Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cea mai simpla reteta de friptura: miel la cuptor cu cartofi copti, perfecta pentru Paste

Antena3 Antena3,
Cea mai simpla reteta de friptura: miel la cuptor cu cartofi copti, perfecta pentru Paste

Aceasta reteta este gata rapid pentru masa de Pasti. Se prepara simplu. continuă pe Antena3

Cea mai simpla reteta de friptura: miel la cuptor cu cartofi copti, perfecta pentru Paste

Aceasta reteta este gata rapid pentru masa de Paste. Se prepara simplu.

Reteta pentru cea mai simpla prajitura pentru masa de Paste. Cum facem salam de nuci

Aceasta reteta de salam de nuci este perfecta pentru masa de Paste. Trebuie sa o incerci mai ales ca se face simplu si cu ingrediente pe care le poti gasi peste tot.

Cozonac fara framantare. Cea mai simpla reteta

Daca iti doresti sa faci cozonac de Paste, insa nu ai timp sa framanti, iti recomandam o reteta simpla de cozonac fara framantare. E gata mai rapid si este delicios.

Cea mai buna reteta de pasca cu ciocolata

Pasca este desertul specific sarbatorii de Paste, care nu lipseste de pe masa romanilor. De aceea va propunem o reteta cu care nu veti da gres, din cartea de bucate a Sandei Marin.

De unde a venit cea mai ucigatoare pandemie care a lovit Europa si care a ucis peste 20 de milioane de oameni

Cea mai devastatoare epidemie care a lovit Europa de-a lungul istoriei a fost, cel mai probabil, cea de ciuma. A lovit Europa in secolul al XV-lea si a dus la moartea a peste 20 de milioane de oameni, adica o treime din populatia batranului continent. Originile ciumei au fost identificate in Asia.

FOTO Vela, catre cei care l-au criticat pentru acordul cu Biserica: Am cautat cea mai buna solutie sa putem simti atat cat se poate sarbatoarea Pastelui

Ministrul de Interne le raspunde celor care l-au criticat pentru acordul incheiat cu Biserica sustinand ca a cautat cea mai buna solutie, astfel incat sa putem simti atat cat se poate sarbatoarea Pastelui. El spune ca a observat criticile fata de acest subiect, dar si ca o parte din partide au speculat politic acest subiect.

MARCEL VELA DESPRE ACORDUL CU BOR: Am cautat cea mai buna solutie, astfel incat sa putem simti, atat cat se poate, sarbatoarea Pastelui

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat, joi Seara, pe pagina sa de socializare, un mesaj in care face referire la acordul cu Biserica Ortodoxa Romana si masurile luate in preajma Sarbatorilor Pascale. Ministrul spune ca a urmarit comentariile si a observat criticile, dar a cautat cea mai buna solutie, astfel incat sa putem simti, atat cat se poate, sarbatoarea Pastelui.

Cea mai mare universitate din tara anunta admitere online

Cea mai mare universitate din Romania - Universitatea Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca - anunta ca admiterea si examenele de finalizare a studiilor de licenta si master vor fi organizate online. Candidatii se vor putea inscrie tot online, iar documentele originale vor fi prezentate la inceperea anului universitar.

Mino Raiola a fost desemnat cea mai influenta persoana din fotbalul din Olanda

Impresarul Mino Raiola a fost desemnat cea mai influenta persoana din fotbal in Olanda, conform unui sondaj organizat de publicatia Voetbal International in randul jucatorilor, antrenrilor si conducatorilor.

Cluj-Napoca: Cea mai mare Sala Polivalenta din tara va deveni centru de suport medical

Autoritatile din Cluj-Napoca pregatesc scenariul transformarii BT Arena, cea mai mare arena sportiva din tara pana la 10. 000 locuri), in centru de suport medical pentru bolnavii afectati de Covid-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )