Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cea mai scumpa polita RCA din ultimii 25 de ani: Cat plateste un sofer de Logan pentru asigurarea obligatorie

Antena3 Antena3,
Cea mai scumpa polita RCA din ultimii 25 de ani: Cat plateste un sofer de Logan pentru asigurarea obligatorie

Politele RCA s-au scumpit in ultima vreme si au ajuns la cel mai mare nivel din ultimii 25 de ani. De exemplu, un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca cel. continuă pe Antena3

Cel mai scump RCA din ultimii 25 de ani! Soferul de Logan a ajuns sa plateasca minimum 1.050 de lei pentru asigurarea oblgatorie

Un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca minimum 1. 050 de lei pentru asigurarea oblgatorie, acesta fiind cel mai mare nivel de prima perceput.

Cel mai scump RCA din ultimii 25 de ani! Soferul de Logan a ajuns sa plateasca minimum 1.050 de lei pentru asigurarea obligatorie

Un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca minimum 1. 050 de lei pentru asigurarea oblgatorie, acesta fiind cel mai mare nivel de prima perceput.

Fenomenele meteo extreme, consecinta defrisarilor ilegale din ultimii 25 de ani. Cum arata padurile de la vecinii ucraineni

Organizatiile de mediu pun recentele inundatii din Maramures pe seama defrisarilor masive din zona. Activistii sustin ca efectele urgiei care a maturat tot in cale puteau fi mult diminuate daca munti intregi n-ar fi ramas fara padure din cauza mafiei lemnului care a facut tot ce a vrut mai bine de 20 de ani.

Cea mai buna prajitura cu fructe

Profita de fructele din aceasta perioada si rasfata-te cu un desert simplu si rapid. Poti inlocui fructele din lista de ingrediente cu ce fructe iti sunt pe plac.

Suceava, Salaj si Calarasi, judetele cu cea mai mare valoare a daunei medii

Judetele in care se inregistreaza cea mai mare valoare a daunei medii sunt, in cazul persoanelor fizice, Suceava 9. 401 lei), Salaj 9. 192 lei) si Calarasi 8. 127 lei), iar in cazul persoanelor juridice Suceava 16. 338 lei), Arad 11. 551 lei) si Satu Mare 11. 047 lei), potrivit unei analize realizate la solicitarea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), data marti publicitatii.

Simona Halep, cea mai tanara sfertfinalista de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, ajunsa pentru a doua oara in sferturile de finala la Wimbledon, este cea mai tanara dintre cele opt sportive ajunse in aceasta faza a competitiei.

Cea mai frumoasa saptamana pentru cinefilii tulceni

Incepand de ieri pana pe 10 iulie, publicul din Tulcea este invitat, in fiecare seara, cu incepere de la ora 21. 30, la Scena din Piata Civica, pentru a viziona o serie de filme importante, realizate in ultimii ani.

Cele mai multe goluri intr-un meci la EURO din ultimii 16 ani. Alte statistici interesante

Franta si Islanda au oferit duminica seara meciul cu cele mai multe goluri marcate la turneul final al Campionatului European gazduit chiar de Hexagon.

VIDEO - Cum sa scoti samburii din visine. Cea mai simpla metoda

Cui nu ii place dulceata de visine sau cea de cirese. A sosit momentul sa faci provizii de iarna, insa samburii de la visine sau cirese iti dau batai de cap? Iata cum ii poti scoate rapid cu ajutorul unui.

Israelul si Egiptul se bucura de cea mai buna perioada din istorie (VIDEO)

Dupa decenii de razboi, intre Israel si Egipt, cu privire la dezvoltarea regiunii, s-a ajuns in prezent la o alianta complexa. Aceasta este una dintre cele mai bune vremurilor pe care le-am avu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )