Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cel mai scump RCA din ultimii 25 de ani! Soferul de Logan a ajuns sa plateasca minimum 1.050 de lei pentru asigurarea oblgatorie

B1 B1,
Cel mai scump RCA din ultimii 25 de ani! Soferul de Logan a ajuns sa plateasca minimum 1.050 de lei pentru asigurarea oblgatorie

Un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca minimum 1. 050 de lei pentru asigurarea oblgatorie, acesta fiind cel mai mare nivel de prima perceput. continuă pe B1

Cel mai scump RCA din ultimii 25 de ani! Soferul de Logan a ajuns sa plateasca minimum 1.050 de lei pentru asigurarea obligatorie

Un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca minimum 1. 050 de lei pentru asigurarea oblgatorie, acesta fiind cel mai mare nivel de prima perceput.

Cea mai scumpa polita RCA din ultimii 25 de ani: Cat plateste un sofer de Logan pentru asigurarea obligatorie

Politele RCA s-au scumpit in ultima vreme si au ajuns la cel mai mare nivel din ultimii 25 de ani. De exemplu, un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca cel.

Fenomenele meteo extreme, consecinta defrisarilor ilegale din ultimii 25 de ani. Cum arata padurile de la vecinii ucraineni

Organizatiile de mediu pun recentele inundatii din Maramures pe seama defrisarilor masive din zona. Activistii sustin ca efectele urgiei care a maturat tot in cale puteau fi mult diminuate daca munti intregi n-ar fi ramas fara padure din cauza mafiei lemnului care a facut tot ce a vrut mai bine de 20 de ani.

Cele mai multe goluri intr-un meci la EURO din ultimii 16 ani. Alte statistici interesante

Franta si Islanda au oferit duminica seara meciul cu cele mai multe goluri marcate la turneul final al Campionatului European gazduit chiar de Hexagon.

UPDATE. Cel mai sangeros atentat din Bagdad, in 2016: Statul Islamic a omorat 126 de persoane, intre care 25 de copii

Noul bilant indica 126 de morti si cel putin 147 de raniti. 25 de de copii au fost ucisi in atac, potrivit CNN.

Cel mai sangeros atentat din Bagdad, in 2016: Statul Islamic a omorat 75 de persoane

Cel putin 75 de oameni au fost omorati, iar peste 130, raniti,intr-un atentat sinucigas, la Bagdad, revendicat de teroristii Statului Islamic, transmite agentia France Presse, citata de Agerpres. Atacul a avut loc la primele ore ale diminetii, pe o strada comerciala din cartierul Karrada, unde numerosi locuitori merg la cumparaturi inainte de sarbatoarea care marcheaza sfarsitul lunii sacre musulmane a Ramadanului.

UPDATE. Cel mai sangeros atentat din Bagdad, in 2016: Statul Islamic a omorat 82 de persoane

39: Bilantul atentatului de la Bagdad s-a modificat, 82 de persoane fiind omorate, iar alte 200, ranite in atacurile de sambata noaptea, potrivit unui nou bilant furnizat de politie si surse medicale.

Cel mai pariat meci de la Euro 2016 a fost Romania - Albania

Cel mai pariat meci din cadrul Campionatului European 2016 a fost Romania - Albania, dupa cum ne-a spus Dan Ghita, presedintele ROMBET, care a precizat: incasarile inregistrate intr-o zi cu meciuri din grupele Euro reprezinta circa 80% din totalul incasarilor dintr-o zi de sambata de martie, de pilda, cand avem meciuri din cel putin cinci-sase campionate interesante.

Titlurile BVB, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-au apreciat cu 13,22%, in perioada 24 iunie - 1 iulie, raportat la euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicilor BET si BET-XT.

Lewis Hamilton, cel mai rapid in calificarile din Austria

Campionul mondial Lewis Hamilton a stabilit, sambata, cel mai rapid timp in calificarile Marelui Premiu al Austriei de pe traseul Spielberg.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )