Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cea mai scazuta temperatura din Romania: minus 29,5 grade

România Liberă România Liberă,
Cea mai scazuta temperatura din Romania: minus 29,5 grade

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 29,5 de grade Celsius, a fost inregistrata, miercuri dimineata. continuă pe România Liberă

Ger siberian in Romania: Cum sa ne imbracam si ce sa consumam

Asa cum ii spune si denumirea din popor, luna ianuarie ne pune la incercare cu temperaturi siberiene in multe localitati din tara. Meteorologii spun ca vremea geroasa se va mentine si saptamana viitoare, pana pe 25 ianuarie. Miercuri, cea mai scazuta temperatura din Romania s-a inregistrat la intorsura Buzaului, unde au fost 29 de grade Celsius.

Cea mai veche manastire din Irak, Sfantul Ilie, facuta una cu pamantul de Statul Islamic

Manastirea Sfantul Ilie St. Elijah) din Mosul, care a fost loc de rugaciune timp de 1. 400 de ani ar fi fost rasa de pe fata pamantului intre august si septembrie 2014, scrie The Guardian.

Programul prin care te poti specializa in cea mai dorita tehnologie din IT, remunerata cu mii de euro

Deutsche Bank Global Technology, centrul de tehnologie din Bucuresti al bancii germane, a lansat pe piata locala Java School, un program pentru instruirea specialistilor interesati de limbajul de programare Java, cu o durata de trei luni.

Caru' cu Vedete: Andreea Banica a renuntat la sutien! Imagini incendiare; Cum arata Raduleasca in urma cu 25 de ani, pe vremea in care se iubea cu Banica; Unul dintre cei mai puternici barbati din Romania a facut anuntul: Divortez!

Imaginile astea ar putea topi gheata! Adelina Pestritu si-a scos formele la soare. Fosta prezentatoare de la KanaD, Adelina Pestritu s-a eliberat. O printesa de 19 ani, noua cucerire a Printului Harry. Printul Harry, unul dintre cei mai doriti celibatari, s-ar fi indragostit de Maria-Olympia, o printesa.

OLX.ro a fost in decembrie cel mai vizitat site din Romania. Site-ul de anunturi a decis sa introduca taxe pentru anunturile din categoria Auto

Site-ul de anunturi OLX. ro a avut un 2015 foarte bun, crescand mult mai ales pe partea de mobile unde au fost in medie 140. 000 descarcari/luna pentru cele trei aplicatii. In total sunt in orice moment aproximativ 4 milioane de anunturi, iar zilnic sunt adaugate cateva zeci de mii de anunturi noi. Recent, OLX. ro a decis sa introduca taxa pentru anunturile din categoria auto, pretul fiind diferit in functie de modul de plata si de numarul de anunturi incluse in pachet.

[P] Cardurile Ticket Restaurant de la Edenred, cea mai mare retea de acceptare in Romania

In ianuarie 2016, 5. 000 de comercianti afiliati din industria alimentara accepta plata cu cardurile Edenred, emise sub marca Ticket Restaurant. Cardurile de masa, alternativa electronica a tichetelor de masa, au aparut in premiera in Romania in toamna anului 2015, cand Edenred a emis primele tichete de masa pe card din tara sub marca Ticket Restaurant, acelasi brand ca si tichetele de masa pe suport de hartie.

Veste proasta. Astazi este cea mai deprimanta zi din an

Astazi, 18 ianuarie, este cea mai proasta zi din an. Ea este cunoscuta in limbajul colocvial sub denumirea de Lunea albastra, scrie theladbible. com. Psihologul britanic Cliff Arnall sustine ca ziua de 18.

Astazi este cea mai deprimanta zi din an: cine a lansat conceptul de Lunea Albastra si ce putem face ca sa trecem peste zilele apasatoare

Astazi, 18 ianuarie, este considerata cea mai deprimanta zi din an, cunoscuta in toata lumea si ca Lunea Albastra. Dincolo de aceasta denumire nu se afla insa rezultatele unui studiu care arata ca oamenii sunt mai nefericiti astazi din motive medicale, ci explicatia este cu totul alta.

Stiai asta? Cum si unde a aparut cea mai populara abreviere din lume: OK!

Cu totii folosim OK pentru a descrie o stare de spirit, un acord sau o confirmare. insa putini cunosc semnificatia si provenienta acestui termen, scrie businessinsider. com. Una dintre multele teorii care.

Simona Halep scapa de cea mai periculoasa adversara din sferturi

Britanica Johanna Konta i-a oferit Simonei Halep un nesperat cadou inainte ca sportiva noastra sa debuteze in competitia de la Australian Open.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )