Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai scumpa casa din lume, scoasa la vanzare: cum arata proprietatea de 1 miliard de euro FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cea mai scumpa casa din lume, scoasa la vanzare: cum arata proprietatea de 1 miliard de euro FOTO VIDEO

Proprietatea Les Cedres are mari sanse sa devina cea mai scumpa vila din lume, fiind scoasa la vanzare pentru suma de 1 miliard de euro. Propritatea a fost detinuta de Suzanne Marnier-Lapostol, mostenitoare a companiei internationale producatoare de bauturi alcoolice Grand Marnier, si este situata in sudul Frantei, in Saint-Jean-Cap-Ferrat, desemnat in 2012 al doilea cel mai scump loc din lume pentru achizitionarea unei case, dupa Monaco. continuă pe Adevărul

TOP cele mai dorite destinatii din lume: unde vor cei mai multi turisti sa mearga in vacanta

Cele mai dorite destinatii din intreaga lume de catre turisti au fost dezvaluite intr-o analiza a cautarilor facute pe Google timp de un an , iar prima dintre acestea se afla aproape de Romania. Iata care sunt si de ce merita sa le vizitezi. Tu unde.

Rezolvati cea mai frustranta problema din Chrome cu o extensie

In sfarsit, cei de la Google au revenit asupra deciziei de a nu mai folosi tasta backspace pentru a accesa pagina anterioara in Chrome. Din pacate,va trebuie o extensie. Fiecare versiune noua de Google Chrome integreaza un amalgam de beneificii mai mult sau mai putin evidente. Din pacate, exista si exceptii de la regula. Acestea [].

Cea mai importanta schimbare din ultimii 20 de ani privind Casa Poporului vine la pachet cu finalizarea Catedralei Neamului

Primarul Sectorului 5 al Bucurestiului, Daniel Florea, a declarat, in cadrul unui interviu acordat MEDIAFAX, ca doreste sa darame gardul care inconjoara Casa Poporului si ar transforma curtea.

Calvin Harris este cel mai bine platit DJ din lume, conform Forbes

Dj-ul scotian Calvin Harris a fost desemnat cel mai bine platit DJ din lume. El este in topul listei Forbes a celor mai bine platiti DJ din lume, inaintea lui Tiesto si a lui David Guetta. In 2015 Harris a castigat 63 de milioane de dolari, potrivit nme. com. Nici o femeie nu este pe lista intocmita de publicatia Forbes.

Ea este cea mai batrana balerina din Marea Britanie

Si-a dorit inca din copilarie sa devina balerina si nu a renuntat la visul ei. Aceasta este povestea lui Doreen Pechey, o femeie de 71 de ani, a fost recent admisa la Academia Regala de Dans din Marea.

Cea mai tare PARODIE din fotbal. Cum ii transmite Guardiola lui Joe Hart ca nu mai are nevoie de el, totul intr-o interpretare a unei scene celebre din Titanic (VIDEO)

Dupa ce Pep Guardiola l-a tinut rezerva in debutul noului sezon pe Joe Hart, in favoarea lui Willy Caballero, un filmulet amuzant a devenit viral pe Facebook. Eu nu spun ca Hart nu se va.

Cea mai sexy prezentatoare meteo din lume, intr-o noua ipostaza. Fanilor nu le-a venit sa creada cum a aparut - VIDEO

Yanet Garcia este una dintre cele mai sexy prezentatoare de meteo din lume. Faima ei a depasit granitele tarii sale si a devenit celebra prin intermediul internetului in intreaga lume. Iar acum fani.

Tara care sta pe cea mai mare rezerva de petrol din lume, dar nu are bani sa o exploateze!

Venezuela a ajuns intr-o situatie paradoxala. Chiar daca sta pe cea mai mare rezerva de petrol din lume, nu mai are bani sa o exploateze. Reuters scrie ca productia de petrol a Venezuelei va ajunge.

China: cel mai lung pod de sticla din lume

Cel mai lung pod si aflat la cea mai mare inaltime a fost deschis publicului sambata in China, relateaza agentia Xinhua, citata de DPA, via Agerpres.

Incendiu in Constanta: Flacari uriase au cuprins o casa din oras si s-au extins la vecini (VIDEO)

Incendiu devastator in Constanta! Flacari uriase au cuprins o casa din oras, iar mai apoi s-ai extins si la vecini. Focul a pornit de la o magazie plina cu materiale inflamabile. Proprietarii sunt in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )