Libnet.ro
UNICEF

05:00

Premiile presei sportive: Adevarul a luat cea mai ravnita distinctie

Adevărul Adevărul,
Premiile presei sportive: Adevarul a luat cea mai ravnita distinctie

Asociatia Presei Sportive din Romania APS), for condus de reputatul jurnalist Dumitru Graur, si-a ales laureatii. continuă pe Adevărul

Cea mai veche cale ferata din Romania, abandonata de 15 ani, va fi reabilitata. Guvernul a semnat contractul de modernizare

Linia ferata directa spre Bulgaria, cea mai veche din Romania, care este inchisa de mai bine de 15 ani din cauza prabusirii podului de la Gradistea, va fi reabilitata. Guvernul a semnat vineri contractul de modernizare cu firma austriaca PORR Construct.

Prima reactie din USR dupa ce Nicusor Dan a declarat ca PNL e cea mai buna optiune la guvernare: O aberatie

Senatorul USR Florina Presada a reactionat miercuri dupa ce Primarul General al Capitalei a declarat intr-o conferinta de presa ca PNL reprezinta cea mai buna optiune pentru guvernare.

Ultimul episod din The Undoing, cea mai mare audienta pentru HBO de la finalul Big Little Lies

Ultimul episod din miniseria The Undoing, cu Nicole Kidman si Hugh Grant in rolurile principale, a generat cea mai mare audienta pentru HBO de la finalul sezonului secund al Big Little Lies de anul trecut, potrivit Variety.

Laura Vicol, candidat PSD la Camera Deputatilor: intr-un an, PNL a reusit sa ne provoace a doua cea mai mare scadere economica din UE

PNL conduce Romania de un an de zile si a reusit sa ne provoace a doua cea mai mare scadere economica din Uniunea Europeana.

Actiunile europene au incheiat luna noiembrie cu o crestere de peste 14%, cea mai buna evolutie de la inceperea inregistrarii datelor, in 1986

Indicele pan-european Stoxx 600 a incheiat tranzactiile de luni in scadere cu 0,6%, dar pe ansamblul lunii noiembrie a inregistrat cea mai buna evolutie de la inceperea inregistrarii datelor, in 1986, transmite Reuters.

De ce sa votezi PNL. Guvernul Orban: cea mai mare suma pentru investitii din ultimul deceniu

Cea mai mare problema a romanilor in ultimul an a fost criza sanitara provocata de noul coronavirus. Partidul National Liberal a devenit, fortat de aparitia crizei, partidul care a avut de luat cele mai dificile decizii la guvernare, atat in sanatate, cat si in economie si protectie sociala. 1,2 miliarde euro, fonduri europene nerambursabile, au finantat in acest an dotarea spitalelor din Romania si pentru 3 dintre spitalele regionale promise de PSD in urma cu 4 ani, s-au semnat contractele de finantare: Iasi investitie 500 mil. euro), Cluj investitie de 540 mil. euro) si Craiova 603 mil. euro).

Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta rata a somajului

Rata somajului s-a mentinut la 7,6% in Uniunea Europeana in octombrie si a scazut la 8,4% in zona euro, de la 8,5% luna precedenta, iar printre tarile cu cele mai scazute rate ale somajului se afla si Romania, arata datele publicate miercuri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Cea mai ieftina placa grafica noua de la NVIDIA a fost anuntata: cat costa si ce performante are RTX 3060 Ti

Incepand de la 399 de dolari, GeForce RTX 3060 Ti livreaza performanta Ray-Tracing si DLSS pentru cele mai populare titluri si este disponibila incepand de maine, 2 decembrie.

ANM: Noiembrie 2020 a fost a cincea cea mai secetoasa luna din 1961 incoace

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis, marti, ca, in noiembrie, cantitatea medie de precipitatii a fost de doar 40% din norma acestei luni, respectiv 18,3 litri pe metru patrat. Astfel, luna noiembrie 2020 este a cincea cea mai secetoasa luna din 1961 incoace.

Materie noua pentru elevi, la scoala. Este, probabil, cea mai buna idee din ultimii ani

O noua materie va fi introdusa in programa scolara. Aceasta este, probabil, cea mai buna idee din ultimii ani. Ce ar putea fi invatati elevi la scoala, mai nou, cititi in randurile de mai jos. Elevii vor invata despre dezinformare la scoala. De cand vor incepe sa isi insuseasca concepte media intr-o perioada in care .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2396 seconds )