Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cea mai mare bufnita din lume este in pericol

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare bufnita din lume este in pericol

Rada Surmach, cercetator la Centrul Stiintific Federal al Biodiversitatii Terestre din Asia de Est d. continuă pe România Liberă

De ce este Bucuresti cea mai periculoasa capitala din Europa. Jurnalistii englezi au fost uluiti

Jurnalistii englezi au ajuns la concluzia ca Bucurestiul este cea mai periculoasa capitala din Europa. Totusi, aceasta concluzie nu are neaparat legatura cu rata infractionalitatii, ci cu alt aspect delicat din Capitala. Jurnalistii BBC au declarat Bucuresti ca fiind cea mai periculoasa capitala europeana Ei spun ca bucurestenii sunt in pericol zi de zi, iar .

FAO: Cea mai mare crestere a pretului alimentelor la nivel global din ultimii opt ani si jumatate

Indicele global al preturilor produselor alimentare a inregistrat a opta crestere consecutiva in ianuarie 2021, cea mai mare din ultimii opt ani si jumatate, conform ultimului raport lunar de la FAO Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura) vezi graficul 1).

Care este cel mai sportiv oras din lume - Bucurestiul nu se afla in Top 50

New York este considerat cel mai sportiv oras din lume, potrivit clasamentului publicat joi de agentia Burson Cohn Wolfe Sports BCW Sports), in care Bucurestiul nu se regaseste in top 50.

Business report: Soferii isi vor putea cumpara RCA-ul direct de la stat. Cele mai dulci rosii din lume. De ce nordicii au mai multi copii decat cei din sud. Somatii pentru debite deja achitate, trimise pe banda rulanta

Firmele care nu respecta regulile stabilite in contextul pandemiei ar putea fi suspendate * De ce europenii din nord au mai multi copii decat cei din sud * Somatii pentru debite deja achitate, trimise pe banda rulanta * Romania, tara care importa deseuri fara sa aiba gropi de gunoi * Cum isi elaboreaza polonezii Planul de Rezilienta si Redresare * Sectiile ATI au nevoie de investitii de 1,5 miliarde lei * Soferii isi vor putea cumpara asigurarea RCA direct de la stat * Citu dezvaluie ca a vrut sa reduca salariile la CEC si EximBank, dar a fost blocat de sistem * Chiritoiu: Pretul electricitatii platit pana acum de populatie a fost prea mic * Murad: HoReCa avut pierderi de peste 7 miliarde euro. Cand ne cer bani, in doua zile legea e aplicabila. Cand sa ne sprijine, normele dureaza un an * Cele mai dulci rosii din lume au fost desemnate in urma unui concurs * Dacia a oprit pentru o zi productia la Mioveni din cauza crizei de cipuri de la nivel mondial * Imposibila corelatie: economie ca in Est si dobanzi ca in Vest.

Cea mai stramta casa din Londra, cu o latime de doar 1,7 metri, a fost scoasa la vanzare

Prinsa intre un salon de coafura si un cabinet de medicina, trecatorii ar putea chiar sa rateze cladirea: cea mai stramta casa din Londra - cu o latime de doar 1,7 metri - a fost scoasa la vanzare, pentru peste un milion de euro, scrie AFP.

Oamenii de stiinta au descoperit cea mai mica reptila din lume

Oamenii de stiinta cred ca au descoperit cea mai mica reptila din lume - o subspecie de cameleon de dimensiunea unei seminte, relateaza BBC.

Informare meteo de ploi si vant in cea mai mare parte a tarii, pana marti la pranz Cod galben de polei in Moldova si avertizare de vant puternic in Banat si Carpatii Meridionali

ANM a transmis o informare meteo de ploi si intensificari ale vantului, valabila de duminica, ora 10. 00, pana marti, ora 12. 00 in cea mai mare parte a tarii, un cod galben de vant pentru Banat si Carpatii Meridionali pana luni la pranz si un alt cod galben de polei in Moldova pana luni seara.

Supraimpozit de 500% pentru proprietarii cladirilor degradate din centrul istoric al Brailei La cat ajunge cea mai mare taxa

Proprietarii a 63 de cladiri vechi din municipiul Braila degradate de trecerea timpului vor fi supraimpozitati cu 500% potrivit unui proiect de hotarare a Consiliului Local Municipal Braila. Cele 63 de cladiri, majoritatea situate in centrul istoric al orasului, au proprietari atat persoane fizice, cat si juridice, care trebuie sa plateasca in acest an impozite ce ajung pana la aproape 300. 000 de lei.

E scandalos! Capitala Romanie a ajuns cea mai periculoasa din Europa. Motivul este neasteptat

Viata cetatenilor de rand este in pericol in fiecare zi in cel mai mare oras din Romania.

Cum arata cea mai ingusta casa din Londra. Are 1,7 metri latime si costa mai mult de un milion de euro FOTO

Casa, care are cinci etaje si este situata in cartierul Shepherds Bush, a fost la origine un magazin victorian de palarii, cu depozite pentru marfuri si locuinte la etajele superioare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )