Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cea mai in varsta persoana a omenirii a murit.

România Liberă România Liberă,
Cea mai in varsta persoana a omenirii a murit.

Cea mai in varsta persoana a omenirii - inregistrata ca atare in Cartea Recordurilor -, Besse Cooper, a murit marti, la varsta de 116 ani, la Monroe Georgia, sud-estul Statelor Unite) , a anuntat fiul sau la CNN, potrivit Agerpres. A avut o viata lunga si placuta si s-a stins in liniste, a spus Sidney, citat de AFP. Cartea Recordurilor a inregistrat-o ca pe cea mai in varsta persoana a omenirii in ianuarie 2011. Se nascuse pe 26 august 1896 in Tennessee. Cand era intrebata care este . continuă pe România Liberă

Cea mai in varsta femeie din lume a murit la 116 ani

Decana de varsta a omenirii, Besse Cooper, omologata ca atare in Cartea Recordurilor, a murit, marti, la varsta de 116 ani, in statul american Georgia. A avut o viata lunga si placuta si s-a stins .

A murit la 116 ani. Cea mai batrana femeie din lume si-a dat ultima suflare

Americanca Besse Cooper, femeia care e intrat in Cartea Recordurilor ca cea mai batrana persoana din lume, a incetat din viata, miercuri, la varsta de 116 ani. Besse Cooper a trait in Georgia, a fost.

Cea mai recenta capsula a timpului a fost lansata in spatiu

The Last Pictures este ultima capsula a timpului ce va putea fi folosita, de civilizatii viitoare, ca o poarta spre trecutul istoric al omenirii. Cu toate ca ideea de capsula a timpului este departe de a fi noua, prea putine astfel de dispozitive au fost lansate in spatiu. Last Pictures, proiectul lui Trevo Paglen, este una dintre exceptii. O colectie de 100 de imagini alb/negru au fost adunate intr-o compilatie menita sa sintetizeze impactul cultural al rasei umane. Inainte de .

A murit cea mai inalta femeie din lume

Chinezoaica Yao Defen, cea mai inalta femeie din lume, a murit pe 13 noiembrie, insa vestea mortii sale a aparut abia acum. Femeia, care avea 40 de ani, masura 2,36 m inaltime si ajunsese in anumite.

O vasluianca de 23 de ani, cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania

O vasluianca in varsta de 23 de ani a devenit, in urma sustinerii unui concurs, cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania, scrie Mediafax. Tanara a castigat aceasta functie la mai.

O vasluianca de 23 de ani, cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania

O vasluianca in varsta de 23 de ani a devenit cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania, transmite Mediafax. Roxana Andreea Macsim a reusit sa obtina cea mai mare nota la examenul.

A fost ordonata cea mai lunga sentinta pentru piraterie

Dupa cea mai mare amenda ordonata intr-un proces de piraterie, zilele trecute s-a stabilit si cea mai lunga perioada de inchisoare data ca pedeapsa intr-un caz similar. Nu mai putin de 3 ani si 4 luni in inchisoare este sentinta pe care a primit-o un individ pe nume Gregory Cherwonik intr-un caz de piraterie. Aceasta perioada, cel putin momentan, intra in istorie ca fiind cea mai grea sentinta ordonata de un judecator intr-un caz care implica descarcari ilegale de continut .

Cea mai mare nestemata din lume, expusa la Washington. Are 35 de centimetri si 2 kilograme

Cea mai mare nestemata din lume si-a gasit casa. A intrat in custodia unui muzeu din Washington, unde va putea fi admirata de milioane de vizitatori. Aceasta nestemata de 10. 363 de carate, denumita Dom Pedro,.

OMV Petrom si ExxonMobil desfasoara cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra

OMV Petrom impreuna cu ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited, o subsidiara a Exxon Mobil Corporation, au demarat cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra, se arata intr-un comunicat de presa.

Bucurestiul, pozitia 107 in clasamentul oraselor cu cea mai buna calitate de vietii

Viena ocupa primul loc in clasamentul oraselor cu cea mai buna calitate de vietii din lume, conform Sondajului privind calitatea vietii efectuat anul acesta de Mercer, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )