Libnet.ro
UNICEF

19:31

Cea mai usoara reteta de lichior crema de whisky

România Liberă România Liberă,
Cea mai usoara reteta de lichior crema de whisky

In afara de diversele preparate de mancare cu care ne desfatam simturile si gusturile, mai avem nevoie cateodata si de cate o bautura buna, rafinata. in materie de bauturi, exista o multime de feluri si combinatii, in functie de gusturile fiecaruia. Tariile sunt apreciate si mai mult destinate barbatilor, pe cand cele mai dulci si in special lichiorurile sunt mai mult pentru zona feminina. continuă pe România Liberă

BOg reprezinta Romania in cea mai mare competitie de DJ din lume

DJ BOg Bogdan Tanase) reprezinta Romania in cea mai mare competitie pentru DJ din lume - burn Residency. in prezent, BOg participa alaturi de alti 17 DJ din intreaga lume la burn Residency Bootcamp care are loc intre 21 iunie si 7 iulie, la Ibiza.

Din 2015 acesta va fi primul oras din lume unde masinile vor zbura. Este cea mai buna solutie pentru a scapa de traficul aglomerat

Un sistem de vehicule pe levitatie magnetica va fi construit anul viitor in Tel Aviv. Autoritatile au dat unda verde proiectului skyTran pentru ca a fost votat drept cea mai buna metoda de a scapa de traficul.

Irak. Insurgentii au incendiat cea mai mare rafinarie a tarii

In ascensiunea violenta spre capitala irakiana, insurgentii care au capturat mare parte din nordul Irakului au incendiat cea mai mare rafinarie a tarii. Este a doua oara cand pun control asupra ei, insa.

Cea mai rapida egalare din istoria Cupei Mondiale in Nigeria-Argentina

Doua goluri in primele patru minute in meciul de la Porto Alegre, iar echipa Nigeriei a produs cea mai rapida egalare din istoria Cupei Mondiale.

Economia SUA a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%

Economia Statelor Unite aleAmericii a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%. Declinul inregistrat a fost peste asteptarile analistilor si peste estimarea.

Danny Bercovich, GTC: Shoppingul nu va ramane cea mai importanta functie a mallurilor pe termen lung

Componenta de cumparaturi nu va ramane cea mai importanta functie a unui centru comercial pe termen lung in contextul in care comertul online creste vertiginos de la an la an, a declarat Danny Bercovich, CEO GTC Romania.

Cea mai cool barca cu motor din lume! Costa 1,5 milioane de dolari!

Cea mai frumoasa si mai luxoasa barca cu motor din lume poarta denumirea de Aquariva by Marc Newson, arata incredibil de bine, iar pretul ei se ridica la nu mai putin de 1. 5 milioane de dolari!.

Irlanda este cea mai 'buna' tara din lume: a contribuit cel mai mult la dezvoltarea planetei

Irlanda este cea mai buna tara din lume pentru ca a avut cea mai mare contributie la dezvoltarea planetei si a umanitatii, potrivit unui nou studiu, scrie The Independent .

OMS avertizeaza populatia: Epidemia a scapat de sub control. Este cea mai grava din istorie

In vestul Africii epidemia de Ebola face ravagii. Sute de oameni au murit din cauza acestui virus periculos, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca este cea mai grava epidemie de Ebola din.

Londra ramane cea mai scumpa piata de birouri din lume

Zona West End din Londra a ramas cea mai scumpa pia and ta de birouri din lume, de and si Asia a continuat sa domine sectorul celor mai scumpe spa and tii de birouri, reprezentand 3 dintre primele 5 pie and te, potrivit studiului semestrial asupra pie and tei globale de spa and tii de birouri prime, realizat de CBRE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )