Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cea mai sexy hackerita din Romania a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Eveline Cismaru a recunoscut tot! (VIDEO)

B1 B1,
Cea mai sexy hackerita din Romania a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Eveline Cismaru a recunoscut tot! (VIDEO)

Eveline Cismaru, declarata cea mai sexy hackerita din Romania, a recunoscut ca a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Incidentul a avut loc cu doar cateva zile inainte de investirea lui. continuă pe B1

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana, pentru a saptea luna consecutiv. Potrivit Eurostat, in august inflatia a ajuns la 4,7%, in timp ce.

Cea mai mare greseala din istoria SUA, in viziunea lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump considera ca interventiile fostului lider George Bush in Orientul Mijlociu reprezinta cea mai mare greseala din istoria Statelor Unite. Cea mai mare greseala facuta.

Clipe grele pentru fiica mijlocie a lui Gigi Becali! Cea mai draga fiinta din viata Alexandrei a ajuns pe mainile medicilor

Tinuta in puf de tatal ei, Alexandra Becali a dat de necaz! Cand nimeni nu se astepta, cea mai draga fiinta a fiicei latifundiarului din Pipera a ajuns pe mainile medicilor. Imaginile surprinse de paparazzii Sp.

Baronul Oprisan: PSD este cel mai serios partid din Romania

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, dupa sedinta CEx, ca PSD nu se va scinda, ba chiar divergentele din interiorul sau demonstreaza ca este un partid viu si democratic. Baronul de Vrancea a.

HALUCINANT! Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE anunta ziua MARELUI CUTREMUR! E mai aproape decat s-a crezut! Va fi MACEL...

Cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Ghiorghiu, lanseaza o previziune apocaliptica despre Marele Cutremur care va lovi Romania. Am inchis calculatorul cu dorinta de a ma culca, dar a trebuit.

Cea mai tensionata sedinta din istoria recenta a PSD. Ultimele informatii

Deputatul PSDCatalin Radulescu dezminte ca ar fi avut loc orice fel de negociere pe functii inalte in schimbul sustinerii lui Liviu Dragnea. Este penibil!,a rabufnit deputatul la.

Peste ce au dat speologii intr-una din cele mai misterioase pesteri din Romania. Am fost chemati in adancuri de o lumina stranie

Pestera Izverna, situata in muntii Mehedintiului, la altitudinea de 600 de metri, este una dintre cele mai renumite rezervatii speologice din Europa. Ea a devenit celebra si mult cautata de straini dupa ce Ja.

Fara investitii publice, sectorul constructiilor din Romania se prabuseste! Diferenta fata de vecini, vizibila cu ochiul liber!

Lipsa investitiilor publice paralizeaza un sector care, in orice economie normala, reprezinta un motor de crestere - cel al constructiilor. Romania, tara cu cea mai dezastruoasa infrastructura de transport din Europa isi permite acest.

Cea mai buna dovada ca s-a inventat masina timpului: opozantii initiativei cetatenesti pentru Casatorie traiesc in trecut

Cineva scria pe Facebook ca dovada cea mai buna ca masina timpului inca nu s-a inventat e ca sustinatorii Referendumului pentru clarificarea definitiei Casatoriei in Constitutia Romaniei nu s-au intors inca in Evul Mediu.

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea. Acolo se va discuta despre scrisoarea prin care i se cere demisia din functia de presedinte al PSD si de la sefia Camerei.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )