Libnet.ro
UNICEF

22:31

Neagu, ce performanta: Cea mai buna handbalista a lumii a incheiat Liga Campionilor cu un bilant fantastic

Adevărul Adevărul,
Neagu, ce performanta: Cea mai buna handbalista a lumii a incheiat Liga Campionilor cu un bilant fantastic

Romania se poate mandri, in acest moment, cu cea mai buna jucatoare de tenis din lume, Simona Halep, dar si cu cea mai buna handbalista, Cristina Neagu. continuă pe Adevărul

Cea mai buna reteta de chec: ingrediente si ponturi

Un chec simplu, rapid si usor de facut este de multe ori cea mai buna solutie pentru a pune pe masa un preparat dulce si gustos. insa pentru oricine gateste, obtinerea unui chec pufos, care sa nu fie sec, este o provocare.

Explicatiile Simonei Halep pentru esecul cu Pliskova! Ce a demoralizat-o pe cea mai buna jucatoare a lumii

Simona Halep a fost eliminata de Karolina Pliskova, in sferturi la Madrid, dupa un joc destul de slab facut de jucatoarea noastra.

Cristina Neagu bate recorduri si cand CSM Bucuresti pierde. E cea mai buna marcatoare din Liga Campionilor

CSM Bucuresti va juca azi pentru locul 3 in Liga Campionilor, dupa ce a pierdut semifinala din Final Four, contra maghiarelor de la Gyor.

PNL va ataca la CCR componenta CNCD dupa amendarea lui Iohannis. Este scandalos. Cea mai buna dovada ca CNCD actioneaza la ordin politic

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, ca liberalii dezaproba decizia scandaloasa a Consiliului pentru Combaterea Discriminarii CNCD) in urma careia presedintele Klaus Iohannis a fost amendat cu 2. 000 de lei pentru folosirea expresiei niste penali. De asemenea, Raluca Turcan a anuntat ca PNL va ataca la CCR decizia, motivand ca a fost un vot care nu a respectat echilibrul politic si parlamentar.

SpaceX a lansat cea mai noua si mai puternica racheta a sa

SpaceX a lansat cea mai noua si cea mai puternica racheta a sa, care ar urma sa duca si oameni in spatiu. Falcon 9 Block 5 a decolat cu succes de la centrul spatial Cape Canaveral din Florida. Conform.

Cea mai mare lucrare a lui Adrian Ghenie prezenta intr-o licitatie romaneasca va fi vanduta pe platforma Lavacow

Lucrarea Unbound 2007), semnata Adrian Ghenie, va fi scoasa la licitatie luni, de la ora 20. 00, pe www. lavacow. ro, fiind cea mai mare lucrare a artistului prezenta intr-o licitatie de la noi pana in acest moment.

Dacia Duster nu mai e cea mai vanduta masina. Ce marci au preferat romanii in aprilie

Surpriza pe piata auto din Romania. in luna aprilie, cea mai vanduta masina a fost Dacia Logan, cu 1. 000 de inmatriculari noi. Modelul Duster, a inmatriculat doar 391 de unitati, fiind la un pas sa .

Cum se prepara cea mai gustoasa pasta de masline cu busuioc si ceapa

Pentru vegetarieni sau cei care au adoptat un stil alimentar benefic sanatatii, reteta pastei de masline poate fi una din cele mai inspirate optiuni atunci cand vine vorba de prepararea unor gustari rapide.

Cea mai ieftina casa din Romania. Este situata in Oradea si se vinde cu 5.000 de lei

Un executor judecatoresc scoate la licitatie un imobil de 28 de metri patrati. Pretul de incepere a licitatiei, care va avea loc in data de 24 mai, este de 5. 100 de lei. Casa este situata in Oradea, pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2227 seconds )