Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cea mai sexy prezentatoare meteo din lume, intr-o noua ipostaza. Fanilor nu le-a venit sa creada cum a aparut - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cea mai sexy prezentatoare meteo din lume, intr-o noua ipostaza. Fanilor nu le-a venit sa creada cum a aparut - VIDEO

Yanet Garcia este una dintre cele mai sexy prezentatoare de meteo din lume. Faima ei a depasit granitele tarii sale si a devenit celebra prin intermediul internetului in intreaga lume. Iar acum fani. continuă pe Antena3

Imagini incendiare cu cea mai sexy inotatoare! Sportiva face striptease inainte de antrenamente (VIDEO)

Inotatoarea Anna Voloshyna este considerata un adevarat sex simbol de internauti, iar numarul sau de admiratori pe reteaua de socializare Istagram creste considerabil pe zi ce trece. Mai nou, aceasta a.

Viata fabuloasa a ultimei dive din filmele mute. Cum a innebunit barbatii romanca Pola Illery, considerata cea mai sexy femeie in anii `20

Ultima vedeta din epoca filmelor mute, romanca Pola Ilery, nascuta in localitatea Corabia, a fost considerata cele mai stralucitor star de cinema al anilor `20. Actrita a incetat din viata la 85 de ani in Statele Unite, la 19 octombrie 1993.

Tancuri si vehicule blindate, la cea mai mare parada militara din istoria Buzaului

Municipiul Buzau, unde se afla una dintre cele mai mari garnizoane ale Armatei, a gazduit joi cea mai mare parada militara din istoria urbei, organizata cu ocazia centenarului Armatei a II-a. Structura militara care are in subordine zeci de unitati din estul Romaniei are comandamentul la Buzau si in prezent se numeste Divizia 2 Infanterie Getica.

Tara care sta pe cea mai mare rezerva de petrol din lume, dar nu are bani sa o exploateze!

Venezuela a ajuns intr-o situatie paradoxala. Chiar daca sta pe cea mai mare rezerva de petrol din lume, nu mai are bani sa o exploateze. Reuters scrie ca productia de petrol a Venezuelei va ajunge.

Calvin Harris este cel mai bine platit DJ din lume, conform Forbes

Dj-ul scotian Calvin Harris a fost desemnat cel mai bine platit DJ din lume. El este in topul listei Forbes a celor mai bine platiti DJ din lume, inaintea lui Tiesto si a lui David Guetta. In 2015 Harris a castigat 63 de milioane de dolari, potrivit nme. com. Nici o femeie nu este pe lista intocmita de publicatia Forbes.

Cea mai slaba clasare olimpica din istorie pentru nationala feminina de handbal!

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a clasat pe locul 9 la Jocurile Olimpice de la Rio, acesta fiind cel mai slab rezultat al tricolorelor din cele patru participari olimpice.

Cea mai puternica rugaciune care face minuni pentru sanatate. Cum si cui trebuie sa te rogi ca sa te vindeci de boli

Rugaciunea este fapta cea mai mare a lumii, caci ea este cauza tuturor bunatatilor din lume, obisnuia sa spuna parintele Cleopa, unul dintre cei mai mari duhovnici ai Romaniei. Sfintii au ajuns sfinti prin rugaciune, iar noi ii putem imita. Fara rugaciune, credinta in puterea divina si optimism, vindecarea nu ar fi posibila.

El este cel mai pupacios urangutan din lume. Imaginile cu primata indragostita au facut inconjurul lumii

Cel mai pupacios urangutan din lume traieste intr-o gradina zoologica din China. Imaginile cu o primata care sta la poze alaturi de o turista extrem de simpatica au facut inconjurul lumii, iar.

FOTO. Care sunt cele mai inutile PASAPOARTE din lume si care este cel mai PUTERNIC

Un top realizat de jurnalistii britanici prezinta o lista a celor mai inutile pasapoarte din lume, din punctul de vedere al numarului de tari in care poti calatori fara a avea nevoie de viza.

Forbes: care sunt cel mai bine platiti DJ din lume ai anului trecut

Publicatia financiara Forbes a intocmit lista celor mai bine platiti DJ din lume, iar Calvin Harris se afla in fruntea topului, cu 63 de milioane de dolari castigati in 2015. Nicio femeie nu se regaseste in aceasta lista, potrivit site-ului nme. com, citat de News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )