Libnet.ro
UNICEF

21:15

Huawei Mate 40 Pro este telefonul cu cea mai buna camera foto, conform DxOMark

Adevărul Adevărul,
Huawei Mate 40 Pro este telefonul cu cea mai buna camera foto, conform DxOMark

Cel mai nou smartphone flagship din portofoliul Huawei, ocupa primul loc in cel mai recent clasament realizat de DxOMark, fiind echipat cu cea mai buna camera mobila disponibila pe piata, conform site-ului. continuă pe Adevărul

Nu merita cumparat, dar Huawei Mate 40 Pro este cel mai bun telefon pentru poze creat vreodata

In cazul in care iti doreai un smartphone doar pentru poze, este imposibil sa gasesti ceva mai bun la ora actuala decat recent anuntatul Huawei Mate 40 Pro. in urma cu cateva zile,.

HUAWEI Mate 40 Pro, noul campion al DxOMark

HUAWEI Mate 40 Pro, cel mai nou smartphone din portofoliul Huawei, ocupa primul loc in cel mai recent clasament realizat de DxOMark, fiind echipat cu cea mai buna camera mobila disponibila pe piata, potrivit unui comunicat de presa.

Cum prepari pelmeni, cea mai populara mancare din Rusia pe care toti o vor

Daca nu mai ai idee ce sa pregatesti bun pentru cei dragi, atunci poti incerca cea mai populara mancare din Rusia. Usor de facut, dar de mare efect, reteta de mai jos este una pe care o vei scrie sigur in caietul cu cele mai bune feluri de mancare. Iata cum prepari pelmeni! Aceasta este .

Gaura de ozon din Antarctica este cea mai mare din ultimii ani

Gaura de ozon de deasupra Antarcticii a atins dimensiunea maxima anuala. Din pacate, este cea mai mare si mai profunda din ultimii ani. Stratul de ozon este esential pentru asigurarea.

JOE BIDEN: Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru SUA, China este un competitor

Candidatul democratilor la alegerile prezidentiale din SUA, Joe Biden, a declarat intr-un interviu difuzat duminica la postul CBS News, ca Rusia este cea mai mare amenintare la adresa securitatii tarii sale, iar China - principalul competitor al Statelor Unite, informeaza EFE, preluata de Agerpres.

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania. Au investit deja miliarde de lei aic

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania, respectiv pe cea imobiliara, unde au investit deja miliarde de lei. Compania Indotek s-a implicat in piata imobiliara romaneasca asta vara, cand a avut loc si prima investitie semnificativa facuta in afara Ungariei. Investitia consta in cumpararea mallului Promenada Targu Mures. Tranzactia este estimata de brokerii .

Cea mai scumpa masina din lume s-a vandut. Ce suma astronomica s-a platit pentru ea

Editia din 2019 a Salonului Auto de la Geneva a scris istorie, aratand lumii cea mai scumpa masina de pe planeta. Un anonim a platit o suma fabuloasa pentru a-i deveni proprietar. La Voiture Noire, cea mai scumpa masina din lume. Suma pentru care a fost cumparata Unul dintre modelele prezentate de producatorul Bugatti a .

FOTO Cea mai mare cladire de birouri din Romania a intrat la apa. Va avea cu 12 etaje mai putin. Schimbare neasteptata de strategie in Iulius Town

Schimbare bursca de strategie pentru Iulius Grup in cazul United Business Center 0 UBC0), care ar fi trebuit sa fie cea mai inalta cladire de birouri din Romania.

Cea mai mare fantana din lume a fost construita in Dubai

Cea mai mare fantana din lume se afla in Dubai. Recordul a fost confirmat de reprezentantii Cartii Recordurilor Guinness, in contextul in care emiratul incearca sa isi relanseze turismul, grav afectat de pandemia de coronavirus, informeaza Agerpres.

Ora de iarna 2020. Romania trece la ora de iarna in cea mai lunga zi din an

Ora de iarna 2020. in noaptea de 24 spre 25 octombrie 2020, Romania trece la ora de iarna, astfel ca ora 04. 00 devine ora 03. 00, motiv pentru care ziua de 25 octombrie devine cea mai lunga zi din an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )