Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cea mai usoara bicicleta pliabila din lume, construita de doi romani

România Liberă România Liberă,
Cea mai usoara bicicleta pliabila din lume, construita de doi romani

Doi tineri romani au proiectat, in Londra, cea mai usoara bicicleta pliabila din lume, care cantareste 6. 5 kg. continuă pe România Liberă

Andreea Runceanu (Amadeus) il sustine pe baiatul de 12 ani considerat cel mai talentat pianist din lume: Tineri ca el trebuie sa promovam in Romania!

Andreea Runceanu, artista din trupa Amadeus, a fost profund impresionata de povestea lui Fabiani Prcsina, baiatul de 12 ani care a fost denumit cel mai talentat pianist din lume la Concursul International de Interpretare de la Nisa, Franta.

Cei mai puternici oameni din lume vin din Rusia si Germania!

Cei mai puternici oameni din lume au fost desemnati de revista Forbes. Contrar asteptarilor, presedintele SUA, Barack Obama, nu ocupa nici primul, nici al doilea loc in clasament. Iata cine domina topul.

Spectre a stabilit un nou record mondial Guinness pentru cea mai ampla explozie dintr-un film

Lungmetrajul Spectre, cel mai recent opus al francizei James Bond, celebra pentru scenele sale de actiune, a stabilit un nou record mondial, pentru cea mai ampla explozie dintr-un film, au anuntat, marti, reprezentantii Guinness World Records, citati de Reuters.

FOTO: Cum arata cea mai lenesa pisica din Japonia

Cea mai lenesa pisica din Japonia, Ura, are 17 ani si este vedeta pe Internet.

IRI: Moldovenii au cea mai mare incredere in Renato Usatii. Partidele proruse sunt in top

Persoanele in care au cea mai mare incredere cetatenii Republicii Moldova sunt Renato Usatii, Maia Sandu si Igor Dodon, arata un sondaj al Institutului Republican International IRI) realizat la comanda Magenta Consulting.

Sylvia, in lacrimi si cu aripi negre de inger in noul clip. Cea mai frumoasa piesa a artistei, lansata azi! VIDEO

Sylvia si-a surprins azi fanii cu un nou videoclip ce marcheaza o noua colaborare a sa cu DJ Rynno. Artista a inregistrat piesa El si ea, o compozitie superba care aseaza pe note muzicale o poveste de iubire cu final atipic.

Traversam cea mai dificila perioada din istoria Uniunii Europene

Traversam cea mai dificila perioada din istoria Uniunii Europene, avertizeaza economistul Daniel Daianu, apreciind ca atat criza Zonei Euro, cat si criza refugiatilor/migrantilor au revelat slabiciuni ale Uniunii.

Cele mai frumoase Bond Girls din toata seria James Bond

Monica Bellucci face furori in noul film din seria James Bond, Spectre, chiar si doar in cateva scene. Si filmele anterioare au avut in distributie, insa, femei deosebit de frumoase. Iata cine a jucat pana acum rolul de Bond Girl.

Arena Nationala, printre cele mai scumpe stadioane din lume care nu pot fi folosite

Cel mai modern stadion din Romania nu mai poate gazdui momentan nici un eveniment sportiv deoarece nu are autorizatia de siguranta din partea ISU.

Tanarul care nu a mai pus gura pe apa de aproape patru ani: de ce considera ca a facut cea mai buna alegere din viata lui

Americanul Peter Filak are 26 de ani si sustine ca din luna mai a anului 2012 nu a mai pus in gura strop de apa. Tanarul, fost asistent, spune ca nu simte deloc lipsa apei sau a altor tipuri de lichide si ca decizia din urma cu aproape patru ani a fost cea mai buna din viata lui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )