Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai simpla reteta de varza calita cu carnati

Adevărul Adevărul,
Cea mai simpla reteta de varza calita cu carnati

Aceasta este una dintre cele mai usoare retete cu un continut redus de carbohidrati. Este o mancare nu foarte costisitoare si se prepara foarte repede. Mai are un avantaj: daca faci o cantitate prea mare, poti pastra o parte din varza calita cu carnati pentru a-ti lua mancare la pachet, fiind un pranz excelent. continuă pe Adevărul

George Baesu: ANRP a fost cea mai simpla solutie pentru anumite persoane, pentru a face bani

George Baesu, presedintele ANRP, a comentat in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei cele mai recente dezvaluiri din dosarul retrocedarilor nelegale de la ANRP catre Horia Simu. Referitor.

Blake Lively, cea mai sexy si stylish gravida de la Hollywood, in 13 tinute de diva

Este, cu siguranta, cea mai stylishgravida de la Hollywood. Dupa ce auimit cu prezentele sale pe covorulrosu de la Cannes, in luna mai, iat-oetalandu-si burtica in tinute pline deeleganta.

Batalia pentru Herastrau - cea mai mare ferma de pokemoni din Romania - va avea loc joi, 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go isi dau din nou intalnire in Parcul Herastrau, unde va avea loc primul eveniment major Pokemon GO din Romania. Daca saptamana trecuta a avut loc vanatoarea de Pokemoni, joi, 28 iulie, de la ora 17. 00, jucatorii vor putea participa la Batalia pentru Herastrau!, denumita de catre organizatori drept cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori/antrenori.

Giumalau, cea mai intinsa padure virgina de molid a Europei. Agent Green cere recunosterea si protectie internationala a padurii din Muntii Bucovinei

Rezervatia codrul secular Giumalau reprezinta cea mai mare padure virgina de molid, descoperita pana in prezent, care a mai ramas in intreaga zona de clima temperata a Europei.

Cum faci cea mai buna tocana olteneasca. Reteta celui mai popular fel de mancare, cat trebuie sa fiarba ca sa fie delicioasa

Gatita de toate gospodinele, tocanita este felul de mancare nelipsit din bucataria autohtona. Ca sa iasa delicioasa, trebuie urmati cu sfintenie mai multi pasi. Secretele gatirii tocanitei ni le-a dezvaluit si Radu Anton Roman, gazetarul indragostit de gastronomie.

Cum faci cea mai buna tocana olteneasca. Reteta celui mai popular fel de mancare: cat trebuie sa fiarba ca sa fie delicioasa

Gatita de toate gospodinele, tocanita este felul de mancare nelipsit din bucataria autohtona. Ca sa iasa delicioasa, trebuie urmati cu sfintenie mai multi pasi. Secretele gatirii tocanitei ni le-a dezvaluit si Radu Anton Roman, gazetarul indragostit de gastronomie.

Cea mai puternica rugaciune a parintelui Arsenie Boca! Te dezleaga de orice

Aceasta rugaciune este recomandat sa se spuna atunci cand te simti incarcat de pacate, nemarturisiri, cand ai foarte multe griji pe cap si cand evenimentele negative din viata ta par a.

FP, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Fondul Proprietatea s-au apreciat cu 2,76%, in perioada 14-21 iulie, raportat le euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece actiuni listate la BVB, care a urcat cu 1,24%, in intervalul analizat.

Schimbari in sistemul bancar. Cea mai noua taxa pe care o vor percepe bancile

Royal Bank of Scotland RBS) si subsidiara sa Natwest, una dintre cele mai mari banci britanice, au anuntat ca isi vor obliga clientii sa plateasca pentru a isi putea tine banii in depozite.

Admitere la Facultate 2016. Medicina, cea mai cautata facultate la Brasov

6957 de tineri s-au inscris la una dintre cele 18 facutati ale Universitatii Transilvania. Cei mai multi au ales Medicina, dar cautate sunt si Stiintele Economice si Ingineria si Stiinta Calculatoarelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2476 seconds )