Libnet.ro
UNICEF

09:45

Adevarul despre Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an: Un truc de PR pentru a vinde vacante

Adevărul Adevărul,
Adevarul despre Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an: Un truc de PR pentru a vinde vacante

A treia zi de luni din ianuarie este considerata cea mai deprimanta zi din an si a fost numita Blue Monday. Anul acesta, Blue Monday este pe 18 ianuarie si, oricat de popular a devenit acest concept in ultimii ani, nu avem niciun motiv temeinic sa credem ca aceasta zi va fi mai proasta decat altele sau ca ne va afecta sanatatea psihica. continuă pe Adevărul

Economia Germaniei, cea mai mare din UE, s-a contractat cu 5% in 2020. Temeri privind o recesiune profunda

Economia germana s-a contractat dramatic anul trecut, in urma restrictiilor dure impuse pentru combaterea pandemiei COVID-19. Cu toate acestea, scaderea a fost mai mica decat se astepta, scrie Deutsche Welle.

Romania, a treia cea mai buna destinatie din lume pentru munca la distanta

Romania este a treia cea mai buna destinatie pentru angajatii si liber-profesionistii care vor sa lucreze de la distanta, potrivit unui nou clasament global publicat recent.

Mai multe companii americaneau suspendat donatiile catre parlamentarii americani care au votat impotriva certificarii victoriei lui Joe Biden

Marriott International, cea mai mare companie de hoteluri din lume, si Blue Cross Blue Shield Association BCBSA) au anuntat, duminica, ca vor suspenda donasiile catre parlamentarii americani care au votat impotriva certificarii victoriei in alegeri a presedintelui ales Joe Biden, transmite Reuters.

Adevarul despre nasul lui Dorian Popa s-a aflat. Artistul, luat la injuraturi de fani

Dorian Popa este unul dintre modelele tinerilor din Romania. Pentru a ajunge la acest nivel, artistul a tinut mult ca imaginea sa sa fie impecabila, iar pentru aceasta a recurs si la trucuri chirurgicale. Totulpana la nas. Daca in trecut marturisea ca are multe imperfectiuni, dar cea mai vizibila este nasul, tot atunci completa ca .

Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare. Se va vaccina anti-covid-19 sau nu?

Simona Halep, castigatoarea de la Roland Garros si Wimbledon, a vrbit despre subiectul momentului, vaccinarea, si a raspuns la cea mai arazatoare intrebare: se va vaccina ea impotriva noului coronavirus sau nu? Simona Halep a raspuns la cea mai arzatoare intrebare intr-un interviu acordat Alpha News, Simona Halep a afirmat cu tarie ca isi va .

Romania, a doua cea mai mare ieftinire a locuintelor din UE

Pretul locuintelor a crescut in majoritatea statelor membre UE, in trimestrul al treilea al anului trecut comparativ cu trimestrul al doilea, exceptie facand doar patru state membre unde aceste preturi au scazut, iar cele mai importante scaderi au fost inregistrate in Cipru minus 4,8%) si in Romania minus 2,6%), arata datele publicate joi de Eurostat, scrie Agerpres.

Cea mai mare si cea mai mica pensie din Romania iti arata ca ai gresit tara: solutia ministrului Muncii

In noul cabinet al Guvernului, Raluca Turcan este ministrul muncii si tocmai a atras atentia asupra extremelor din pensiile pe care le primesc romanii. Cea mai mare pensie din Romania este.

Anda Adam, adevarul despre modificarea facuta la fata: imi pare rau ca nu a fost mai devreme

Anda Adam le-a spus fanilor de pe Instagram daca are regrete in ce priveste interventiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului, iar raspunsul vedetei i-a luat prin surprindere pe acestia. Anda Adam, adevarul despre modificarea facuta la fata Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, cu o cariera .

Cea mai scumpa ciocolata din lume costa 260$. Secretul ei: ce ingredient misterios contine

Daca esti fan dulciuri, atunci trebuie sa afli care este cea mai scumpa ciocolata din lume. Costa 260 de dolari un baton de 50 de grame iar secretul sau este un ingredient misterios. Cea mai scumpa ciocolata din lume Daca rafturile supermarketurilor abunda de tot felul de tablete de ciocolata la preturi diferite, batonul de .

GRAFIC Bucurestiul si trei judete raman in continuare in zona rosie de Covid-19 Ilfov, cea mai mare rata de infectare din tara

Judetul Ilfov inregistreaza in continuare cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus din tara, cu o incidenta cumulata la 14 zile de 4,45 cazuri la mia de locuitori, in continuare in scadere usoara fata de ziua precedenta 4,71), potrivit datelor publicate joi de Grupul de Comunicare Strategica GCS).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )