Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cea mai veche cale ferata din Romania, abandonata de 15 ani, va fi reabilitata. Guvernul a semnat contractul de modernizare

Adevărul Adevărul,
Cea mai veche cale ferata din Romania, abandonata de 15 ani, va fi reabilitata. Guvernul a semnat contractul de modernizare

Linia ferata directa spre Bulgaria, cea mai veche din Romania, care este inchisa de mai bine de 15 ani din cauza prabusirii podului de la Gradistea, va fi reabilitata. Guvernul a semnat vineri contractul de modernizare cu firma austriaca PORR Construct. continuă pe Adevărul

Despre cea mai de succes alianta din istorie, din Pacific si pana la Marea Neagra, in raportul NATO 2030. Raportul recomanda descurajarea agresiunilor Rusiei pe flancul estic

Un raport intocmit de un grup 10 experti arata ca NATO este cea mai de succes alianta din istorie, cuprizand aproape un miliard de oameni si jumatate din Produsul Intern Brut global, intr-un spatiu care se.

Laura Vicol, candidat PSD la Camera Deputatilor: intr-un an, PNL a reusit sa ne provoace a doua cea mai mare scadere economica din UE

PNL conduce Romania de un an de zile si a reusit sa ne provoace a doua cea mai mare scadere economica din Uniunea Europeana.

EXCLUSIV Victor Piturca, razboi total cu Vica Blochina. Ce s-a intamplat acum: nu mai este cale de intoarcere

Piturca i-a inchis robinetul cu bani Vicai, deranjat de faptul ca aceasta ii pronunta mereu numele atat in spatiul blocului, cat si pe la colturi. Fostul selectioner a platit 9000 euro lunar pensie alimentara Timpul trece, lucrurile s-au aranjat in ceea ce-l priveste pe fiul cel mic al lui Victor Piturca, sotia antrenorului comportandu-se admirabil .

BRD a castigat premiul de Cea mai buna banca din Romania al revistei The Banker

BRD Groupe Societe Generale a primit miercuri, 2 decembrie, la Londra, pentru a opta oara, din partea revistei britanice The Banker , parte a grupului Financial Times, titlul de Cea mai buna banca din Romania in anul 2020.

De ce sa votezi PNL. Guvernul Orban: cea mai mare suma pentru investitii din ultimul deceniu

Cea mai mare problema a romanilor in ultimul an a fost criza sanitara provocata de noul coronavirus. Partidul National Liberal a devenit, fortat de aparitia crizei, partidul care a avut de luat cele mai dificile decizii la guvernare, atat in sanatate, cat si in economie si protectie sociala. 1,2 miliarde euro, fonduri europene nerambursabile, au finantat in acest an dotarea spitalelor din Romania si pentru 3 dintre spitalele regionale promise de PSD in urma cu 4 ani, s-au semnat contractele de finantare: Iasi investitie 500 mil. euro), Cluj investitie de 540 mil. euro) si Craiova 603 mil. euro).

Cum a ajuns Dacia cea mai mare companie din sud-estul Europei

Dacia este, pentru al saselea an la rand, cea mai mare companie din sud-estul Europei, raportat la valoarea veniturilor. Romania, insa, se afla in top si cu o bila neagra. Dacia este.

Premiile presei sportive: Adevarul a luat cea mai ravnita distinctie

Asociatia Presei Sportive din Romania APS), for condus de reputatul jurnalist Dumitru Graur, si-a ales laureatii.

Clipe de cosmar pentru o stirista din Romania. Sotul ei a facut infarct. Afla mai multe detalii

Daiana Anghel trece prin clipe grele, dupa ce sotul ei, Sorin Gontea, a facut infarct. Aceasta a fost cea care le-a dat vestea fanilor chiar pe contul ei de Instagram. Clipe de cosmar pentru o stirista din Romania Astfel ca Daiana Anghel le-a povestit urmaritorilor sai de pe Instagram ca sotul ei, Sorin Gontea, a .

Orasele mari din Romania care vor avea tren-tramvai. Ce va face mijlocul de transport pentru calatori

Cu toate ca suntem intr-o criza economica accentuata, exista doua judete din zona de vest a tarii care se dezvolta. Timis si Caras-Severin au demarat mai multe proiecte importante. Proiectele initiate de cele doua judete se bazeaza pe fonduri europene de infrastructura. Dezvoltarea are ca obiect infrastructura feroviara dar si cea a autostrazilor si soselelor.

Materie noua pentru elevi, la scoala. Este, probabil, cea mai buna idee din ultimii ani

O noua materie va fi introdusa in programa scolara. Aceasta este, probabil, cea mai buna idee din ultimii ani. Ce ar putea fi invatati elevi la scoala, mai nou, cititi in randurile de mai jos. Elevii vor invata despre dezinformare la scoala. De cand vor incepe sa isi insuseasca concepte media intr-o perioada in care .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2113 seconds )