Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cea mai sexy motociclista din lume a murit intr-un cumplit accident

Antena3 Antena3,
Cea mai sexy motociclista din lume a murit intr-un cumplit accident

Considerata una dintre cele mai sexy motocicliste din lume, Olga Pronina si-a pierdut viata intr-un accident cumplit. Femeia de 40 de ani a murit, dupa ce motorul pe care se afla s-a izbit intr-un. continuă pe Antena3

Alerta maxima la Rotterdam: Cea mai mare rafinarie din Europa, cuprinsa de un incendiu puternic (VIDEO)

Alerta in Rotterdam! Un incendiu puternic a cuprins cea mai mare rafinarie din Europa! Flacarile au pornit noaptea si puteau fi observate de la kilometri distanta. O parte a complexului a fost.

Cel mai fericit om din lume isi dezvaluie secretele. Ce trebuie sa facem pentru o viata implinita

Matthieu Ricard 69 de ani), celebrul calugar tibetan considerat de cercetatori cel mai fericit om din lume, a dezvaluit cateva dintre secretele sale pentru o viata frumoasa, linistita si i.

Preturile apartamentelor au inregistrat cea mai mare crestere din ultimii ani

Preturile apartamentelor vechi din Capitala continua sa creasca. Apartamentele cu trei camere s-au scumpit cu 5,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, aceasta fiind cea mai mare crestere a pretului din.

Alerta in Rotterdam! Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa - VIDEO

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, in Olanda, cea mai mare din Europa, determinand inchiderea unei parti a.

Puternic incendiu la Shell Rotterdam, cea mai mare rafinarie din Europa

Un puternic incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica la rafinaria Shell din Rotterdam, in Olanda, cea mai mare din Europa .

Fenomenul care a bagat spaima in turisti. Apa celei mai cunoscute cascade din lume s-a facut neagra si a inceput sa miroasa urat - VIDEO

Oamenii care au vizitat sambata cascada Niagara au parte de o surpriza neplacuta. Apa din apropierea bazei cascadei a capatat zilele trecute o nuanta alarmanta de negru si ai a devenit urat.

VIDEO Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, din Olanda, cea mai mare mare din Europa, ceea ce a dus la oprirea partiala a instalatiei, relateaza AFP.

Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa VIDEO

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, din Olanda, cea mai mare mare din Europa, ceea ce a dus la oprirea partiala a instalatiei, relateaza AFP.

Curiozitati fascinte despre vreme. Cand si unde a fost inregistrata cea mai ridicata temperatura din istoria Romaniei

Va prezentam cateva curiozitatii legate de vreme. Unde au fost inregistrate cele mai ridicate temperaturi din tara sau din lume sau, deopotriva, cele mai scazute.

Curiozitati despre vreme. Cand si unde a fost inregistrata cea mai ridicata temperatura din istoria Romaniei

Va prezentam cateva curiozitatii legate de vreme. Aflati unde au fost inregistrate cele mai ridicate temperaturi din tara si din lume, dar si cele mai scazute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )