Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai stramta casa din Londra, cu o latime de doar 1,7 metri, a fost scoasa la vanzare

Hotnews Hotnews,
 Cea mai stramta casa din Londra, cu o latime de doar 1,7 metri, a fost scoasa la vanzare

Prinsa intre un salon de coafura si un cabinet de medicina, trecatorii ar putea chiar sa rateze cladirea: cea mai stramta casa din Londra - cu o latime de doar 1,7 metri - a fost scoasa la vanzare, pentru peste un milion de euro, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Cum arata cea mai ingusta casa din Londra. Are 1,7 metri latime si costa mai mult de un milion de euro FOTO

Casa, care are cinci etaje si este situata in cartierul Shepherds Bush, a fost la origine un magazin victorian de palarii, cu depozite pentru marfuri si locuinte la etajele superioare.

De ce este Bucuresti cea mai periculoasa capitala din Europa. Jurnalistii englezi au fost uluiti

Jurnalistii englezi au ajuns la concluzia ca Bucurestiul este cea mai periculoasa capitala din Europa. Totusi, aceasta concluzie nu are neaparat legatura cu rata infractionalitatii, ci cu alt aspect delicat din Capitala. Jurnalistii BBC au declarat Bucuresti ca fiind cea mai periculoasa capitala europeana Ei spun ca bucurestenii sunt in pericol zi de zi, iar .

Cea mai mare bufnita din lume este in pericol

Rada Surmach, cercetator la Centrul Stiintific Federal al Biodiversitatii Terestre din Asia de Est d.

Oamenii de stiinta au descoperit cea mai mica reptila din lume

Oamenii de stiinta cred ca au descoperit cea mai mica reptila din lume - o subspecie de cameleon de dimensiunea unei seminte, relateaza BBC.

Cea mai buna prajitura Arlechin. Reteta extrem de rapida, totul e atat de simplu

Cum se prepara cea mai buna prajitura Arlechin si care sunt ingredientele necesare. Este vorba despre o reteta extrem de simpla, pe care toata lumea o va adora. Esti pregatita sa o incerci? Cea mai buna prajitura Arlechin De cate ori vrei sa ai ceva bun in casa, nu trebuie sa dai iama la magazin .

Cea mai rapida reteta de fursecuri cu mac si lamaie. Ingredientul secret le face delicioase

De ce sa dai iama la magazine sa-ti cumperi biscuti, cand poti sa faci, acasa, rapid, niste fursecuri cu mac si lamaie absolut delicioase! Aceste fursecuri sunt ideale ca gustare, dimineata la cafea, seara la ceai sau intre mese. Ingredientele sunt simple, reteta de asemenea, deci, la treaba! Ingrediente fursecuri cu mac si lamaie 150 .

Informare meteo de ploi si vant in cea mai mare parte a tarii, pana marti la pranz Cod galben de polei in Moldova si avertizare de vant puternic in Banat si Carpatii Meridionali

ANM a transmis o informare meteo de ploi si intensificari ale vantului, valabila de duminica, ora 10. 00, pana marti, ora 12. 00 in cea mai mare parte a tarii, un cod galben de vant pentru Banat si Carpatii Meridionali pana luni la pranz si un alt cod galben de polei in Moldova pana luni seara.

Bucurestiul e cea mai periculoasa capitala europeana, in opinia britanicilor. Nu infractionalitatea e problema mare

Reporterii BBC cred ca Bucurestiul este, de departe, cea mai periculoasa capitala europeana, iar asta nu neaparat din cauza ratei infractionalitatii.

FAO: Cea mai mare crestere a pretului alimentelor la nivel global din ultimii opt ani si jumatate

Indicele global al preturilor produselor alimentare a inregistrat a opta crestere consecutiva in ianuarie 2021, cea mai mare din ultimii opt ani si jumatate, conform ultimului raport lunar de la FAO Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura) vezi graficul 1).

E scandalos! Capitala Romanie a ajuns cea mai periculoasa din Europa. Motivul este neasteptat

Viata cetatenilor de rand este in pericol in fiecare zi in cel mai mare oras din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )