Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai scumpa camera foto din lume a fost vanduta la licitatie

Playtech Playtech,
Cea mai scumpa camera foto din lume a fost vanduta la licitatie

Una dintre primele camere produse de Leica a fost vanduta la licitatie si a devenit cea mai scumpa camera foto din lume. Vanzarea camerei foto de la Leica a avut loc in urma cu doar cateva zile, pe 10 martie, iar aparatul a fost vandut la Viena, de catre casa de licitatii WestLicht. Camera 0-Series, []. continuă pe Playtech

UN ROMAN, cel mai mare JEFUITOR DE BANCI din lume! Ar fi fugit cu un avion privat

Un roman a fost numit de britanici cel mai mare jefuitor de banci din lume dupa o frauda uriasa, in urma careia a scos miliarde de euro din bancomate. Alexandru Sovu a creat si a vandut mii de gadget-uri.

Cea mai SEXY arbitra din lume! IMAGINI interzise cardiacilor (GALERIE FOTO)

O tanara de 21 de ani rupe inimile fotbalistilor datorita aspectului fizic pentru care a primit din partea multor fani titlul de cea mai sexy arbitra de fotbal din lume. Cea mai SEXY arbitra din lume! IMAGINI.

Im back iti transforma camera foto de pe vremuri intr-un aparat foto digital

Posesorii unor camere foto SLR compatibile cu filme de 35mm vor putea profita de avantajele aparatelor foto digitale moderne cu ajutorul gadgetuluiIm back. Sunt multe motive pentru care ti-ai dori sa tii cu dintii de o camera foto de acum cateva decenii. in primul rand, s-ar putea sa-i fi crescut valoarea intre timp. Pe de [].

Performanta remarcabila a unui elev roman dintr-o familie monoparentala. Cum a fost admis la una dintre cele mai prestigioase academii aeriene din lume

Bogdan Barabasa, un elev din Dorohoi, a fost selectat de una dintre cele mai importante academii pentru pregatirea pilotilor civili din lume, Baltic Aviation Academy, din Lituania, unde concurenta era de 11 pe loc. Totodata, datorita rezultatelor obtinute la numeroasele testari, a fost admis si in programul de antrenament al unei cunoscute companii aeriene, unde va si lucra dupa absolvirea studiilor.

Performanta unui elev roman dintr-o familie monoparentala. Cum a fost admis la una dintre cele mai prestigioase academii aeriene din lume

Bogdan Barabasa, un elev din Dorohoi, a fost selectat de una dintre cele mai importante academii pentru pregatirea pilotilor civili din lume, Baltic Aviation Academy, din Lituania, unde concurenta era de 11 pe loc.

Faze tari:Situatie neobisnuita la centrul Apple din California. Oamenii intra prin geamuri, ranindu-se;Iata cele mai extreme puncte postale din lume;Publicul este invitat sa urce la bordul primei misiuni ce va atinge Soarele

El e cel mai sexy bunic din lume. Cum reuseste sa se mentina asa, la aproape 70 de ani. Bill Handricks, fost puscas marin, da o lectie atat. Descoperire neasteptata la construirea metroului din Roma. Poate stii ca pana acum cativa ani, canalizarile de la Gara de Nord erau o casa pentru.

Trump a blocat prin decret cea mai mare tranzactie din istoria tehnologiei, invocand motive de securitate nationala

Presedintele Donald Trump a blocat prin decret prezidential presupusa fuziune dintre producatorii de procesoare Broadcom si Qualcomm, care ar fi facut obiectul unei tranzactii de peste 120 miliarde dolari, scrie Le Monde. Ar fi fost cea mai mare tranzactie din istoria tehnologiei, insa Trump spune ca exista dovezi credibile ca ar fi afectata siguranta nationala a SUA, daca tranzactia s-ar produce.

Trump a blocat prin decret cea mai mare tranzactie din istoria tehnologiei, invocand motive de securitate nationala -*- Trump a blocat prin decret cea mai mare tranzactie din istoria tehnologiei, invocand motive de securitate nationala

Presedintele Donald Trump a blocat prin decret prezidential presupusa fuziune dintre producatorii de procesoare Broadcom si Qualcomm, care ar fi facut obiectul unei tranzactii de peste 120 miliarde dolari, scrie Le Monde. Ar fi fost cea mai mare tranzactie din istoria tehnologiei, insa Trump spune ca exista dovezi credibile ca ar fi afectata siguranta nationala a SUA, daca tranzactia s-ar produce.

Cel mai inalt hotel din lume, inaugurat recent in Dubai

Emiratul Dubai a inaugurat, in luna februarie, cel mai inalt hotel din lume - Gevora -, a carui inaltime atinge 356 de metri. Gevora Hotel a doborat cu un metru precedentul record in domeniu, care apartinea hotelului invecinat JW Marriott Marquis, ce tine de lantul hotelier Marriott.

Incendiu la termocentrala Turceni, cea mai mare din tara

Un incendiu de proportii a izbucnit in aceasta seara la termocentrala Turceni, din judetul Gorj, cea mai mare din tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )