Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Cea mai scazuta temperatura din tara inainte de Revelion: minus 31 de grade Celsius

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai scazuta temperatura din tara inainte de Revelion: minus 31 de grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 31 de grade Celsius, a fost inregistrata, mercuri dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Miercurea Ciuc au fost minus 26 de grade Celsius, iar la Brasov minus. continuă pe Wall-Street Ro

Minus 31 de grade Celsius la intorsura Buzaului, cea mai scazuta temperatura din tara

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 31 de grade Celsius, a fost inregistrata, mercuri dimineata, la intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Miercurea Ciuc au.

Cea mai scazuta temperatura din tara: minus 31 de grade la intorsura Buzaului. Cum va fi vremea de Revelion

Cea mai scazuta temperatura din tara, din noaptea de marti spre miercuri, a fost inregistrata la intorsura Buzaului, unde statia meteo a indicat minus 31 de grade Celsius. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a precizat ca minimele vor ajunge si pana la minus 25 de grade in aproape toata tara, potrivit informarii de ger emise marti, valabila pana vineri.

Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat in judetul Gorj

Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat in aceasta dimineata in judetul Gorj, in localitatea Apa Neagra, din comuna Pades.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna in Transilvania, inregistrata marti dimineata la Toplita

Marti dimineata a fost inregistrata la Toplita, in judetul Harghita, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna in Transilvania, minus 20 de grade Celsius, informeaza Mediafax. Potrivit meteorologilor,.

Cea mai scazuta temperatura din judetul Gorj: -25 de grade. La intorsura Buzaului s-au inregistrat -31 de grade

Cea mai scazuta temperatura din judetul Gorj s-a inregistrat, miercuri dimineata, in localitatea Apa Neagra, din comuna Pades: minus 25 de grade Celius. La nivel national, cea mai scazuta temperatura a fost indicata de statia meteo de la intorsura Buzaului unde mercurul din termometre a coborat pana la minus 31 de grade Celsius.

Cea mai scazuta temperatura de marti: -26 de grade. Urmeaza trei zile geroase

Cea mai scazuta temperatura care s-a inregistrat in noaptea de luni spre marti a fost de -26 de grade, pe Varful Omu. Specialistii au anuntat ca dupa ninsorile din ultimele zile urmeaza ca pe 30 si pe 31 decembrie, dar si pe 1 ianuarie, sa fie ger.

Cea mai odioasa crima din Romania sfarsitului de veac XIX: un primar a fost batut, spanzurat si decapitat de 50 de tarani, pentru ca ii umilea

In satul botosanean Tudora, a avut loc cea mai odioasa crima din Romania veacului al XIX lea, care a tinut, la vremea aceea, zile la rand, prima pagina a ziarelor nationale. Primarul localitatii a fost linsat in mod bestial de un grup de tarani revoltati. Istoricii au scos la iveala macelul de acum 121 de ani.

Cea mai veche cladire din Focsani a gazduit primul Parlament al tarii, intre 1859 si 1862

Din documentele de la Arhivele Nationale Vrancea rezulta ca cea mai veche cladire din orasul Focsani, cu o forma aproape neschimbata fata de aspectul initial, este actualul Muzeu al Unirii.

Cea mai grea iarna din istoria judetului Dambovita. Cat masura zapada si care a fost minima absoluta

Cea mai grea iarna din istoria judetului Dambovita este consemnata in statistici in 1954, atunci cand Marele Viscol a incremenit Bucurestiul si intreaga Romanie. Casele erau acoperite de nameti si cu greu isi croiau oamenii drum prin muntii de zapada. Minima absoluta din Dambovita insa, nu a fost inregistrata in 1954, ci la 13 ianuarie 2004.

Anuntul facut de meteorologi aseara: Temperaturile vor SCADEA DRAMATIC. Va fi cea mai RECE noapte din an

Ninsorile fac victime in toata Europa! O persoana a decedat in urma unei avalanse in sudul Alpilor Francezi, iar in Marea Britanie, peste o suta de mii de locuinte au ramas fara curent electric din cauza.

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )