Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cea mai titrata competitie de tir talere din tara, Grand Prix Romania, va avea loc weekendul acesta, in Viile Satu Mare

Adevărul Adevărul,
Cea mai titrata competitie de tir talere din tara, Grand Prix Romania, va avea loc weekendul acesta, in Viile Satu Mare

Cea mai titrata competitie de tir talere din tara, Grand Prix Romania, va avea loc weekendul acesta, pe poligonul de la Viile Satu Mare. La eveniment si-au anuntat prezenta tragatori din noua tari. continuă pe Adevărul

VIDEO Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata de pe soclu, in Harkov

Cea mai mare statuie a lui Lenin aflata inca in picioare in Ucraina a fost daramata in noaptea de duminica spre luni la Harkov est) de catre manifestanti nationalisti, relateaza AFP.

A fost descoperita cea mai importanta sursa de petrol din lume. Depaseste asteptarile noastre

Societatea rusa de stat Rosneft si Exxon Mobil, cea mai mare companie americana in domeniul energiei, au descoperit rezerve mari de petrol in Marea Kara, din regiunea arctica, demonstrand ca aceasta poate .

FOTO. Revoltele din Hong Kong: cea mai mare provocare pentru CHINA din ultimii 25 de ani

Zeci de mii de oameni au iesit pe strazile din hong Kong in ultimele zile, pentru a protesta fata de atacul la adresa democratiei si pentru a cere organizarea alegerilor directe, prin vot universal.

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata in timpul manifestatiilor nationalistilor ucraineni. Evenimentul a avut loc in Harkov, al doilea cel mai important oras din Ucraina.

Faze Tari: Cea mai ciudata obsesie: si-a comandat pizza din 45 de tari; L-a transformat intr-un sclav sexual! Un fost iubit face acuzatii grave la adresa femeii cu trei sani; Si-a facut cainele leu pentru a scapa de hoti

Afacerist la doar 10 ani. Cel mai tanar antreprenor din Marea Britanie este un pusti de 10 ani, pe nume Henry Patterson, care si-a deschis primul lui magazin de dulciuri. Un copil de 3 ani cantareste 70 de kilograme din cauza unei afectiuni medicale rare din cauza careia ii este foame tot timpul.

Romanii, natiunea in care celelalte tari europene au cea mai putina incredere - sondaj Reader's Digest

Romanii sunt natiunea in care celelalte tari europene au cea mai putina incredere, potrivit unui sondaj Reader's Digest, care arata ca tara noastra depaseste in acest clasament negativ Iranul si Rusia. Pe primul loc in acest sondaj se afla elvetienii, urmati de suedezi.

Bogdan Enoiu, seful McCann, agentia de media cu cea mai mare amenda data joi de Consiliul Concurentei: O decizie nedreapta pe care o vom ataca. Ne vom bate la nesfarsit

Bogdan Enoiu, seful McCann-Erickson - agentia care a primit cea mai mare amenda dintre cele anuntate joi de Consiliul Concurentei - a declarat pentru HotNews. ro ca este vorba despre o decizie nedreapta pe care o vom ataca si ne vom bate forever. E ca in Afganistan, unde la negocierile de pace intre talibani si americani, seful talibanilor a spus: Americanilor, voi aveti ceasurile, noi avem timpul, a spus Enoiu.

Un nou record Guinness pentru cea mai mare bataie cu perne

Un nou record Guinness pentru cea mai mare bataie cu perne a fost stabilit de studentii de la University of California-Irvine din Statele Unite ale Americii, transmite Mediafax.

EXCLUSIV! Alexandra Dinu, premiata la Pompeii Film Festival 2014! Este cea mai buna actrita a Italiei!

Filmul de televiziune La Farfalla Granata i-a adus Alexandrei Dinu premiul pentru cea mai buna actrita a Italiei in cadrul editiei din acest an a Pompeii Film Festival, eveniment desfasurat in urma cu cateva zile tocmai la Pompei. Alexandra Dinu a primit un premiu similar si in cadrul Festivalului de Film de la Venetia, la jumatatea lunii septembrie.

Cea mai relaxanta melodie din lume. Cercetarile arata ca ea ar reduce frecventa batailor inimii

Weightless, o piesa lansata de grupul britanic Marconi Union, a fost denumita cea mai relaxanta melodie din lume: un studiu stiintific desfasurat la Mindlab Institution in 2011 a analizat efectul ei asupra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )