Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Minus 31 de grade Celsius la intorsura Buzaului, cea mai scazuta temperatura din tara

Antena3 Antena3,
Minus 31 de grade Celsius la intorsura Buzaului, cea mai scazuta temperatura din tara

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 31 de grade Celsius, a fost inregistrata, mercuri dimineata, la intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Miercurea Ciuc au. continuă pe Antena3

Temperaturi de minus 22 grade Celsius in Maramures

Gerul s-a abatut asupra Maramuresului. Noaptea trecuta au fost inregistrate temperaturi care au ajuns la valoarea de minus 22 grade Celsius. Aceasta temperatura a fost inregistrata la Statia Meteo Iezer din Pietrosul Rodnei.

Temperaturi de minus 22 grade Celsius in Maramures. Noaptea dintre ani vine cu ger de crapa pietrele

Gerul s-a abatut asupra Maramuresului. Noaptea trecuta au fost inregistrate temperaturi care au ajuns la valoarea de minus 22 grade Celsius. Aceasta temperatura a fost inregistrata la Statia Meteo Iezer din Pietrosul Rodnei.

Cea mai scazuta temperatura din tara: minus 31 de grade la intorsura Buzaului. Cum va fi vremea de Revelion

Cea mai scazuta temperatura din tara, din noaptea de marti spre miercuri, a fost inregistrata la intorsura Buzaului, unde statia meteo a indicat minus 31 de grade Celsius. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a precizat ca minimele vor ajunge si pana la minus 25 de grade in aproape toata tara, potrivit informarii de ger emise marti, valabila pana vineri.

Cea mai rece dimineata de la inceputul iernii: Au fost -31 de grade la intorsura Buzaului

Ultima zi a anului a venit cu cea mai rece dimineata de la inceputul iernii. Au fost -31 de grade la intorsura Buzaului, iar in multe localitati mercurul din termometre a scazut pana la minus 20 de grade. Frig.

Cea mai rece dimineata de la inceputul iernii: Au fost -28 de grade la intorsura Buzaului

Ultima zi a anului a venit cu cea mai rece dimineata de la inceputul iernii. Au fost -28 de grade la intorsura Buzaului, iar in multe localitati mercurul din termometre a scazut pana la minus 20 de grade. Frig.

Cea mai scazuta temperatura din tara inainte de Revelion: minus 31 de grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 31 de grade Celsius, a fost inregistrata, mercuri dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Miercurea Ciuc au fost minus 26 de grade Celsius, iar la Brasov minus.

Ger aprig in centrul sudul si estul tarii. Minus 31 de grade la Intorsura Buzaului. Noaptea de Revelion, cea mai rece din ultimii 50 de ani. De vineri vremea se incalzeste

Vremea este deosebit de rece, miercuri dimineata, local geroasa in centrul, sudul si estul tarii. Marti noaptea au fost -29,8 la Intorsura Buzaului in Covasna, iar la ora 9. 00 erau -31 de grade. La ora 6. 30 erau -25 de grade la Miercurea Ciuc, -23 de grade la Brasov, -21 la Sibiu, -19 la Targoviste si Semenic, -18 grade la Bucuresti Baneasa, -17 la Ploiesti si Cluj-Napoca, - 16 la Timisoara si Resita, -15 la Alexandria si Deva. In noaptea de Revelion vor fi temperaturi de -25 de grade, iar in Bucuresti sunt prognozate -17 grade.

Minima anului: -31 de grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 31 de grade Celsius, a fost inregistrata, mercuri dimineata, la intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Miercurea Ciuc au fost minus 26 de grade Celsius, iar la Brasov minus 24,7 grade Celsius.

Ger aprig in centrul sudul si estul tarii. Minus 29,8 de grade la Intorsura Buzaului. Noaptea de Revelion, cea mai rece din ultimii 50 de ani. De vineri vremea se incalzeste

Vremea este deosebit de rece, miercuri dimineata, local geroasa in centrul, sudul si estul tarii. Marti noaptea au fost -29,8 la Intorsura Buzaului in Covasna. La ora 6. 30 erau -25 de grade la Miercurea Ciuc, -23 de grade la Brasov, -21 la Sibiu, -19 la Targoviste si Semenic, -18 grade la Bucuresti Baneasa, -17 la Ploiesti si Cluj-Napoca, - 16 la Timisoara si Resita, -15 la Alexandria si Deva. In noaptea de Revelion vor fi temperaturi de -25 de grade, iar in Bucuresti sunt prognozate -17 grade.

Cea mai scazuta temperatura din judetul Gorj: -25 de grade. La intorsura Buzaului s-au inregistrat -31 de grade

Cea mai scazuta temperatura din judetul Gorj s-a inregistrat, miercuri dimineata, in localitatea Apa Neagra, din comuna Pades: minus 25 de grade Celius. La nivel national, cea mai scazuta temperatura a fost indicata de statia meteo de la intorsura Buzaului unde mercurul din termometre a coborat pana la minus 31 de grade Celsius.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )