Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai sexy femeie din lume, foto nud insarcinata in 5 luni

ADPM ADPM,
Cea mai sexy femeie din lume, foto nud insarcinata in 5 luni

Cea mai sexy femeie din lume, Emily Ratajkowski, a anuntat ieri ca este insarcinata. Ba chiar a pozat nud, cu burtica la vedere. Nu pe coperta vreunei reviste de top, ci pe contul ei de Instagram. continuă pe ADPM

Cea mai mare fantana din lume a fost construita in Dubai

Cea mai mare fantana din lume se afla in Dubai. Recordul a fost confirmat de reprezentantii Cartii Recordurilor Guinness, in contextul in care emiratul incearca sa isi relanseze turismul, grav afectat de pandemia de coronavirus, informeaza Agerpres.

Cine este Sebastian Bear-McClard, actorul care a lasat-o insarcinata pe cea mai frumoasa femeie din lume

Supermodelul si actrita Emily Ratajkowski a anuntat ca va avea primul copil. Desi a tinut totul secret pana acum, femeia cu cei mai frumosi sani naturali din lume si-a aratat burtica intr-un pictorial pentru celebra revista Vogue.

Cum prepari pelmeni, cea mai populara mancare din Rusia pe care toti o vor

Daca nu mai ai idee ce sa pregatesti bun pentru cei dragi, atunci poti incerca cea mai populara mancare din Rusia. Usor de facut, dar de mare efect, reteta de mai jos este una pe care o vei scrie sigur in caietul cu cele mai bune feluri de mancare. Iata cum prepari pelmeni! Aceasta este .

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

Ce a spus Gogoase din Trasnitii dupa cea mai dificila operatie din viata. Prima reactie emotionanta

Actorul Constantin Zamfirescu, celebru pentru rolul lui Costel Gogoase din productia TV Trasnitii difuzata Prima TV, a fost diagnosticat recent cu cancer la rinichi. El a fost operat, iar interventia a fost un succes, a asigurat prietenul sau, actorul Catalin Marin. Catalin Marin, despre starea lui Zamfirescu Gogoase) dupa cea mai dificila operatie din viata .

Digi24: Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a murit la 38 de ani

Sultanul din Brunei are o avere estimata la 20-28 de miliarde de dolari, fiind al doilea cel mai bogat monarh din lume.

Pandemia ar putea afecta 1 milion de locuri de munca din IMM-urile din Germania, cea mai mare economie din Europa

Peste un milion de locuri de munca s-ar putea pierde anul acesta in intreprinderile mici si mijlocii - coloana vertebrala a economiei germane - din cauza pandemiei de COVID-19, scrie publicatia TheLocal. de, conform news. ro.

Cea mai mare scoala din Ramnicu Sarat a trecut in scenariul rosu

Este vorba despre Scoala Gimnaziala nr. 1, unitate de invatamant in care desfasurarea cursurilor fata in fata se suspenda pentru a treia oara de la debutul anului scolar din cauza imbolnavirilorde coronavirus.

Huawei Mate 40 Pro este telefonul cu cea mai buna camera foto, conform DxOMark

Cel mai nou smartphone flagship din portofoliul Huawei, ocupa primul loc in cel mai recent clasament realizat de DxOMark, fiind echipat cu cea mai buna camera mobila disponibila pe piata, conform site-ului.

FOTO Cea mai mare cladire de birouri din Romania a intrat la apa. Va avea cu 12 etaje mai putin. Schimbare neasteptata de strategie in Iulius Town

Schimbare bursca de strategie pentru Iulius Grup in cazul United Business Center 0 UBC0), care ar fi trebuit sa fie cea mai inalta cladire de birouri din Romania.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )