Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cea mai tare PARODIE dupa intalnirea Viorica Dancila-Papa Francisc: Avem si Hannah Montana (VIDEO)

B1 B1,
Cea mai tare PARODIE dupa intalnirea Viorica Dancila-Papa Francisc: Avem si Hannah Montana (VIDEO)

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, este tinta ironiilor dupa ce s-a facut de ras si in fata Papei Francisc. Nu doar ca a vorbit romgleza la Vatican Detalii si VIDEO AICI), dar internautii. continuă pe B1

CEA MAI CUNOSCUTA PREZICATOARE din Romania lanseaza noi profetii iNSPAIMANTATOARE: Un Cutremur cu magnitudinea de ...!

O noua profetie inspaimantatoare a fost lansata de cea mai cunoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gorghiu. in aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune.

Neagu, ce performanta: Cea mai buna handbalista a lumii a incheiat Liga Campionilor cu un bilant fantastic

Romania se poate mandri, in acest moment, cu cea mai buna jucatoare de tenis din lume, Simona Halep, dar si cu cea mai buna handbalista, Cristina Neagu.

SpaceX a lansat cea mai noua si mai puternica racheta a sa

SpaceX a lansat cea mai noua si cea mai puternica racheta a sa, care ar urma sa duca si oameni in spatiu. Falcon 9 Block 5 a decolat cu succes de la centrul spatial Cape Canaveral din Florida. Conform.

Cea mai mare lucrare a lui Adrian Ghenie prezenta intr-o licitatie romaneasca va fi vanduta pe platforma Lavacow

Lucrarea Unbound 2007), semnata Adrian Ghenie, va fi scoasa la licitatie luni, de la ora 20. 00, pe www. lavacow. ro, fiind cea mai mare lucrare a artistului prezenta intr-o licitatie de la noi pana in acest moment.

Cea mai buna reteta de chec: ingrediente si ponturi

Un chec simplu, rapid si usor de facut este de multe ori cea mai buna solutie pentru a pune pe masa un preparat dulce si gustos. insa pentru oricine gateste, obtinerea unui chec pufos, care sa nu fie sec, este o provocare.

Premierul Viorica Dancila, dupa intalnirea cu Papa Francisc: Am avut emotii foarte mari din prima clipa

Premierul Viorica Dancila se afla intr-o vizita de trei zile la Vatican. Dupa intrevederea cu Papa Francisc, liderul Executivului i-a acordat un scurt interviu corespondentului Antena 3 Mirela.

Purtatorul de cuvant al Bisericii Catolice, ironic cu Dancila dupa intalnirea cu Papa

Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de la Bucuresti, trateaza in mod ironic vizita intalnirea dintre premierul Viorica Dancila si Papa Francisc, de vineri, de la.

Cele mai bune glume despre intalnirea Vioricai Dancila cu Papa Francisc

Intalnirea premierului Romaniei Viorica Dancila cu Papa Francisc a fost prilej de glume printre internauti. Va prezentam cateva dintre cele mai amuzante. Suntem deschisi la sugestii.

Faze tari: O autostrada din Polonia a fost blocata de 12 tone de ciocolata lichida; Jandarmeria Romna ti arata cea mai importanta misiune din ultima vreme; O cioara din Japonia a furat un card de credit pentru a-si cumpara bilet de tren

500 de concurenti inarmati cu scuturi si sabii medievale din 31 de tari lupta pentru a fi incoronati campioni mondiali. Acum circa 1500 de ani a fost capitala. O femeie a divortat dupa ce sotul ei a pierdut copilul la jocurile de noroc. O femeie din India a divortat de sotul ei dupa ce a aflat ca acesta si-a jucat familia la jocurile de.

COSMAR pentru Simona Halep: A primit cea mai GREA LOVITURA din 2018! NIMENI NU SE ASTEPTA

Simona Halep 26 de ani) se va cofrunta in turul doi al Turneului de la Roma cu Naomi Osaka 20 de ani, 21 WTA), dupa ce aceasta din urma a invins-o pe Viktoria Azarenka 28 de ani, 84 WTA) in primul tur de la WTA.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )