Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ceas inteligent pentru copii, retras de pe piata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ceas inteligent pentru copii, retras de pe piata

Dispozitivele inteligente adresate minorilor contin, din pacate, si unele capcane, care pot face foarte mult rau. Autoritatile Uniunii Europene UE) au emis un ordin de retragere de la comercializare a ceasului inteligent Safe-KID-One destinat copiilor, comercializat de catre o companie din Germania, pe motive de securitate sau confidentialitate, aceasta decizie fiind o premiera la nivelul Executivului comunitar. continuă pe Ziarul Bursa

Ceas inteligent pentru copii, retras de pe piata: Micutii pot fi localizati de oricine, nu doar de parinti

Autoritatile Uniunii Europene UE) au emis un ordin de retragere de la comercializare a ceasului inteligent Safe-KID-One destinat copiilor, comercializat de catre o companie din Germania pe motive de securitate si confidentialitate.

Piata hainelor pentru copii, competitiva si cu potential. Cum performeaza franciza Next in Romania

Competitia pe segmentul articolelor de imbracaminte pentru copii a devenit din ce in ce mai mare tocmai pentru ca este o piata cu potential, considera Victoria Houghton, administrator Next Romania. Brandul britanic a fost adus in Romania in sistem de.

Primaria din Constanta se chinuie de doi ani sa refaca locurile de joaca pentru copii

Primaria din Constanta se chinuie de doi ani sa refaca locurile de joaca pentru copii. Toate au fost inchise pentru ca erau pline de gunoaie, toboganele erau gaurite, leaganele ruginite si balansoarele mai.

Curtea de Justitie a UE: Alocatiile pentru copii ntr-un stat UE sunt acordate indiferent daca parintele din alta tara lucreaza sau nu

Dreptul Uniunii nu impune ca o persoana sa desfasoare o activitate salariata intr-un stat membru pentru a beneficia pe teritoriul acestui stat de alocatii pentru copiii sai cu resedinta in alt stat membru, arata decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene, AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )