Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miss Germania 2020, cea mai varstnica femeie din istoria concursului: cum arata castigatoarea

Adevărul Adevărul,
Miss Germania 2020, cea mai varstnica femeie din istoria concursului: cum arata castigatoarea

Leonie Charlotte von Hase 35 de ani), mama si antreprenoare, a fost aleasa duminica Miss Germania 2020, la finalul unui concurs de frumusete care doreste sa se reinventeze si al carui juriu a fost in intregime feminin. Ea este cea mai varstnica regina a frumusetii din istoria de 93 de ani a competitiei. continuă pe Adevărul

Este cea mai dorita femeie din lume, dar putini stiu cu cine s-a casatorit. Ce barbat se iubeste cu Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai dorite femei din lume, afisand pe internet imaginea unei femei caline, senzuale si timide. Supranumita Zeita Instagramului, modelul de mandreste cu un corp perfect, care poate fi atins de un singur barbat. Cu cine s-a casatorit? Cu cine se iubeste Emily Ratajkowski, cea mai dorita femeie din lume? .

Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania. Gheorghe Balasoiu a investit aici toti banii

Gheorghe Balasoiu a investit toti banii intr-o vila impunatoare. Barbatul are cea mai mare pensie din Romania si isi permite sa se laude. Cum arata vila fostului procuror? Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania Gheorghe Balasoiu, fost sef de penitenciar si procuror, este pe primul loc in clasamentul pensiilor din .

Cea mai lunga sarcina din istorie. Povestea femeii care a fost insarcinata mai bine de un an!

O sarcina normala dureaza in jur de 280 de zile, cu o variatie normala de la 259 zile 37 saptamani) la 287 zile 41 saptamani). in popor se stie ca o femeie poarta in pantece copilul aproximativ noua luni.

RECORD! A fost desemnata CEA MAI BATRANA MISS GERMANIA! Vezi cum arata femeia care a cucerit titlul, dupa 93 de ani (GALERIE-VIDEO)

Germania a scris istorie in momentul in care aales noua Miss Germania 2020. Leonie Charlotte von Hase, o femeie de 35 de ani, mama si antreprenoare, a fost desemnata castigatoarea concursului de.

VIDEO Record in istoria de 93 de ani a concursului: O femeie de 35 de ani, desemnata Miss Germania

Leonie Charlotte von Hase, o femeie de 35 de ani, mama si antreprenoare, a fost aleasa Miss Germania 2020, la finalul unui concurs de frumusete care doreste sa se reinventeze si al carui juriu a fost in intregime feminin, relateaza EFE.

O femeie din Bacau si-a uitat o geanta plina cu bani si bijuterii pe o banca din oras. Dupa cateva ore a primit un telefon la care nu se mai astepta

O femeie din Bacau a uitat o geanta plina cu bani si bujuterii pe o banca din oras. Nu se mai astepta sa dea de ea, cand a primit un telefon neasteptat.

Femeie din Iasi fara antecedente medicale, ucisa de gripa in doar 24 de ore. Este a 35-a victima de la inceputul sezonului gripal in Romania (VIDEO)

Gripa de sezon a ucis in doar 24 de ore o femeie din Iasi care nu avea antecedente medicale. Virusul i-a afectat rapid plamanii si nu a lasat timp organismului ei sanatos sa isi activeze mecanismele de.

Cea mai proasta veste pentru soferi. Limita de viteza, redusa excesiv pe autostrada, printr-o noua lege

Guvernul german al coalitiei si-a dorit foarte tare sa impuna o noua lege pentru limitarea de viteza pe autostrazi, o veche controversa care a fost criticata aspru in ultima perioada. Ministrul conservator al transporturilor a respins cererile social-democratilor cu privire la acest proiect. Cea mai proasta veste pentru soferi Membrii Partidului Social Democrat SPD), parteneri .

Gratiela Duban a cedat la Survivor Romania. Esti cea mai mare vipera! Carei rivale ii transmite acest mesaj crunt

Survivor Romania, cel mai intens reality din istoria televiziunii, a aparut pe sticla in urma cu o luna si, desi din competitie mai este mult si bine, noul trai le-a dat batai de cap concurentilor, acesta aducand cu sine tensiune, foamete si nervi intinsi la maximum. Una dintre cele care au cedat a fost Gratiela, .

Intra in cea mai frumoasa campanie dedicata mamelor din Romania! Adopta o mama!

Sunt Mirela Retegan si, de cinci ani, am ales sa am grija de mamele care au nevoie de ajutor!Intra cu mine in cea mai frumoasa campanie dedicata mamelor din Romania!Adopta o mama!.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )