Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cea mai de temut drona din lume este la Campia Turzii si va fi testata de militarii romani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai de temut drona din lume este la Campia Turzii si va fi testata de militarii romani

Cea mai de temut drona din lume este in Romania, la Campia Turzii. Este vorba de modelul MQ-9 Reaper, acelasi tip de drona care l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani si este arma folosita de armata SUA pentru distrugerea tintelor aflate in. continuă pe Wall-Street Ro

Caru cu vedete: Boala care i-a otravit tineretea lui Brigitte Bardot. Cea mai frumoasa femeie din lume a incercat sa-si ia viata de 4 ori; Andra si Catalin Maruta au trecut testul longevitatii, dupa 11 ani de casnicie: Avem dispute, dar ne trece repede!

Norma Jeane inainte de Marilyn Monroe. Dramele prin care a trecut actrita inainte de-a deveni sex simbol la Hollywood. Norma Jeane Baker Marilyn Monroe) a. Motivul pentru care Antonia si-a operat sanii a doua oara. A fost dezarmant de sincera. Antonia ne-a vorbit despre noul bust, pe care l-a afisat, in toata splendoarea.

Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania. Gheorghe Balasoiu a investit aici toti banii

Gheorghe Balasoiu a investit toti banii intr-o vila impunatoare. Barbatul are cea mai mare pensie din Romania si isi permite sa se laude. Cum arata vila fostului procuror? Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania Gheorghe Balasoiu, fost sef de penitenciar si procuror, este pe primul loc in clasamentul pensiilor din .

Top 10 miliardari: cum si-au facut banii cei mai bogati tineri din lume

In ultimul deceniu, miliardarii la nivel global au devenit din ce in ce mai tineri, iar domeniile in care activeaza sunt dintre cele mai diverse. Din acest motiv, merita avut in vedere un top.

Miss Germania 2020, cea mai varstnica femeie din istoria concursului: cum arata castigatoarea

Leonie Charlotte von Hase 35 de ani), mama si antreprenoare, a fost aleasa duminica Miss Germania 2020, la finalul unui concurs de frumusete care doreste sa se reinventeze si al carui juriu a fost in intregime feminin. Ea este cea mai varstnica regina a frumusetii din istoria de 93 de ani a competitiei.

Cea mai lunga sarcina din istorie. Povestea femeii care a fost insarcinata mai bine de un an!

O sarcina normala dureaza in jur de 280 de zile, cu o variatie normala de la 259 zile 37 saptamani) la 287 zile 41 saptamani). in popor se stie ca o femeie poarta in pantece copilul aproximativ noua luni.

Cel mai bogat om din lume promite 10 miliarde de dolari pentru combaterea schimbarilor climatice

Seful Amazon, Jeff Bezos, a promis sa investeasca 10 miliarde de dolari 7,7 miliarde de lire sterline) pentru a ajuta la combaterea schimbarilor climatice.

Politico: Cine sunt cei mai periculosi oameni din lume?

Cei mai periculosi lideri din lume sunt cei aflati acum in functie? - se intreaba Politico, care noteaza, in contextul Conferintei de Securitate care se desfasoara zilele acestea la Munchen, ca printre invitati se afla ministri de externe ai unor state responsabile de asasinate pe teritoriu strain, Rusia si Arabia Saudita, dar ca amenintarile vin si din interior.

webPR: Start la inscrieri pentru Global Legal Hackathon 2020, cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume

Au inceput inscrierile la Global Legal Hackathon GLH) Romania, cel mai mare hackathon juridic din lume, ajuns la cea de-a treia editie. Evenimentul se desfasoara simultan in perioada 6-8 martie 2020 in peste 40 de orase din 25 de tari de pe tot globul. Pentru Romania, noutatea editiei este aceea ca GLH se va desfasura atat in Bucuresti, la Mindspace Pipera, cat si la Iasi, la FabLab.

Bolojan: Cea mai buna strategie pentru a castiga alegerile in Bucuresti este un candidat comun al opozitiei Ce spune intrebat daca ar candida la Primaria Capitalei

Primarul din Oradea, Ilie Bolojan, spune ca cea mai buna strategie pentru a castiga alegerile in Bucuresti este un candidat comun al opozitiei. Altfel, e foarte riscant, afirma edilul PNL.

Politia din Costa Rica a confiscat sase tone de cocaina. Este cea mai mare captura de droguri din tara

Politia din Costa Rica a gasit aproape 6 tone de cocaina vineri intr-un container ce urma sa fie trimis pe mare. Captura este cea mai mare confiscare de droguri din tara. Cocaina cantarea 5. 800 de kg si urma sa fie trimis in Rotterdam, Olanda, scrie The Independent.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )