Libnet.ro
UNICEF

00:07

BOg reprezinta Romania in cea mai mare competitie de DJ din lume

România Liberă România Liberă,
BOg reprezinta Romania in cea mai mare competitie de DJ din lume

DJ BOg Bogdan Tanase) reprezinta Romania in cea mai mare competitie pentru DJ din lume - burn Residency. in prezent, BOg participa alaturi de alti 17 DJ din intreaga lume la burn Residency Bootcamp care are loc intre 21 iunie si 7 iulie, la Ibiza. continuă pe România Liberă

Economia SUA a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%

Economia Statelor Unite aleAmericii a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%. Declinul inregistrat a fost peste asteptarile analistilor si peste estimarea.

Borza: Producatorii eolieni ar trebui sa plateasca taxa pe vant. Din 28 de state UE, 24 nu au taxa pe apa, din cele 4 care au, in Romania e cea mai mare

Din cele 28 de state ale Uniunii Europene, un numar de 24 nu au deloc tarif pe apa, iar din cele patru care au, Romania are nivelul cel mai mare, nivelul fiind de cinci ori mai mare decat in Franta, a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica.

Borza: Producatorii eolieni ar trebui sa plateasca taxa pe vant. Dintre cele 4 state care au taxa pe apa, in Romania e cea mai mare

Din cele 28 de state ale Uniunii Europene, un numar de 24 nu au deloc tarif pe apa, iar din cele patru care au, Romania are nivelul cel mai mare, nivelul fiind de cinci ori mai mare decat in Franta, a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica.

Business report: Desi Ponta a promis ca nu vom mai avea contracte cu grecii, Intralot va mai juca zece ani la Loterie; Razboiul parapetilor ne omoara cu zile; Cea mai mare eroare din comertul online: poti sau nu sa cumperi un televizor cu 49 de lei

Este Romania un stat social? Ce spun cifrele, la noi si in Europa. Sanatatea si protectia sociala sunt principalele destinatii ale cheltuielilor guvernamentale, in Uniunea Europana, in medie. Draft al concluziilor Consiliului European: Liderii UE stabilesc prioritati vagi pentru urmatorii 5 ani. Documentul mentioeaza ca liderii UE tintesc sa exploateze la maximum potentialul pietei unice.

Irak. Insurgentii au incendiat cea mai mare rafinarie a tarii

In ascensiunea violenta spre capitala irakiana, insurgentii care au capturat mare parte din nordul Irakului au incendiat cea mai mare rafinarie a tarii. Este a doua oara cand pun control asupra ei, insa.

SUA a inregistrat in primul trimestru al anului cea mai mare contractie economica din ultimii cinci ani

Economia Statelor Unite s-a contractat mai puternic decat estimarile in primul trimestru, inregistrand cel mai mare declin din ultimii cinci ani, potrivit estimarii finale publicate miercuri de Departamentul Comertului si citata de AFP.

Cel mai mare drapel din lume, la Biblioteca Judeteana din Ramnicu Valcea

Biblioteca din Ramnicu Valcea a primit astazi, de ziua drapelului national, o parte din steagul urias care a intrat anul trecut in Cartea Recordurilor. Drapelul a fost arborat in holul institutiei, in prezenta o.

Cea mai rapida egalare din istoria Cupei Mondiale in Nigeria-Argentina

Doua goluri in primele patru minute in meciul de la Porto Alegre, iar echipa Nigeriei a produs cea mai rapida egalare din istoria Cupei Mondiale.

Aceasta este cea mai buna tara din lume. Romania ocupa abia pozitia 65 in clasament

Organizatia Natiunilor Unite, alaturi de Banca Mondiala si alte organizatii internationale au realizat un clasament al celor mai bune tari din lume, luandu-se in considerare mai multi indici, printre care:.

LG lanseaza in Romania telefonul cu cea mai mare rezolutie. Prin ce se remarca G3, rivalul pentru Galaxy S5

LG G3 a fost lansat in Romania, in aceasta seara, si va fi disponibil la un pret de 2. 700 de lei. Iata ce au inclus sud-coreenii in cel mai nou smartphone al lor.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )