Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cea mai scumpa statuie a voievodului Ioan de Hunedoara va fi ridicata in orasul sau. Cand va fi inaugurat monumentul

Adevărul Adevărul,
Cea mai scumpa statuie a voievodului Ioan de Hunedoara va fi ridicata in orasul sau. Cand va fi inaugurat monumentul

O statuie ecvestra care il va infatisa pe Ioan de Hunedoara in postura de razboinic, pe cal, va fi ridicata in centrul civic al Hunedoarei. Primaria pune la bataie o suma impresionanta pentru realizarea monumentului. continuă pe Adevărul

Simona Halep are probleme serioase cu proprietatile de pe Nordului! Cum au ajuns casele sale din cea mai scumpa zona a Capitalei motiv de scandal

Simona Halep are probleme serioase legate de proprietatile pe care le detine pe soseaua Nordului, o zona rezidentiala de lux din Bucuresti cunoscuta mai ales pentru Cartierul Francez, potrivit.

Eurostat: Romania a avut cea mai ridicata inflatie din UE in februarie

Romania a inregistrat in februarie cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana UE), de 4%, in crestere de la 3,2% in ianuarie si depasind Ungaria, cu un nivel 3,2% in februarie, si Letonia, cu 2,8%, arata datele Biroului european de statistica-Eurostat, publicate vineri si citate de Mediafax.

EUROSTAT: Romania a avut cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din UE in februarie

Romania a inregistrat, in februarie, o rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, de 4%, cea mai mare din Uniunea Europeana UE) si de peste doua ori mai mare decat media UE 1,6%), potrivit datelor anuntate astazi, de Eurostat.

BBC despre revolta romanilor: Cea mai mica autostrada din lume face de ras o natiune

Un antreprenor a construit o bucata de autostrada de un metru in nord-estul Romaniei pentru a protesta fata de infrastructura slaba a tarii sale, noteaza autorul Stephen McGrath, care si-a realizat articolul la Suceava, unde a asistat la inaugurarea celui mai scurt drum de mare viteza din lume.

Cine este cea mai puternica femeie din Romania, tanara care a facut show la Romanii au talent VIDEO

Cea mai puternica femeie din Romania, o tanara in varsta de 25 de ani, a facut show la Romanii au talent si i-a luat pe sus, la propriu, pe Smiley si Pavel Bartos.

Cine este cea mai puternica femeie din Romania, tanara care a facut show la Romanii au talent: As putea sa trag si un tir de 7 tone VIDEO

Cea mai puternica femeie din Romania, o tanara in varsta de 25 de ani, a facut show la Romanii au talent si i-a luat pe sus, la propriu, pe Smiley si Pavel Bartos.

DEZASTRUL ECONOMIC se confirma: Romania are cea mai mare rata anuala a inflatiei din UEin luna februarie

Romania se afla din nou la coada Europei. in luna februarie, tara noastra a avut cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4%, conform datelor publicate vineri de Biroul european de.

VIDEO Imagini impresionante din cea mai aglomerata intersectie din Iasi, in timpul protestului sieu

Mii de ieseni s-au alaturat manifestarilor civice organizate vineri, 15 martie, incepand cu ora 15. Imagini impresionante au fost surprinse din intersectia Podu Ros, cea mai aglomerata din Iasi.

Tinerii de la cea mai mare platforma de programare din Romania, alaturi de miscarea sieu. Mi-a fost mult mai usor sa ajung la New York decat la Bucuresti

Tinerii de la cea mai mare platforma de invatat programare din Romania, wellcode. ro, s-au alaturat vineri, 15 martie, miscarii Romania vrea autostrazi. Platforma, care are circa 50. 000 de utilizatori, si-a intrerupt activitatea pentru 15 minute, de la ora 15.

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului pentru autostrazi: SiNOI

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului 15 minute. Romania are nevoie de autostrazi. Si de o banca pregatita sa le finanteze. SiNOI, e textul postat de BCR pe contul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3196 seconds )