Libnet.ro
UNICEF

08:45

Reteta pentru cea mai simpla prajitura pentru masa de Paste. Cum facem salam de nuci

Antena3 Antena3,
Reteta pentru cea mai simpla prajitura pentru masa de Paste. Cum facem salam de nuci

Aceasta reteta de salam de nuci este perfecta pentru masa de Paste. Trebuie sa o incerci mai ales ca se face simplu si cu ingrediente pe care le poti gasi peste tot. continuă pe Antena3

AGENTIILE DE PRESA: Airbus renunta la o noua linie de asamblare pentru cea mai bine vanduta aeronava, A321

Airbus a amanat planul de a crea o linie de asamblare la fabrica din Toulouse, Franta, pentru cea mai bine vanduta aeronava - A321 - deoarece grupul aeronautic european este afectat de criza provocata de pandemia de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

De unde a venit cea mai ucigatoare pandemie care a lovit Europa si care a ucis peste 20 de milioane de oameni

Cea mai devastatoare epidemie care a lovit Europa de-a lungul istoriei a fost, cel mai probabil, cea de ciuma. A lovit Europa in secolul al XV-lea si a dus la moartea a peste 20 de milioane de oameni, adica o treime din populatia batranului continent. Originile ciumei au fost identificate in Asia.

Cea mai veche bucata de ata: acum cat timp au facut-oneanderthalienii

Cercetatorii au descoperit cea mai veche bucata de ata identificata pana in prezent, facuta acum zeci de mii de ani de oameni de Neanderthal. O echipa de cercetatoria descoperit cea mai.

Ionel Arsene: Nemtenii vor avea acces la cea mai performanta tehnologie din lume pentru tratarea COVID-19

Nemtenii vor avea acces la cea mai performanta tehnologie din lume pentru tratarea COVID-19, anunta deputatul PSD Ionel Arsene, pe pagina sa de Facebook.

Premiera noului sezon din La Casa de Papel, cea mai vizionata din lume

Seria originalaspaniola Netflix, Casa de Papela inregistrat cea mai vizonata premiera din lumea a unui serial,potrivit unui raport realizat deParrot Analytics firma de consultanta specializata in cererea de continut si difuzare de televiziune globala), scrie Virgin Radio.

AGENTIILE DE PRESA: Spania a inregistrat 605 morti in ultimele 24 de ore, cea mai scazuta cifra dupa 24 martie

Spania a inregistrat in ultimele 24 de ore un numar de 605 noi decese, cea mai scazuta cifra raportata dupa data de 24 martie, potrivit Ministerului Sanatatii, citat de cotidianul El Pais.

SUPLIMENTUL AUTO KORAY KUVVET, FORD TRUCKS: Romania este cea mai mare piata de export in Europa pentru Ford Trucks

Vanzarile Ford Trucks Romania au crescut cu 42,8%, in 2019 * Ford Trucks si-a mentinut pozitia de lider de piata in segmentul de Vehicule pentru constructii si in zona de Vehicule municipale Reporter: Cum arata industria camioanelor din tara noastra si care este potentialul de crestere? Stefano Albarosa: Anul 2019 a fost unul dificil pentru piata, semnalandu-se o coborare importanta a vanzarilor de vehicule comerciale.

Presedintele Braziliei, tara cea mai afectata de coronavirus in America de Sud, continua sa sfideze masurile de izolare

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro continua sa ignore masurile de izolare luate pentru stoparea coronavirusului, iesind vineri pe strazile din Brasilia si salutandu-si simpatizantii.

CORONAVIRUS |Spania: Numarul deceselor scade la 605 persoane in 24 de ore, cea mai mica cifra semnalata din 24 martie

Potrivit celor mai recente date dinSpania, 605 persoane infectate cucoronavirussi-au pierdut viata in ultimele 24 de ore, numar in scadere fata de cele 683 de cazuri raportate joi, noua valoare .

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in SUA: prima putere mondiala devine a doua cea mai indoliata tara din lume dupa Italia

Statele Unite au inregistrat 1. 783 de decese din cauza noului coronavirus intr-o zi, potrivit unor date compilate de Universitatea Johns Hopkins joi la ora locala 20. 30 vineri, 3. 30, ora Romaniei), mai putine decat cele 1. 973 de decese inregistrate cu o zi inainte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )