rosie de Covid-19 Ilfov, cea mai mare rata de infectare din tara

Judetul Ilfov inregistreaza in continuare cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus din tara, cu o incidenta cumulata la 14 zile de 4,56 cazuri la mia de locuitori, in usoara crestere fata de ziua precedenta 4,45), potrivit datelor publicate vineri de Grupul de Comunicare Strategica GCS).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )